SanChas blogg!

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2012

Vinterröjning!

Av SanCha - 21 oktober 2012 11:34

Idag har mannen åkt iväg till svågern för att täcka in husbilen som inte kunde stå under tak den här vintern. Det var ju inte vad vi väntat oss och eftersom svågern utökat sitt stora garage för diverse motorcyklar och bilar så nödgas vi se oss om efter ett annat ställe att ställa husbilen på.

Så man hann knappt deppa ihop fören det tändes ett ljus. Nu har mannen fått napp hos en bonde som bor inte långt ifrån oss och han har plats för husbilen i fortsättningen. Det är en arbetskamrats pappa och en trogen och snäll farbror.  Det känns ju alltid skönt att husbilen får stå inomhus under vintern och hemma hade den annars fått stå på uppfarten utomhus fast med pressenning över och inte så kul i snödrivorna som brukar uppstå.


Så den här vintern får den stå hos kvar hos svågern och meningen är att den ska säljas. Bara vi hittar en annan och här letas det husbilar minst varannan dag och vi har redan kikat på några av intresse men men....man hittar alltid något fel.

Vår bil är så fin inuti och så jäkla bra planerat så inte byter jag bort det i första taget. De flesta vi kikat på är så smala invändigt och mörka och tråkiga. Här har vi fönster runt om och stora vida ytor. Så man kan ju undra varför man ska byta då men som sagt, det är en klen motor. Vi vill ju kunna bese Europa och ta ut vidderna lite mera varför det nog är dags med en ny.

Just ny har vi också varit inne på men jag tycker alltid det är något fel på dem också. Det kan vara bäddarnas placering, toan som är felvänd, inget bakfönster och sittgruppen som man inte kan sitta och titta på en normal TV utan får stirra upp i taket så man får nackvred. Sedan har många husbilar både bäddar bak samt upphissade och eftersom vi bara är två och vill ha upp lite yta är det svårt att tillgodose även detta.

*suck*  


Idag uteslöt vi Andapsin på morgonen och hunden åt både sin mat och behöll sig uppåtgående tills vi kom ut. Jätteskoj att se den här förändringen men jag vågar inte ropa hej riktigt ännu.

Han kanske hörde mig när jag sa till mannen här att det är dags på måndag att gå in lite mer intensivt i undersökningen. Sist när L. skulle ta blodprov gick det knappt att klämma ut en bloddroppe från någon av tassarna och han blev till slut lite klättrig på bordet och fick panik. Så det värsta man kan förvänta sig med så här många intensiva undersökningar är att han blir stressad och ibland helt i onödan. Fast det vet ju inte han.


Nu har jag bäddat, tvättat en maskin och våttorkat golven. Ska sätta mig och läsa igenom alla avtal från telefonabonnemanget och vad man göra mer med telefonen. Det gäller att inte tanka för mycket och för onödiga saker.

Ha en härlig söndag alla goa vänner och vi hörs!

Kram/S

 

Jo vinterröjningen som står i överrubriken skulle syfta till att husbilen går i dvala och att två utomhussoffor fick komma under tak. Tänk ett steg till närmare vintern.....blääää!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SanCha - Söndag 3 feb 10:00

Nu får väl de snöälskande så det räcker och blir över!     Mannen skulle iväg tidigt i morse och jag hade svårt att sova då det sista jag såg var snö som yrde och fyllde på gatan/trottoarerna bl a. Ville att han skulle stanna hemma eller åtminsto...

Av SanCha - Lördag 26 jan 12:44

    Idag är jag precis lomhörd eller vad man ska kalla det. Hör varken ordentligt på höger resp vänster öra. Var på vårdcentralen igår för att få hjälp men då de upptäckte en hinna eller hudflaga som verkar sitta fast framför trumhinnan ville de i...

Av SanCha - Tisdag 22 jan 11:18

Kall utomhuspromenad och halkig. Det är det värsta att det är så förbaskat halt och inte hjälper de små stenarna som de lagt ut under snön när det är rena rama Rolf....ett helvete m.a.o. Nåja tog mig runt i skogen på en timma som normalt brukar ta ...

Av SanCha - Söndag 20 jan 19:49


Du som orkar hålla dig vaken eller bor där det inte är molningt. Ut och fota månen då. Så här ser den ut just nu där jag bor men kommer att få molningt tyvärr i natt.   Kram/S ...

Av SanCha - Söndag 20 jan 10:04


Så skönt det ska bli idag och bara duscha, klä sig lite fint och gå bort på mat. Mums och härligt! Har köpt en härlig begonia med färgerna vitt och lila och den blommar precis överallt på topparna. Den hoppas jag blir en vårklick hemma hos värden/v...

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se