SanChas blogg!

Senaste inläggen

Av SanCha - 12 februari 2016 15:12
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av SanCha - 5 februari 2016 10:01

Herrejösses, när ska det här ta slut?

I onsdags fick jag besöka vårdcentralen då jag inte fick en blund i ögonen på hela natten och hostade så lungorna höll på att komma ut.

Där togs det lite prover och sedan fick jag andas med syrgas och luftrörsutvidgande medel. Det släppte lite och jag kunde tom gå hela vägen hem. Det var ju sol ute och den har man ju inte sett så mycket av på sista tiden. I alla fulla fall så hann jag bara hem så började hostan om igen. Fast nu hade jag hostmedicinen Cocillana att ta till. Vi reagerar ju så olika vi människor och själv så somnade jag som en liten gris och sov tills igår på en dos. Hjärtklappning och darrhänthet fick jag också. Nåja, lite bättre blev jag ju men så fort det gick ur kroppen var det dags igen. Igår gjorde jag det här "stolt";

 

....och sedan var det dags att lägga sig igen. Mer orkade jag inte göra.

Idag rosslar det som vanligt om mig och hostan "is back". Kanske jag skulle ha ringt i morse till vårdcentralen för nu kommer ju en helg med stängda dörrar. Så nu får jag väl krama flaskan och hoppas på det bästa .... öh .... hostmedicinen alltså.


Trevlig helg på er och kramen!

/Sanna

ANNONS
Av SanCha - 2 februari 2016 15:21

Nu har det gått 1½ månad sedan jag planterade den lilla kärnan och nu börjar det hända något inuti.

 

Jag tog bort plastpåsen redan för ett par veckor sedan och tyckte jorden var tillräckligt blöt och ville undvika de där små flugorna man annars så lätt får.

Den sista biten på skottet tror jag kommer att gå snabbare nu och ska bli så himla skoj att ha testat själv och inte bara köpa färdiga blommor. Ja snart döper man väl blommorna till mer kärvänliga namn också.   


Hunden går med stickad tröja på sig inomhus och har blivit trimmad. Dessutom fick han lite kristaller i urinen så han blödde rätt kraftigt i söndags. Nu står han på antibiotika och hoppas det inte finns mer sten som hamnar i urinröret.

Stackarn men han själv verkar hur pigg som helst.

  

Nu ska jag själv hoppa i säng....eller i TV soffan kanske och se någon gammal repris för bättre är väl inte att vänta sig en vardag. *host* på er och är inne på 4:e dagen med feber, huvudvärk och som sagt, hosta.


Kram/S

Av SanCha - 25 januari 2016 19:06

     

Den översta orkidén har inte slutat blomma på två år. Detta är ju bara helt fantastiskt.


Nu ska jag ut med hunden så ha en trevlig måndagskväll!

Kram/S

Av SanCha - 23 januari 2016 13:52

Tänk att vi på alla dessa år som vi bott här inte haft en enda stjärtmes utom idag. Då kom ett större antal och skrämde iväg alla de andra och åt som bara sjutton tills de lyfte och flög iväg för gott igen.

Läste lite om stjärtmesar och såg att det finns underarter också och de kan ju vid extrema väderlekar ta sig till Sverige och utan mat som vi lägger ut skulle de antagligen inte klara vintern.


Visst är de både fina och söta.

Bilden på huvudet hittade jag nätet medan de andra är taget av en dålig kamera men ett smutsigt fönster och darrande händer. Allt gick så himla fort....


   

Kram till er alla!/S

Av SanCha - 15 januari 2016 17:33

Man ska inte förkasta allt Rusta säljer billigt. Nu finns en drive med äkta fårskinn för bara 399 kr. Jag frågade varför dessa var så billiga och svaret är att de kommer från KINA och inte Sverige. Hur djuren behandlats har jag ingen aning om och inte personalen heller.

De blev i alla fall fina i soffan.

Nu blir det mat och kycklingspett, ris och jortnötssås står på menyn!


Ha de!

Kram/S 

Av SanCha - 8 januari 2016 11:14

...och även dem jag inte känner! *flina*

Här ekar det tomt och beror väl på brist att skriva skulle jag tro eller kan det vara så att man haft så mycket annat för sig?

I alla fulla fall så blev jag sjuk efter julen och har haft både en luftrörskatarr samt bihåleinflammation. Första veckan låg jag totalt nedbäddad med värk i kroppen och frossa bl a. Tur man har TV att slötitta på och sova i omgångar.

Idag börjar jag känna mig starkare och har varit uppe och knallat lite men fortfarande har jag bara öppnat ytterdörren och stängt den snabbt. Jisses, tänk att vi fick en vinter i alla fall. Att det är kallt behöver ingen säga till mig för det drar även inomhus emellanåt tycker jag som går både klädd samt har morgonrocken över.

Jag ritade/photoshopade en "träffande" bild häromdagen när jag klarade att sitta uppe ett tag. Lite dramatisk kanske men så som jag upplevde det....

 

Ett GOTT NYTT ÅR till alla er som tittar in och skoj att så många ändå läser min blogg som emellanåt står alldeles tom och ointressant.   


Kram/S


Av SanCha - 23 december 2015 20:05

 

Hoppas ni har det bra därute!

Kram/S

Presentation

Kategorier

Frågeruta

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017
>>>

Arkiv

Prenumerera på bloggen

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se