SanChas blogg!

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2012

Vinterröjning!

Av SanCha - 21 oktober 2012 11:34

Idag har mannen åkt iväg till svågern för att täcka in husbilen som inte kunde stå under tak den här vintern. Det var ju inte vad vi väntat oss och eftersom svågern utökat sitt stora garage för diverse motorcyklar och bilar så nödgas vi se oss om efter ett annat ställe att ställa husbilen på.

Så man hann knappt deppa ihop fören det tändes ett ljus. Nu har mannen fått napp hos en bonde som bor inte långt ifrån oss och han har plats för husbilen i fortsättningen. Det är en arbetskamrats pappa och en trogen och snäll farbror.  Det känns ju alltid skönt att husbilen får stå inomhus under vintern och hemma hade den annars fått stå på uppfarten utomhus fast med pressenning över och inte så kul i snödrivorna som brukar uppstå.


Så den här vintern får den stå hos kvar hos svågern och meningen är att den ska säljas. Bara vi hittar en annan och här letas det husbilar minst varannan dag och vi har redan kikat på några av intresse men men....man hittar alltid något fel.

Vår bil är så fin inuti och så jäkla bra planerat så inte byter jag bort det i första taget. De flesta vi kikat på är så smala invändigt och mörka och tråkiga. Här har vi fönster runt om och stora vida ytor. Så man kan ju undra varför man ska byta då men som sagt, det är en klen motor. Vi vill ju kunna bese Europa och ta ut vidderna lite mera varför det nog är dags med en ny.

Just ny har vi också varit inne på men jag tycker alltid det är något fel på dem också. Det kan vara bäddarnas placering, toan som är felvänd, inget bakfönster och sittgruppen som man inte kan sitta och titta på en normal TV utan får stirra upp i taket så man får nackvred. Sedan har många husbilar både bäddar bak samt upphissade och eftersom vi bara är två och vill ha upp lite yta är det svårt att tillgodose även detta.

*suck*  


Idag uteslöt vi Andapsin på morgonen och hunden åt både sin mat och behöll sig uppåtgående tills vi kom ut. Jätteskoj att se den här förändringen men jag vågar inte ropa hej riktigt ännu.

Han kanske hörde mig när jag sa till mannen här att det är dags på måndag att gå in lite mer intensivt i undersökningen. Sist när L. skulle ta blodprov gick det knappt att klämma ut en bloddroppe från någon av tassarna och han blev till slut lite klättrig på bordet och fick panik. Så det värsta man kan förvänta sig med så här många intensiva undersökningar är att han blir stressad och ibland helt i onödan. Fast det vet ju inte han.


Nu har jag bäddat, tvättat en maskin och våttorkat golven. Ska sätta mig och läsa igenom alla avtal från telefonabonnemanget och vad man göra mer med telefonen. Det gäller att inte tanka för mycket och för onödiga saker.

Ha en härlig söndag alla goa vänner och vi hörs!

Kram/S

 

Jo vinterröjningen som står i överrubriken skulle syfta till att husbilen går i dvala och att två utomhussoffor fick komma under tak. Tänk ett steg till närmare vintern.....blääää!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SanCha - Måndag 11 juni 18:24

...och eferlängtat sådant. Fast det kommer ju inga direkta mängder men för ordningens skull var det inte lika varmt ute idag och det fanns luft att andas i. Härligt! Jag som bett om detta att det kunde regna på nätterna. Varför är det ingen som hör...

Av SanCha - Tisdag 29 maj 11:11

Saknar honom lika mycket än och det är fruktansvärt tomt efter min allra bästa vän!     Väntar fortfarande på ögonoperationen som tycks ta tid....och ser lika illa än. Linsen vet i sjutton vart den tagit vägen och ser inte längre skarven jag g...

Av SanCha - Lördag 19 maj 10:47

Eller behöver jag inte be om ursäkt? Det kanske är så det ska vara att man skriver bara när man vill eller egentligen inte har något annat att göra. Privata händelser eller övrigt man vill hålla dolt är ju inte svårt men för mig som är en glad och öp...

Av SanCha - Tisdag 1 maj 10:38

Tänk nu börjar det närma sig sommaren som jag har längtat efter så mycket. Bara den inte flyger förbi och man sitter här i en kall mörk höst igen...näe så får det inte bli. Har satt upp så många mål till denna sommar och några har jag redan börjat fö...

Av SanCha - Söndag 22 april 17:15

Jomenvisst och inte vilken blomma som helst utan vårt lilla Magnoliaträd. Just idag slog det ut ett par st blommor. Så fint! Vitsipporna har också bara expoloderat i skogen och var nyss ute och stavade 1 timma. På bara en dag har hela skogen föränd...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Arkiv

Prenumerera på bloggen

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se