SanChas blogg!

Senaste inläggen

Av SanCha - 16 februari 2017 10:21

Maffig va?!

Hade du vågat närma dig dem?

Det hade jag och vet inte vad rädsla inför djur innebär. Däremot har jag stor reserkt för djur, alla sådana och inte helt detsamma.


Kram/S

ANNONS
Av SanCha - 15 februari 2017 20:29

Nu har brillorna från Danmark kommit och lite får jag nog justera dem hos optikern men annars sitter de bra och jag kan läsa galant med rätt avstånd. Så himla smart detta var och kommer nog inte att besöka optikern på ett bra tag nu.

Så här ser mina ut men oj så mycket de hade att välja på;

Nyfiken? Här finns länken!


Nu ska jag snabbkika lite på nyheterna och sedan lägga mig och läsa. /Kram S
 
ANNONS
Av SanCha - 13 februari 2017 11:28

I så fall är det gratis att lyssna!   

Kram/S

Av SanCha - 12 februari 2017 17:47

  På denna kanal går "Hunting Hitler" 1 ggr i veckan utöver alla repriser som går nästan varje dag och är en superspännande dokumentär. Läs här bl a;

https://www.tv.nu/program/hunting-hitler

Själv har jag kommit till avsnitt 7 ikväll och på tisdag går 8:e och sista delen av säsong 1. Det skulle komma en ny säsong 2 som jag gladeligen väntar på.


Så fegt av Hitler att fly och så mycket bevis som de samlat på sig allt ifrån bunkern i Berlin till privat flygplan till Spanien och därifrån med U-båt till Argentina. Inte bara Hitler begav sig (flydde) den här rutten utan det finns även flera byar som nazisterna tagit som sina egna i syd Amerika.

Vilket stort tålamod de har haft utredarna som fått bakslag så många ggr men ändå kommit en bit framåt i den här sökningen och utredningen. En eloge till dem. Om de sedan kommer att hitta Hitlers grav blir nog mer en spekulation skulle jag tro.


Annars då?

Här går det i sina vanliga banor och har satt igång med konditionsträning sedan 3 dagar tillbaka. Ska dessutom ner ett par kg och vill ju komma i kläderna till sommaren. Mitt mål om allt vill sig väl är att tappa 8 - 9 kg.

Har för högt kolesterol och slutade med smör bl a på mackan också för ett par dagar sedan. Allt går bara man vill ju.

Har också varit hos ögonläkare och där fick jag tips om vad jag istället för dyra progressiva glasögon kan skaffa mig efter min synskärpa. Så nu har beställt ett par billiga läsglasögon på nätet och väntar spänt på att få hem dem. Blir lite skillnad mot 8 - 9.000 kr jag brukar få slänga ut hos optikern och det tackar man ju för.   


Nu dags ge fåglarna frö i fågelmatarna och sedan hänga tvätt och vattna blommor innan man kan kasta sig framför TV. Som en vanlig söndag då med andra ord!


Hepp....ha det så bra och KRAM /SAv SanCha - 4 februari 2017 12:26

Idag den 4 feb är det vargens dag   och med en eftertanke på hur de förföljs och hatas av så många människor kanske de en enda dag kan få ro i skogen.


Förstår inte den mass-slakt som bedrivit och godkänts denna vinter när det ändå också sker en massiv tjuvjakt och vargarnas antal minskas ju drastiskt. Fast det kanske är det som är meningen då skogens konung inte längre går på 4 ben utan 2.   


Låt vargen vara!

 

Av SanCha - 2 februari 2017 14:12

Den ska ha flera hastigheter och med både varm- och kalluft! Lätt att använda - inte tung i handen och med bra borste och kam. Finns verkligen en sådan eller bara i min fantasi?

Har du några tips?


Kram/S


Av SanCha - 1 februari 2017 16:19

 

På väg!


Kram/S

Av SanCha - 31 januari 2017 13:10

Tänkte i höstas att man kanske skulle kunna göra något skoj av glas och ex; limma ihop. Så jag letade efter lite lim tips och det var ju inte så svårt att förstå hur tekniken fungerar. Limmet är verkligen starkt och hållbart. Som expediten sa, -när jag tappade en glasskål som var limmad gick allt sönder utom där limmet var fästat ihop.

Så jag började springa lite   på loppisar och köpte på mig ljusstakar och ljuskupor för 5:-, 10:-, 25:- st. Rusta och ÖoB har ju också ett litet billigare utbud. Det är ju ändå skäliga summor som lönar sig sedan om man vill ge bort i presenter istället för blomma eller bara byta av lite hemma. Inget man gråter floder av om det också skulle gå sönder....fast man blir lite fäst vid vissa och får favoriter.  


Vill ni se mina alster?

Klart som korvspat   och här kommer några jag satt ihop och har hemma.

       

....och här är några jag gett bort och hann ta bilder på innan;

 

Dessa sista ljusstakar tror jag Jysk hade för under 50 lappen!

Visst är de lite annorlunda och skojiga?!

De översta har jag på köksbordet och eftersom bordet är så stort passar det bra med lite högre klumpar tyckte jag. De lyser jättefint på kvällen.


Nu fick ni lite tips här och vill man inte ha ljus kan man ju som några jag skänkt limma fast skålar istället och ha nötter eller annat smått och gott i.


Nu ska jag betala räkningar och och se glad ut.

Kram på er!

/S


Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2019
>>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se