SanChas blogg!

Direktlänk till inlägg 27 maj 2011

Regnig fredag och H. Juholt upprör!

Av SanCha - 27 maj 2011 16:21

Störtskurar med hagelblandning skådar mitt öga. Inte en försommar man i vanliga fall brukar se. Tom fåglarna som brukar kvittra ivrigt gömmer sig i häckarna och har burrat upp sig för att slippa vätan inpå bara huden. Det är bara ekorren som fortsätter att hämta mat som någon lägger ut till fåglarna. Den tar inte bara brödbitarna utan även fågelägg och de ungar som också kläckts. Elaking så det förslår men å andra sidan heter det ju; -döda för att leva!


Varför kan inte Håhan Juholt (s) gilla kungahuset och även tycka att vi ska lämna kungen ifred? Varför visar han sidor jag aldrig sett komma från S tidigare?

Hoppas verkligen inte att jag tvingas byta parti efter så många år som trogen röstmedborgare.. Att sitta med en lön på 140 000 kr/ månaden innebär inte att man också ska sitta på höga hästar. Den förändring som Sverige behöver är andra bekymmer som att skaffa jobb till alla våra ungdomar som slutat skolan och andra inriktningar än att ge tidningsrubriker och tro sig få reklam för sitt parti den vägen. Så idag är jag lite besviken på mitt parti och hoppas slippa drifta om detta fler ggr. Att något är fel på vår politik är ju helt klart men man måste ju börja nysta i rätt ände och jobba för majoritet i riskdagen och för att hålla ihop vårt land med både import och export, ja eller hålla vågskålen någorlunda jämn. Idag lutar den oroväckande käpprätt åt helvete.


Svar på frågan; Ja det är photoshop jag jobbar med.

Mera lek...

Ikväll ska vi äta thaimat mannen och jag *älskar* och sedan blir det en slapparkväll och passar bra då regnet dånar på taken och man är glad att vara torrskodd inomhus.


Ha en trevlig helg alla mina bloggvänner!

Hörs!   


 
ANNONS
 
Vicke

Vicke

27 maj 2011 17:34

Ja, jag håller med dig, vårt kungahus gör ett enormt arbete för vårt land, och dom öppnar dörrar för många av våra företag i andra länder. Jag önskar dig en Trevlig Helg nu.

http://enbloggomlivet.bloggplatsen.se

 
susann

susann

27 maj 2011 18:34

sv:
Hihi
dom sitter som berget ;)
Gelé och akryl naglar sitter (om de är riktigt gjorda) tills nageln växt utoch man klipper eller filar bort dom.
Men det som kan hända är att de släpper någonstans och då är det viktigt att man får det lagat, annars är det lätt att man fastnar i något och sliter upp den, och då är risken stor att den egna nageln följer med, eftersom de sitter så hårt på nageln,
så man skall aldrig fläcka bort en konstnagel själv, utan man måste fila bort den, använder man akryl så går de att lösa upp, men inte gelé.
Annars måste man fylla på utväxten ca var 3:e vecka.
Hoppas det var ett förståligt svar , kände att jag drog iväg lite ;)
Kram kram

http://sannadiarie.wordpress.com

 
Mufflo

Mufflo

27 maj 2011 18:56

Tack för titten på din blogg och ha en skön kväll!

http://www.doggbloggen.blogg.se

 
Sussi

Sussi

27 maj 2011 19:51

Jag tycker nog den där Håkan Juholt har gjort en hel del lite udda uttalanden. Man får sätta sig in lite mer när det är dags att rösat igen men fortsätter han vara så där underlig så får nog jag med tänka om..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
marianne

marianne

27 maj 2011 20:52

Ha en skön helg du oxå

Kramiz till dej vännen

http://mapes.bloggagratis.se

 
Mita

Mita

27 maj 2011 22:27

Juholt effekten biter inte på mig. Jag gillar inte karln och hans sätt att uttrycka sig. Så är det bara,
Ha det gott i regnet,
Kramiz!

http://mithasplace.wordpress.com

 
Quila o Ronja

Quila o Ronja

27 maj 2011 23:23

Härligt att du är här igen :-) Kul att "leka" med bilder......Vädret ja :-( Vi har haft allt här i dag, utom snö då förstås.
Gott med Thaimat!!!
Trevlig helg
Kram

http://quilaoronja.blogspot.com

 
Diana

Diana

28 maj 2011 10:24

Ekorrar kommer undan med mycket för att de är så söta... luriga jäklar. ;)
Juholt... ja, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om honom än. Får nog se hur han tar sig an ledarrollen ett tag till.

http://www.decdia.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SanCha - Lördag 1 sept 12:13

Jösses vad tiden flyger iväg. Redan 1 sept och snart är det vinter. Tycker denna sommar bara kom och gick och känner att man inte hann med något p.g.a denna värme vi alla drabbades av. Åtminstone jag, var totalt färdig och utslagen emellanåt och kan ...

Av SanCha - Måndag 30 juli 11:38

Vi for upp till stora staden (Sthlm) i lördags och hämtade äldsta sonen för en dag i Naturhistoriska museet. Det fanns bara en nackdel med dagen och det var montrarna och den dåliga belysningen. Att fota var ett rent helvete och ni kan inte tro hur o...

Av SanCha - Söndag 29 juli 17:47

      Här är några av de blommor jag köpte på Blomsterland från mitt förra inlägg. Sista bilden visar ställningen jag köpte för halva priset och antar att det är för att den lätt tippar framåt. Så mannen min satt dit ett extra ben av en trasig...

Av SanCha - Söndag 22 juli 10:01

I går fick jag åter kasta en blomma som inte såg ut att trivas med livet. Det är trist när en efter en dalar och det blir mindre och mindre blommor i fönsterna. Har ju lite att skylla mig själv då jag under värmeböljan fortsatte att vattna troget min...

Av SanCha - Lördag 21 juli 19:07

Jag är nog mycket rödare i ansiktet än kräftorna efter en em i solen på vår bakgård. Som vanligt när man fastnar i en bra bok betyder inget annat i min omvärld och det kunde lika gärna bli en jordbävning utan att jag märkte det. Näe, nu ljuger jag fr...

Presentation

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Prenumerera på bloggen

Följ bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se