SanChas blogg!

Alla inlägg under oktober 2012

Av SanCha - 20 oktober 2012 17:07

Gud så roligt det är med nya telefonen. Har suttit med sonen och gått igenom den. En annan som bara haft en gammal Nokia är ju detta som att se heroglyfer att översätta dem. Alltså på egen hand skulle jag sitta kvar i första app storen och begrunda alla tecknen.   Nåja man är ju inte blond för intet! *ironi*

Fast skam den som ger sig så nu rullar det på och här kommer det smilegubbar till sms och apparna växer på första sidan. Nu ska vi ta en matpaus och sonen ska bjuda på kycklinggryta medan mannen fixar sallad och jag dukar samt dammsuger lite. Alla gör lite m.a.o


Det är bara den lilla hundgossen som inte äter. Det går inte att lura honom med något gott heller och idag är en tråkig dag för den lilla stackaren som bara ligger. Imorgon kommer jag att plocka bort Andapsinet och är han likdan på måndag måste vi göra något åt det här. Så tråkigt och så ledsamt är detta nu.


Nu måste jag forstsätta här och rundar av med några bilder och vad de föreställer kanske syns, eller?

Ha det bäst!

Kram /S

   ANNONS
Av SanCha - 19 oktober 2012 16:03

Trevlig helg önskar både jag och Chabo er alla!

 

Hann i alla fall in här innan dagen var slut idag. Bra jobbat Sanna.  

Nu är det mys som gäller och först ska vi äta gott och dricka lite P. Mobergs glada vin. Sedan vet man aldrig vad som händer men jag hoppas på en händelsefull helg i rätt riktning om ni förstår vad jag menar,

  *fniss*

 

Jo jag fick min skyddsväska idag som jag beställde till nya telefonen. Är det uråldrigt eller fortfarande modernt med sådana?

Nja, jag vill i alla fall inte ha repor på telefonen så jag får väl kanske vara lite omodern då.

Så här ser den ut i alla fall!

iPhone 4/4S skydds väska fodral skal rosa mobilväska

 

Nu är det i alla fall hög tid att att vända blad här. Vi hörs vad det lider.

 

Kram /S


ANNONS
Av SanCha - 18 oktober 2012 13:27

Tack för era tumhållningar och ni är guld värda!  


Har haft fullt upp och inte hunnit med bloggen de här dagarna så det var skoj att hitta alla goa kommentarerna idag.


Chabo har ett magsår och akut gastrit och står på behandling nu i 14 dagar och antagligen är det medicinen Metacam som ställt till det här oavsett att vi bara behandlat honom 1 - 2 veckor vid stor smärta och aldrig några längre perioder.


Han mår redan bättre men mår hemskt illa av Andapsinet. Vill ändå inte behöva ge honom injektioner för att klara illamåendet. Så skam den som ger sig för nu börjar han vänja sig så sakta både igår och idag. Jätteskönt!!!!


Ropar inte hej ännu då vi haft så många bakslag.

Han har haft en undertemp och varit lite urtorkad också men med lite omtanke och vätskeersättning så kom han tillbaka nu kryare.


Nu tar vi en dag i taget och hoppas han inte blir sämre igen för det är fasansfullt och griper en i hjärtat.


När mannen hade annat att göra i helgen så följde jag med och vi hamnade ute på landet. Jag fick en stund för mig själv när jag gick ur bilen och började gå utefter vägkanten. Inga bilar kom och det infann sig ett lugn som inte finns i staden. Jag andades frisk luft och naturen såg så helt underbar ut. Det gjorde susen för mig och kände hur jag stressade ner. På tillbaka vägen tog jag fram kameran och knäppte och knäppte och på i stort sätt ingenting. När jag sedan kom hem och såg bilderna tänkte jag först kasta dem men så ångrade jag mig. För finns det något vackrare i naturen än just hösten innan alla bladen har ramlat av? Gräset börjar sakteliga att lägga sig inför vintern och fortfarande kan man se de mest underbara färgerna som finns att beskåda.


Är de inte fina även om de blev många? *fniss*

(Man kan trycka på dem så blir de lite större och för bättre "feeling" så, here we go....

                           

Man ska ju vara tacksam för lite. Så jag är glad för att jag kan se och tänker på stackars blinda människor. Det måste vara eländigt om man väl har sett innan också för då har man ju något att jämföra med. Personligen är synen det sinne jag sist skulle vilja bli av med (om man måste välja). Tja, en fundering så där i största allmänhet.  


Ha det jättebra alla bloggvänner och vi hörs!

Kram /S


Av SanCha - 15 oktober 2012 17:59

Hunden matvägrar hela dagen.

