SanChas blogg!

Senaste inläggen

Av SanCha - 12 mars 2017 13:13

Med "gråt" i hjärtat var vi och såg After Dark igårkväll och som vanligt hade Christer Lindarw satt ihop en fin förställning.  


Ett av avsnitten berörde Lasse Flinckman som inte finns mera hos oss idag och Christer berättade lite om hur de två en gång möttes och allt roligt/jobbigt/minnesrikt de hade tillsammans. Det berörde mig till tårar vilket Christer såg eftersom vi satt på första parkett. Sån är jag!   


I slutet  kommer alla in och sätter sig på scenkanten går heller inte av för hackor och det kändes lite som man tillhörde dem i detta nuet. Tyvärr var de inte vidare snälla "skojar" då de till slut reste sig upp och blåste ut små runda pappersbitar som nog jag var den som satt mest illa till drabbades och blev som en snögubbe när vi skulle åka hem. Fast vad gör det om hundra år?   Hittar fortfarande de små vita runda pappersbitarna på golvet hemma hur mycket jag än städade när vi kom...*flina*


Vet inte vilka mer städer de kommer att besöka men hoppas du som läser detta att har du möjlighet så gå och se dem och det lär du inte ångra. Vilka mästare på att mima, imitera, dansa och att sprida glädje och glamour!

Love it!

  


Ha det bäst!

Kram/S

Bildresultat för After dark
Bildresultat för after dark bilder
Bildresultat för after dark bilder
Bildresultat för after dark bilder
ANNONS
Av SanCha - 1 mars 2017 10:36

Hittat en skinnjacka för halva priset i en affär som inte ens säljer kläder. Fast nu skulle de visst ta in mer för att se om det går bättre med försäljningen av det mesta. Man brukar som oftast hitta lite saker här och där och går nästan aldrig tomhänt ut därifrån så själva affären är en Sanna-grej och brukar rekommendera den till alla jag träffar. Bara hoppas att de blir kvar där nu också.  


Nåja till skinnjackan så satt den ju inte direkt i skyltfönstret så jag sprang faktiskt på den lite bakom eller hur man nu ska uttrycka sig. Provade den och den satt snyggt över rygg och bröst och lite ledig i den raka formen men...men, ja visst det ska ju alltid vara någon nackdel och här var ärmarna alldeles för långa. Kände att detta säkert gick att fixa på ena eller andra sättet men inte hur i detta tillfälle.


Så jag slog till då när jag i dagarna inte äger någon skinnjacka förutom knuttejackan men den väger ju bly att ha utanför MC:n och alldeles för varm. Betalade och for hem och provade lite till och sedan ringde jag min skomakare som bara är helt enkelt fantastisk.   -Visst kom ner, sa han och ta med dig jackan så ska jag kika på den.

Han behöll jackan och skulle fundera då det dels var en dragkedja som endera måste plockas bort och skulle ju göra hål i jackan med uteslutande foder här också. Så jag som inte kan något av detta blundade och försökte tänka positivt som mamma har lärt mig. Det gick således en hel vecka innan han ringde och sa helt kort att jackan var klar.

Åkte ner igår och hämtade den igår och betalade bara 300 kr för hela jobbet. Han är så jäkla duktig denna människa och inte bara att han är billig han är så jäkla snäll också. Ja nu har jag skrivit jäkla 2 ggr och skriver väl ordet ännu en gång "-jäkla"!   


Så här ser jackan ut i lammskinn och kostade mig totalt 1200 kr. Överkomligt va?!

-Nu har jag en skinnjacka...trala la la laaaaa...

 

Nu får det gärna bli lite varmare ute också så man kan ta på sig den.    För oftast brukar alla vårjackor användas så kort stund men denna ska jag ha även under sommaren fast kanske då under lite kalla kvällar när man är ute och glänser. *fniss*


Kram/S

ANNONS
Av SanCha - 21 februari 2017 10:09
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av SanCha - 19 februari 2017 11:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av SanCha - 17 februari 2017 17:27

...Mandelmanns gård!

Bildresultat för mandelmanns gård

Finns något underbarare att se just nu? Näe, svarar jag direkt och ändå får och vill vi gärna ha synpunkter på både gott och ont. Det onda skulle väl vara att man undrar om en människan kan skratta så mycket som herr Gustav Mandelmann gör i TV. Är det bara TV månntro eller är denne människa så öppenhjärtlig och ser allt med bara sköna och skrupelfria ögon?

  

Vad de än företar sig sitter man med ett leende på läpparna och man önskar varken reklampaus eller ett programslut. Så hur länge kommer man att orka se dem? I 8 avsnitt eller kommer det fler och hur mycket mer kan man visa innan folk tröttnar? Detta är ett jätteskoj samtalsämne när man möter andra begeistrade TV-tittare som fått och tagit den här familjen under sina armar. Ska bli skoj att följa dem och kanske ta ett besök när man ändå tar husbilen ner över Österlen. Fast de tog inträde minsann och inget är numera gratis.

Bildresultat för mandelmanns gård
Idag blev det kycklingspett, pommes stripes, BEA och sallad och mår som man förtjänar.
Trevlig helg på Er!
  
 
Kram/S

Av SanCha - 16 februari 2017 10:21

Maffig va?!

Hade du vågat närma dig dem?

Det hade jag och vet inte vad rädsla inför djur innebär. Däremot har jag stor reserkt för djur, alla sådana och inte helt detsamma.


Kram/S

Av SanCha - 15 februari 2017 20:29

Nu har brillorna från Danmark kommit och lite får jag nog justera dem hos optikern men annars sitter de bra och jag kan läsa galant med rätt avstånd. Så himla smart detta var och kommer nog inte att besöka optikern på ett bra tag nu.

Så här ser mina ut men oj så mycket de hade att välja på;

Nyfiken? Här finns länken!


Nu ska jag snabbkika lite på nyheterna och sedan lägga mig och läsa. /Kram S
 
Av SanCha - 13 februari 2017 11:28

I så fall är det gratis att lyssna!   

Kram/S

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018
>>>

Arkiv

Prenumerera på bloggen

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se