SanChas blogg!

Alla inlägg under oktober 2012

Av SanCha - 3 oktober 2012 22:09

Love him!

  

.

.

.

.


Locked Out Of Heaven - Nya låten - LYSSNA!

Nu ska jag gå och lägga mig med den här låten i minnet.....

Sov gott!

  

ANNONS
Av SanCha - 3 oktober 2012 19:23

Nu har byxorna från Ellos kommit och textilfärgen är hemhandlat. Däremot vågar jag inte kasta in båda paret byxor utan testar med ett par i taget.


Just nu snurrar rotundan för fullt och det går inte ännu att se hur resultatet kommer att bli då allt ser svart ut. Så både ni och jag får vackert vänta till imorgon. Har inget tålamod och springer mellan data/ bloggen och grovköket som ett skadeskjutet djur. Får sätta mig och titta på TV för att få tiden att gå.

Hörs imorgon med resultatet.


Kram /S

 

ANNONS
Av SanCha - 3 oktober 2012 14:54

Det är inte bara vi som tar bloggsemester utan även bloggsidan gör detsamma och igår var det strul, strul och lite till strul att komma in på den här. Man undrar så klart vad som händer och aldrig får man veta orsaken. Lite dålig stil av ledningen tycker jag. Fast det händer ju inte så ofta och de ggr som något SKA göras brukar man se detta på framsidan.


Nåja idag är en ny dag och en härlig sådan med sol, lite dis, och nu igenmulet. Snart kommer väl också regnet som sig bör och sedan är det fulländat precis som alla andra dagar denna höst, ja när jag ändå är igång så får jag väl skriva sommar också. Bajat också....


Det enda vackra just nu är naturen. Den är bedårande i sina färger och blad de faller som käglorna i bowlinghallen.

   

Imorse var hunden inte med på noterna att gå ut igen och jag blir lika konfunderad varje gång det händer. Han stannar och ställer sig och drar upp sitt högra framben och sedan darrar han. Nu kan vi inte göra mera i undersökningar och denna morgon testade jag en ny variant. Jag bara gick....sedan vände jag mig om och då kom han sakta. Jag fortsatte att gå och rätt som det var hade han hunnit i kapp mig och låg straxt bakom mig. Alla spår av ledsna ögon var som bortblåst också.

Om det nu beror på smärta så verkar det går över lika snabbt men jag kliar mig fortfarande i huvudet och förstår inte mycket av den här hundens uppvisningar.


Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan ska vi ta en sväng så hunden får röra på sig. Ja jag med för den delen och ska bli skönt en stund.

Hörs!

Kram /S


Av SanCha - 2 oktober 2012 15:32

Jag överlevde och mer därtill och fick tom ett bokmärke av tandläkaren för att tänderna var så rena. Tänk vad lite gnoende kan göra nytta!!!   Så nu kan man le igen och vackert betala notan på 1.210 kr. I detta ingick 4 röntgenplåtar, basundersökning med rengöring och tandstensborttagande samt fyllning av en hörntand där gamla lagningen satt lös.

Usch, nu skäms jag för det var ju en hel del som hann göras på den timmen jag låg där mer eller mindre upp och ner i stolen. Så tack "någon" för att det gick så smidigt trots allt idag.
Hörs vad det lider!

Kram /S 

Av SanCha - 2 oktober 2012 12:55

*darrar* snart är det dags och mår så illa!

  

Av SanCha - 1 oktober 2012 17:57

Nyligen hemkommen från skogen där hunden fått ett litet spår utlagt. Det började givetvis regna så nu hänger alla kläderna på tork. Tänk, det har varit sol hela dagen men aldrig när jag ska gå ut. Hm...

  


Nåja, lite roliga saker händer ju också som när jag rensade mina kläder sist och skulle kasta både skinnbyxor och några skinnjackor. Mannen plockade bort den säcken och frågade en tjej på hans jobb som åker MC. Hon blev eld och lågor och ville köpa dem. Så idag fick jag lite extra pengar och de går ju alltid åt.

Snyggt jobbat och har väl mannen att tacka för det här då så jag får väl bjuda ut honom på mat endera dagen. Ikväll är han bortbjuden av sin "herr-klubb" så jag får väl vänta några dagar tills han blir sugen.


Nu ska jag laga lite mat åt både hunden och mig och får se vad jag kan hitta på sedan. Hatar rester så det får bli något från frysen och som går lätt. Kanske lite stekt baccon och makaronistuvning. *nickar* Hittade 4 kantareller också när jag var ute som jag kan kasta ned i stekpannan. Får se om jag kommer att hitta dem sedan i stekpannan bland bacconen.   


Ikväll blir det fötterna på bordet framför X Factor och därefter sängen. Måste ta igen läsandet lite som jag ligger efter med och får passa på nu ikväll när mannen är borta.

Imorgon är det tandläkarbesök, mindre skoj men har inget val även om jag valt att gömma mig under sängen. Man får väl visa sig vuxen den här uppiften och försöka gå dit och gapa stort.


Trevlig kväll!

Kram S

 

(Titthål!)


Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se