Jag fick mitt micro-sim-kort idag från Telenor och så var det fel kort som inte passar min telefon.

Det har mer eller mindre spöregnat hela dagen.

Mina skor tar in vatten samt att ena skon gick sönder invändigt. Vad är det för kvalité numera?


Inte kan man säga att den här dagen räknas som en höjdare. Värst är det med hunden som jag får tvinga i vätske ersättning.

Imorgon lägger vi in honom på djursjukhuset. *gråter*


Hörs när vi hörs!

Kramar till er alla/S

 


Av SanCha - 14 oktober 2012 20:54

*svettigt* mot slutet men det lönade sig att vänta ut sekunderna.


Den här ska jag ge bort i present men till vem skriver jag inte här och hoppas h*n inte läser kvällens blogg. Är 39 cm hög och värt minst det tredubbla jag har gett. Skriver så lite som möjligt om detaljerna men hoppar högt av glädje.

Hoppas den ska glädja vännen nu också!Vad tycker ni? Visst är den fin?

PAMPIG HÄNKELURNA MARIA PHILIPPI SÖHOLM DENMARK

Nu dags att se deckaren på TV 1 och sedan är det slut på det roliga och dags att kvarta inför natten.
 
Ha det bäst!
Kram /S
Av SanCha - 14 oktober 2012 12:34

             

(Du kan se dem lite större om du trycker på en bild)


Ja frost ja. Den är nära nu och har ju redan visat sig några mornar här. Vad jag tycker om detta är ju fullkomligt obetydligt eftersom ingen rår på vädret och att gnälla hjälper ju inte ett dugg. Så jag avskyr den här årstiden då det blir så himla kallt och rått och fuktigt. Det enda positiva är att det som oftast med uppehåll är så otroligt vackert ute.


I vår lilla sjö har änderna emellanåt gett upp. Vi tar oss dit varje morgon som oftast hunden och jag. Fast nu gör vi i ett litet uppehåll eftersom vi åter har en man som skrämmer våra kvinnor i skogen som joggar.

   

Den sista kvinnan som blev utsatt blev tom handgripligt fasttagen medan mannen frågar om hon vill ha sex. När hon sa nej (svarar man annat?) grep han tag i henne varpå de brottades och kvinnan kom loss och sprang iväg för livet.

Det här är ju inte klokt och man vill ju så gärna nyttja sin skog men alla dess fåglar och iband bara tystheten. De få människor jag brukar träffa är alla trevliga och hälsar på varandra som sig bör. Fast nästan gång kanske jag inte har samma tur och detta vill jag absolut inte vara med om detta (fasar och hjärat slår hårt). Så vi får ta gångvägarna numera och inte alls lika roliga. Det enda positiva tycker hunden är att vi brukar stanna på en övergiven inhängnad tennisplan där jag lägger endera ett spår medan hunden sitter och tjuvkikar eller så tränar vi fotgående i rask takt. Vi gör vändningar så det ryker om skosulorna och hunden är helt med och stirrar på mig så man kan tro att han ska äta upp mig när jag stannar.

Fast han verkar gilla det här och jag med.

Jag brukar ibland se en rullstolsbunden man sitta i ett fönster och kika på oss.   Antar att han tror vi tillhör eliten i lydnad.   Ack vad han kan bedrar sig. Fast jag måste berömma hunden som är otroligt duktig och lydig....emellanåt!  *hm*


Nu är det dags att göra ingenting. Ja alltså vi ska bara gå ut. Fast det är kanske någonting trots allt.

Hej svejs i lingonskogen!

Kram /S

Av SanCha - 13 oktober 2012 19:47

Nu sitter jag här med en kall öl och njuter av att ha städat och gnott så allt skimrar och lyser så fint. Ätit god mat som mannen bjöd på också. Så det är bara en dusch som fattas och den hinner kanske jag precis lagom tills körslaget börjar.

Så ha en trevlig kväll nu alla och vi hörs imorgon!

Skål!


 

Av SanCha - 13 oktober 2012 12:53

Booooooring, men ett måste helt enkelt. Mannen skickade jag iväg till apotek (hundens mediciner) och lite som fattades i kykskåpet. Han har varit borta väldigt länge nu och vet ju hur jag gnor (NOT skriver blogginlägg).

Nåja man ska ju inte klaga för utanför fönstret lyser en sol och några få moln svävar som hastigast förbi. Kl 14.00 ska hunden få komma ut och hoppas det då inte blivit nattsvart ute med regn.

I alla fulla fall så vet ni att jag är upptagen ett bra tag till framöver och kommer att göra det allra bästa för att hemmet ska skina och lukta rent och gott.


Vad gör ni då?

Hörs! 

Kram /SPresentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se