SanChas blogg!

Alla inlägg under maj 2010

Av SanCha - 16 maj 2010 18:16

Finns det något mer glädjande än att göra hunden lycklig?


ANNONS
Av SanCha - 16 maj 2010 14:52

Ja medan ni ändå sitter här och läser så kan ni ju få lite betraktelser från mitt hem. Någon bild oklar så fråga bara på.


Ja de senaste blogginläggen hamnar ju överst varför det jag skrev under blir förlegat. Synd men förstår att det inte går att göra tvärtom för hur skulle scrollandet gå till om man inte fick separera varje dagsinlägg då? Fast jag tycker det är snyggare med att läsa mig uppifrån och ner.


  

  

ANNONS
Av SanCha - 16 maj 2010 14:40

  

Ändå ska jag väl inte klaga då det är uppehåll men det hade regnat så mycket och hårt så jag fick gå ut och sopa där vi lagt nya plattorna då det bara grusade under fötterna. Det är ju det gruset som egentligen ska ligga mellan plattorna och hålla ogräset borta men när det regnar så här illa ligger det ju inte klart såm man får föra gruset fram och tillbaka så det åker ner igen.

Det blir man hungrig på och nu kurrar magen rejält.


Mannen slank in till en granne som behövde hjälp med sin trappa som gått sönder så han blev murare idag. De är jättesnälla och hjälper oss med hunden emellanåt varför det kallas för tjänster och gentjänster och precis som det ska vara utan några pengar inblandade. Folk har mycket svårt för att bara hjälpa till utan att de ska ta betalt idag. Ser det mer och mer hos den yngre generationen. Synd för en kopp kaffe och en hembakad bulle kan vara nog så mycket rikare att få samt det samtalet man annars går miste om. Tänk allt nytt man får höra om sina grannar man inte visste om och vilka nya sjukdomar grannarna kanske fått och så detta eländiga väder. Det är bra att lufta sina aggresioner som dåligt väder ger oss och ser bara vad skånepågen skriver idag. Han kan inte ha mera rätt.


När nu måste jag ut i köket och se vad som finns i frys och kylskåp.

Hörs!

Av SanCha - 15 maj 2010 13:19

  


Idag flyttar sonen och de är ett helt regemente av folk som lyfter och släpar. De är snart klara hörde jag på telefon och själv ska jag nu rusa ut i solen en stund innan den sticker till en annan del av Sverige.

Underbart!  


Ha det gott!


Nedan lite vilda blommor från naturen!


  

  

  

  

  

Av SanCha - 14 maj 2010 13:52

Ett gift par är på väg att lägga sig och medan mannen är på väg att krypa ner i sängen står kvinnan naken framför spegeln.
- Älskling, jag börjar bli gammal. Mitt ansikte är rynkigt, mina bröst är hängiga, min ända har bristningar, mina ben har celluliter och mina underarmar är fladdriga.
Mannen ligger dödstyst i sängen och vågar varken hålla med eller säga emot. Hon vänder sig om mot honom:
- Säg något som gör att jag blir glad, för det behöver jag nu, säger hon.
- Eh, öh... du har i alla fall inte problem med synen!


Mannen blev 47 år.


**************


Domaren vid skilsmässorättegången:
- Rätten har beslutat tillerkänna er hustru 5000 kr i månatligt underhåll.
- Det var väldigt hyggligt. Då ska jag väl försöka bidra med en liten slant själv också!


*************


En man är förälskad i tre kvinnor samtidigt, och vet inte vem av dem han vill gifta sig med. Han bestämmer sig för att sätta dem på prov. Han ger var och en av dem 25 000 kr för att se vad de väljer att göra med pengarna. Det är mycket pengar, men så är det ju ett viktigt beslut han ska ta. Den första använder pengarna på att "bli ny", hon använder allting på kläder och i skönhetssalonger. Hon kommer tillbaka och säger:
- Jag använde pengarna så att jag ska bli så attraktiv för dig som möjligt. Det är för att jag älskar dig så mycket.
Den andra köper nya golfklubbor, en ny DVD-spelare och saker till mannen. Hon säger:
- Jag köpte dessa gåvor till dig för att jag älskar dig så högt.
Den tredje investerar pengarna på börsen. Hon dubblerar sina investeringar, ger mannen tillbaka hans 25 000 och återinvesterar resten. Hon säger:
- Jag investerar resten av pengarna till vår gemensamma framtid, eftersom jag älskar dig så mycket.
Mannen tänker sedan både länge och väl på vem av dem som har använt pengarna bäst.... Han tänker... och tänker... och tänker... och tänker... och tänker...och så bestämmer han sig för att gifta sig med hon med dem största brösten!


**************


Kvinnan.

- Tänk idag har vi varit gifta i tolv månader.
Mannen.

- För mig känns det som ett helt år.  Trevlig fredag på Er!Av SanCha - 14 maj 2010 13:48

  

-"Tänk att utrikesnyheterna ska ligga så långt in i tidningen varje dag"!!!!!

Av SanCha - 14 maj 2010 13:32

  


Onödiga tankar!

Varför har de anställt så många kvinnliga reklamannonsörer som läspar? Hör sbart dem överallt på både radio och TV där just S-ljudet är svårt att uttala rätt. Det låter lite lustigt när de läspar och säkert mycket svårt att jobba bort helt. Så jag förkastar inte dessa stackars människor men som frågan löd, är detta en trend då det verkar tendera att bli fler som gör reklam och läspar?


Är ni lite som jag att när man pratar med någon och upptäcker ex. en finne på näsan så har man svårt att låta bli att titta på den? Löjligt men så här är jag och jag får ibland tvinga mig att titta bort. Det kanske är det detsamma med läspandet att jag inte längre kan tala om vad de gör reklam för därför att rösten distraherar mig. Undrar om företagen är medvetna om det här!!!!!


Ja som sagt det var lite onödiga fredagstankar jag hade idag. Som ni ser, man lär sig något nytt om "oss" varje dag!  

Av SanCha - 14 maj 2010 13:28

  

   

   

   

   

   

   

   

    

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se