SanChas blogg!

Direktlänk till inlägg 27 maj 2011

Regnig fredag och H. Juholt upprör!

Av SanCha - 27 maj 2011 16:21

Störtskurar med hagelblandning skådar mitt öga. Inte en försommar man i vanliga fall brukar se. Tom fåglarna som brukar kvittra ivrigt gömmer sig i häckarna och har burrat upp sig för att slippa vätan inpå bara huden. Det är bara ekorren som fortsätter att hämta mat som någon lägger ut till fåglarna. Den tar inte bara brödbitarna utan även fågelägg och de ungar som också kläckts. Elaking så det förslår men å andra sidan heter det ju; -döda för att leva!


Varför kan inte Håhan Juholt (s) gilla kungahuset och även tycka att vi ska lämna kungen ifred? Varför visar han sidor jag aldrig sett komma från S tidigare?

Hoppas verkligen inte att jag tvingas byta parti efter så många år som trogen röstmedborgare.. Att sitta med en lön på 140 000 kr/ månaden innebär inte att man också ska sitta på höga hästar. Den förändring som Sverige behöver är andra bekymmer som att skaffa jobb till alla våra ungdomar som slutat skolan och andra inriktningar än att ge tidningsrubriker och tro sig få reklam för sitt parti den vägen. Så idag är jag lite besviken på mitt parti och hoppas slippa drifta om detta fler ggr. Att något är fel på vår politik är ju helt klart men man måste ju börja nysta i rätt ände och jobba för majoritet i riskdagen och för att hålla ihop vårt land med både import och export, ja eller hålla vågskålen någorlunda jämn. Idag lutar den oroväckande käpprätt åt helvete.


Svar på frågan; Ja det är photoshop jag jobbar med.

Mera lek...

Ikväll ska vi äta thaimat mannen och jag *älskar* och sedan blir det en slapparkväll och passar bra då regnet dånar på taken och man är glad att vara torrskodd inomhus.


Ha en trevlig helg alla mina bloggvänner!

Hörs!   


 
ANNONS
 
Vicke

Vicke

27 maj 2011 17:34

Ja, jag håller med dig, vårt kungahus gör ett enormt arbete för vårt land, och dom öppnar dörrar för många av våra företag i andra länder. Jag önskar dig en Trevlig Helg nu.

http://enbloggomlivet.bloggplatsen.se

 
susann

susann

27 maj 2011 18:34

sv:
Hihi
dom sitter som berget ;)
Gelé och akryl naglar sitter (om de är riktigt gjorda) tills nageln växt utoch man klipper eller filar bort dom.
Men det som kan hända är att de släpper någonstans och då är det viktigt att man får det lagat, annars är det lätt att man fastnar i något och sliter upp den, och då är risken stor att den egna nageln följer med, eftersom de sitter så hårt på nageln,
så man skall aldrig fläcka bort en konstnagel själv, utan man måste fila bort den, använder man akryl så går de att lösa upp, men inte gelé.
Annars måste man fylla på utväxten ca var 3:e vecka.
Hoppas det var ett förståligt svar , kände att jag drog iväg lite ;)
Kram kram

http://sannadiarie.wordpress.com

 
Mufflo

Mufflo

27 maj 2011 18:56

Tack för titten på din blogg och ha en skön kväll!

http://www.doggbloggen.blogg.se

 
Sussi

Sussi

27 maj 2011 19:51

Jag tycker nog den där Håkan Juholt har gjort en hel del lite udda uttalanden. Man får sätta sig in lite mer när det är dags att rösat igen men fortsätter han vara så där underlig så får nog jag med tänka om..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
marianne

marianne

27 maj 2011 20:52

Ha en skön helg du oxå

Kramiz till dej vännen

http://mapes.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

27 maj 2011 22:27

Juholt effekten biter inte på mig. Jag gillar inte karln och hans sätt att uttrycka sig. Så är det bara,
Ha det gott i regnet,
Kramiz!

http://mithasplace.wordpress.com

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

27 maj 2011 23:23

Härligt att du är här igen :-) Kul att "leka" med bilder......Vädret ja :-( Vi har haft allt här i dag, utom snö då förstås.
Gott med Thaimat!!!
Trevlig helg
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Diana

Diana

28 maj 2011 10:24

Ekorrar kommer undan med mycket för att de är så söta... luriga jäklar. ;)
Juholt... ja, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om honom än. Får nog se hur han tar sig an ledarrollen ett tag till.

http://www.decdia.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SanCha - Måndag 11 juni 18:24

...och eferlängtat sådant. Fast det kommer ju inga direkta mängder men för ordningens skull var det inte lika varmt ute idag och det fanns luft att andas i. Härligt! Jag som bett om detta att det kunde regna på nätterna. Varför är det ingen som hör...

Av SanCha - Tisdag 29 maj 11:11

Saknar honom lika mycket än och det är fruktansvärt tomt efter min allra bästa vän!     Väntar fortfarande på ögonoperationen som tycks ta tid....och ser lika illa än. Linsen vet i sjutton vart den tagit vägen och ser inte längre skarven jag g...

Av SanCha - Lördag 19 maj 10:47

Eller behöver jag inte be om ursäkt? Det kanske är så det ska vara att man skriver bara när man vill eller egentligen inte har något annat att göra. Privata händelser eller övrigt man vill hålla dolt är ju inte svårt men för mig som är en glad och öp...

Av SanCha - Tisdag 1 maj 10:38

Tänk nu börjar det närma sig sommaren som jag har längtat efter så mycket. Bara den inte flyger förbi och man sitter här i en kall mörk höst igen...näe så får det inte bli. Har satt upp så många mål till denna sommar och några har jag redan börjat fö...

Av SanCha - Söndag 22 april 17:15

Jomenvisst och inte vilken blomma som helst utan vårt lilla Magnoliaträd. Just idag slog det ut ett par st blommor. Så fint! Vitsipporna har också bara expoloderat i skogen och var nyss ute och stavade 1 timma. På bara en dag har hela skogen föränd...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Prenumerera på bloggen

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se