SanChas blogg!

Direktlänk till inlägg 30 maj 2011

Slut på tjatet!

Av SanCha - 30 maj 2011 15:13

Ja det tyckte min familj som gav mig detta i Mors-Dags present. Varje gång de visat den här reklamen på TV så har jag sagt precis likadant med plutande läppar; -"Åh den där skulle jag vilja ha".

Det uppmärksammades eftersom jag fick den eller så var det för att få slut på tjatet och vilket spelar mindre roll. Nu har jag en egen flaska att spraya balsamvinäger och olja med. Dessutom kan man vrida på utgången så man kan få endera det ena eller bara andra eller lite mer av det ena och mindre av det andra.  Ja ni fattar säkert.

Superbra och tackar min snälla familj!

(Blommorna som står bredvid på bilden) plockade min kära make på morgonen när jag låg och sov min rosensömn och sådant värmer rakt i hjärtat)


Vi har ju köpt en ny TV också då den andra vi hade blev förstörd på skärmen. Varför den blev så kunde inte försäljarna i affären veta men någon ny fick vi inte varför vi suttit och sett med en dålig bild i över 2 år nu. Innan vi bytte kunde vi bara se knappt halva skärmen då rinningarna vuxit till sig.


Först kom det hem en bamsestor maskin som var bland det värsta jag sett någonsin. Ansiktena blev liksom kvar trots att kroppen redan gått iväg och det tog tid för ansiktet att följa med. Ja så kan man ju inte ha det varför den åkte tillbaka ner i kartongen och iväg som ångervara.


Så kom nästa YV hem och det var en mindre och ungefär i samma storlek som vi hade innan. Jag satt i två dagar och försökte lära mig alla inställningar och när jag till slut var klar och hjärnan totalt urblåst kom vi på att TV:n inte gick att ställa om efter utsändningarna. Så på en del filmer hade de så breda ansikten och var verkligen feta må jag säga. Ni skulle bara ha sett Kenau Reeves i The Watscher när han blev bred som en elefant i fejset.

Klart att inte han heller ville se!

.

.

Så kom då äntligen den 3:e och förhoppningsvis den sista TV:n hem i förrgår. Den är lika stor som den första och det var precis gränsfall att den gick in i TV hyllan. Så nu försöker jag lära mig alla finesser också då det är en helt ny variant och samtidigt tecknade vi nya kanaler och ny boxer så nu vet jag knappt hur många kanaler vi har att tillgå. Hur ska vi hinna titta på allt?  


Så jag måste skynda mig nu att rusa hem, ta ut hunden och laga mat, diska och sedan bänka mig på första parkett och knäppa på dosan och se vad man vill bjuda in i sitt TV-rummet.

Hinner inte mer nu.....rusar....och vinkar på vägen!

  


 
ANNONS
 
Mufflo

Mufflo

30 maj 2011 18:59

Låter som en fiffig anordning.

http://www.doggbloggen.blogg.se

 
Sussi

Sussi

30 maj 2011 21:25

Perfekt ju. Nu kan du gå över och börja tjata om en annan produkt ;)
Fin present..
Hoppas den tredje tv:n är bättre. Bra att ni böt och inte tog dom första två som dom var och vande er. Många gör nog så..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
skånepågen

skånepågen

30 maj 2011 22:12

Flera kanaler, jag vet inte. Tycker inte utbudet är så tilltalande. Filmkanaler möjligen + nyheterna. Det räcker för mig. Nu lät jag nästan som en gammal stofil, eller hur ? Men handen på hjärtat, hur mycket är det att se i de olika kanalerna. Serier på 10 avsnitt o s v, man hinner ju inte se klart :-).

http://aake.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

30 maj 2011 22:35

Ja gud vad ska man med alla kanaler till? Man hinner ju inte titta på alla.Hoppas ni fick till det med tredje tv,n.Manualen läses noggrant från pärm till pärm,hehe...det tar ett tag innan poletten trillar ner hos mig,hmm...
Kramen på dig!

http://mithasplace.wordpress.com

 
marianne

marianne

31 maj 2011 09:39

Vilken tur att familjen lyssnar så du får det du vill ha.
Dumburksbekymmer lämnar jag över till sambon.han är ett teknikfreak,älskar allt med teknik sitter o tittar på olika prylar,hittar något (intressant)kallar på mej att jag bara MÅSTE komma o titta,så är det bara en teknikpryl som jag inte fattar ett dugg av.Tänker ibland att jag ska göra likadant när jag tittar i inredning-trädgårdstidningar,kalla på honom att han Måste komma o titta.

Idag har jag semester ska nu ut o njuta av solen+20 redan.
Ha det gott vännen
Kramiz

http://mapes.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SanCha - Lördag 1 sept 12:13

Jösses vad tiden flyger iväg. Redan 1 sept och snart är det vinter. Tycker denna sommar bara kom och gick och känner att man inte hann med något p.g.a denna värme vi alla drabbades av. Åtminstone jag, var totalt färdig och utslagen emellanåt och kan ...

Av SanCha - Måndag 30 juli 11:38

Vi for upp till stora staden (Sthlm) i lördags och hämtade äldsta sonen för en dag i Naturhistoriska museet. Det fanns bara en nackdel med dagen och det var montrarna och den dåliga belysningen. Att fota var ett rent helvete och ni kan inte tro hur o...

Av SanCha - Söndag 29 juli 17:47

      Här är några av de blommor jag köpte på Blomsterland från mitt förra inlägg. Sista bilden visar ställningen jag köpte för halva priset och antar att det är för att den lätt tippar framåt. Så mannen min satt dit ett extra ben av en trasig...

Av SanCha - Söndag 22 juli 10:01

I går fick jag åter kasta en blomma som inte såg ut att trivas med livet. Det är trist när en efter en dalar och det blir mindre och mindre blommor i fönsterna. Har ju lite att skylla mig själv då jag under värmeböljan fortsatte att vattna troget min...

Av SanCha - Lördag 21 juli 19:07

Jag är nog mycket rödare i ansiktet än kräftorna efter en em i solen på vår bakgård. Som vanligt när man fastnar i en bra bok betyder inget annat i min omvärld och det kunde lika gärna bli en jordbävning utan att jag märkte det. Näe, nu ljuger jag fr...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Prenumerera på bloggen

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se