SanChas blogg!

Senaste inläggen

Av SanCha - 8 september 2016 23:11

Blev en kort tur till Öland bl a och där fanns sådana här;

 

Trodde inte det var sant när vi for förbi med bilen men där gick de betandes ihop med kor. Så vad bonden eller kameluppfödaren har dessa till har jag ingen aning om men ett härligt liv verkar de ha i alla fall.


Nu ska vi ha festligheter hela helgen igenom med släkt och vänner och det kommer bli "räkbåt" varvat med släktträffar. Ska bli jätteskoj och imorgon ska jag riva i garderoberna och se vad jag hittar annars blir det ett snabbesök till H&M.


Ha det bra!

Kram/S
  

ANNONS
Av SanCha - 5 september 2016 09:34

 

Nu har vi packat husbilen   och lättar ankare om någon timma. Visst ska vi ha det bra och dunkar mig lätt själv på huvudet.   

Jo ha det så gott ni också så kanske det kommer en och annan bild här vartefter vi kommit hem.


Kramisar!  

/S


ANNONS
Av SanCha - 2 september 2016 09:52

Här har ju jag en blogg som jag "nästan" totalt har glömt bort.   Så kan man ju inte ha det och ska genast koppla på hjärnkontoret och rita ner några rader som kan bli intressanta eller så bara trams.   Fast jag måste ju ladda batterierna först och sommaren är väl inte helt slut ännu. Även om man en ledig dag får sätta sig i en solstol med halva ansiktet i sol   och resten av kroppen i skugga tills solen behagar komma fram något mera innan man ger upp. Ja jag kan ju helt klart gå upp och beskära grannens tak också eller skaffa en sådan där stol som de har som badvakten använder sig av för att se "hajen" komma.  

Skojar lite friskt nu, eller gör jag inte? Ja i dagens hårda värld kanske det man tänker på ett helt annat sätt och där det egna "jaget" får mer anpassa sig efter hur det ser ut runtomkring sig än ta för stor plats som helst. Lite luddigt, ja jag vet men kaffet   är inte helt uppdrucket ännu och då blir orden som de blir.


Kaffet    ja, måste nog hinka i mig detta om inte ögonen ska slå ihop helt och här framför skärmen   är jag lite ringrostig ännu. Måste nog sätta mig som barnen gör tillsammans med pianoläraren och träna på skalorna.....tangenterna menade jag. Hunden   nickar bredvid och håller med. Ovanligt men å andra sidan fick han nyss smaka lite på mackan som jag lagt en halv pannbiff på sedan middagen igår. Ibland vet man ju inte hur han tänker den lilla rackaren för han säger inte mycket numera och hör gör han inte alls så man får vifta och slå med händerna tills handlederna värker tills man har hans uppmärksamhet. Mannen min har fått hörapparat som han inte trivs med och jag ska banne mig testa dessa på hunden när inte mannen ser. Det kanske bara är det som behövs.


Ja jag har många funderingar och tankar numera och håller också på att undersöka vilken kamera   som har den bästa skärpan, bästa .....ja i allt och har kommit fram till att det nog blir en Canon denna gång. Gillar ju min Fujufilm då den är lätt att handskas med och väger inte så mycket som alla andra kameror med extra objektiv bl a. Den har dessutom x30 i zoom och vilken kamera har det utan att sätta på en extra.....hm.....höll på att säga/skriva något fult men ni fattar kanske säkert vad jag menar och om inte så får detta bli dagens tankenöt.

Nu ska jag i alla fulla fall dricka upp det halvkalla kaffet   och sedan sätta mig i solen som kanske ger ena armen utöver ansiktet lite sol.   

Ha en bra dag!  


Kram/S

Av SanCha - 2 juli 2016 22:03

Idag har det hänt en hel del och har bl a sytt nya gardiner till husbilen men bara till de två fönster som tillhör sovdelen. Det blev jättebra med tyg som liknar tidningspapper men med modeller som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe bl a.

Har även betat av datajobb, rensat pappershögar och ätit en jättegod måltid. På fm ringde det dessutom på dörren och utanför står sonen med farmors gulligull. Det första hon gjorde var att visa mig ett stort tandlöst leende och jag bara dog av kärlek.   


På fredag drar vi till Vansbro och lägger oss där tills sonen med familj kommer upp och vi kan ses. Han ska nämligen simma 3000 meter på lördagen och kan ju vara värt att stå och heja på. De drar sedan vidare uppåt landet och vi ner.

Måste vara hemma redan till måndagskvällen men sedan åker vi nog iväg igen en sväng.


Idag har det regnat ihärdigt med åska. Det är skönt när det lättar upp i luften men jag vill sola lite nu och tycker solbrännan rasar rätt snabbt detta år. Tänker också på alla som är på festivaler och ligger i tält i detta väder, hua.


Har tagit lite bilder på Chabo och så här ser han ut nu 14.5 år gammal. Mattes bästa älskade kille!

     

Ha en härlig sommar alla som tittar in och vi hörs vad det lider!

Kram/S


Av SanCha - 19 juni 2016 10:27
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av SanCha - 3 juni 2016 15:17

Nu är det värmebölja så det förslår och har solat, badat och haft en bra start på sommaren. Synd bara att det ska bli sämre väder redan imorgon. Fast jag tycker precis som alla gotlänningar att de ska få regn och mycket också så slipper en del gårdar avliva sina kor bl a.

Chabo gäckar oss som vanligt men svajig bakgång och seg. Så i går kväll fick han rycker och for omkring som om han fått en geting i baken. Man vet aldrig med djur när och om de har värk eller bara helt enkelt är gamla. Han är nu 14,5 år och det vill säga inte så lite.

Beställde mera Hyaluron till honom och tycker det fungerar bättre än allt annat jag testat men å andra sidan vet man ju aldrig med den gossen vad som fungerar.


Det blir ju lite glest mellan bloggandet och har haft fullt upp hela maj och efter den 20 juni då min äldsta gosse fyller år börjar det lätta lite. Tyvärr kommer de och gräver för fiber redan vecka 26 och tycker att de kan ta semester istället men de kör på dygnet runt för matt bli klara. Vi måste ju vara hemma då och återställa plattorna som de tar upp. Tja roligare saker kan man ju göra i juni/juli.


Näe, nu springer klockan iväg igen och jag måste hinna titta in till er också innan jag lägger på locket... för ikväll ska vi bort och få Tacos och det längtar jag efter redan nu. Ha det bäst och jag skriver så fort jag bara hinner.

Kram/S

  

Av SanCha - 25 april 2016 12:21
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av SanCha - 19 april 2016 13:08

Hittade en drös med gamla bilder och den här bilden är säkerligen från 2002 och hunden är nog ca 1 år här.

 

Det är lite skillnad mot idag då hunden är gråhårig men otroligt charmig. Nu är han dessutom nytrimmad och ser lite valpig ut igen.

Ska fota och lägga ut lite mera vid tillfälle.


Hörs!

Kram/S


Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Arkiv

Prenumerera på bloggen

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se