SanChas blogg!

Direktlänk till inlägg 30 maj 2011

Slut på tjatet!

Av SanCha - 30 maj 2011 15:13

Ja det tyckte min familj som gav mig detta i Mors-Dags present. Varje gång de visat den här reklamen på TV så har jag sagt precis likadant med plutande läppar; -"Åh den där skulle jag vilja ha".

Det uppmärksammades eftersom jag fick den eller så var det för att få slut på tjatet och vilket spelar mindre roll. Nu har jag en egen flaska att spraya balsamvinäger och olja med. Dessutom kan man vrida på utgången så man kan få endera det ena eller bara andra eller lite mer av det ena och mindre av det andra.  Ja ni fattar säkert.

Superbra och tackar min snälla familj!

(Blommorna som står bredvid på bilden) plockade min kära make på morgonen när jag låg och sov min rosensömn och sådant värmer rakt i hjärtat)


Vi har ju köpt en ny TV också då den andra vi hade blev förstörd på skärmen. Varför den blev så kunde inte försäljarna i affären veta men någon ny fick vi inte varför vi suttit och sett med en dålig bild i över 2 år nu. Innan vi bytte kunde vi bara se knappt halva skärmen då rinningarna vuxit till sig.


Först kom det hem en bamsestor maskin som var bland det värsta jag sett någonsin. Ansiktena blev liksom kvar trots att kroppen redan gått iväg och det tog tid för ansiktet att följa med. Ja så kan man ju inte ha det varför den åkte tillbaka ner i kartongen och iväg som ångervara.


Så kom nästa YV hem och det var en mindre och ungefär i samma storlek som vi hade innan. Jag satt i två dagar och försökte lära mig alla inställningar och när jag till slut var klar och hjärnan totalt urblåst kom vi på att TV:n inte gick att ställa om efter utsändningarna. Så på en del filmer hade de så breda ansikten och var verkligen feta må jag säga. Ni skulle bara ha sett Kenau Reeves i The Watscher när han blev bred som en elefant i fejset.

Klart att inte han heller ville se!

.

.

Så kom då äntligen den 3:e och förhoppningsvis den sista TV:n hem i förrgår. Den är lika stor som den första och det var precis gränsfall att den gick in i TV hyllan. Så nu försöker jag lära mig alla finesser också då det är en helt ny variant och samtidigt tecknade vi nya kanaler och ny boxer så nu vet jag knappt hur många kanaler vi har att tillgå. Hur ska vi hinna titta på allt?  


Så jag måste skynda mig nu att rusa hem, ta ut hunden och laga mat, diska och sedan bänka mig på första parkett och knäppa på dosan och se vad man vill bjuda in i sitt TV-rummet.

Hinner inte mer nu.....rusar....och vinkar på vägen!

  


 
ANNONS
 
Mufflo

Mufflo

30 maj 2011 18:59

Låter som en fiffig anordning.

http://www.doggbloggen.blogg.se

 
Sussi

Sussi

30 maj 2011 21:25

Perfekt ju. Nu kan du gå över och börja tjata om en annan produkt ;)
Fin present..
Hoppas den tredje tv:n är bättre. Bra att ni böt och inte tog dom första två som dom var och vande er. Många gör nog så..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
skånepågen

skånepågen

30 maj 2011 22:12

Flera kanaler, jag vet inte. Tycker inte utbudet är så tilltalande. Filmkanaler möjligen + nyheterna. Det räcker för mig. Nu lät jag nästan som en gammal stofil, eller hur ? Men handen på hjärtat, hur mycket är det att se i de olika kanalerna. Serier på 10 avsnitt o s v, man hinner ju inte se klart :-).

http://aake.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

30 maj 2011 22:35

Ja gud vad ska man med alla kanaler till? Man hinner ju inte titta på alla.Hoppas ni fick till det med tredje tv,n.Manualen läses noggrant från pärm till pärm,hehe...det tar ett tag innan poletten trillar ner hos mig,hmm...
Kramen på dig!

http://mithasplace.wordpress.com

 
marianne

marianne

31 maj 2011 09:39

Vilken tur att familjen lyssnar så du får det du vill ha.
Dumburksbekymmer lämnar jag över till sambon.han är ett teknikfreak,älskar allt med teknik sitter o tittar på olika prylar,hittar något (intressant)kallar på mej att jag bara MÅSTE komma o titta,så är det bara en teknikpryl som jag inte fattar ett dugg av.Tänker ibland att jag ska göra likadant när jag tittar i inredning-trädgårdstidningar,kalla på honom att han Måste komma o titta.

Idag har jag semester ska nu ut o njuta av solen+20 redan.
Ha det gott vännen
Kramiz

http://mapes.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SanCha - Måndag 11 juni 18:24

...och eferlängtat sådant. Fast det kommer ju inga direkta mängder men för ordningens skull var det inte lika varmt ute idag och det fanns luft att andas i. Härligt! Jag som bett om detta att det kunde regna på nätterna. Varför är det ingen som hör...

Av SanCha - Tisdag 29 maj 11:11

Saknar honom lika mycket än och det är fruktansvärt tomt efter min allra bästa vän!     Väntar fortfarande på ögonoperationen som tycks ta tid....och ser lika illa än. Linsen vet i sjutton vart den tagit vägen och ser inte längre skarven jag g...

Av SanCha - Lördag 19 maj 10:47

Eller behöver jag inte be om ursäkt? Det kanske är så det ska vara att man skriver bara när man vill eller egentligen inte har något annat att göra. Privata händelser eller övrigt man vill hålla dolt är ju inte svårt men för mig som är en glad och öp...

Av SanCha - Tisdag 1 maj 10:38

Tänk nu börjar det närma sig sommaren som jag har längtat efter så mycket. Bara den inte flyger förbi och man sitter här i en kall mörk höst igen...näe så får det inte bli. Har satt upp så många mål till denna sommar och några har jag redan börjat fö...

Av SanCha - Söndag 22 april 17:15

Jomenvisst och inte vilken blomma som helst utan vårt lilla Magnoliaträd. Just idag slog det ut ett par st blommor. Så fint! Vitsipporna har också bara expoloderat i skogen och var nyss ute och stavade 1 timma. På bara en dag har hela skogen föränd...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Prenumerera på bloggen

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se