SanChas blogg!

Alla inlägg under maj 2010

Av SanCha - 29 maj 2010 15:53

Jag tyckte Maltas låt var underbart vacker men den kom ju inte med. Så näst bäst tycker jag denna poppiga -70 tals stuk från Albanien (Juliana Pascha) ska ges en chans.

...bara.... bara.....inte.... Greklands låt vinner...*sliter håret av mig*


Har du en favorit?ANNONS
Av SanCha - 29 maj 2010 15:39

  

Ja nu är bröllopet över och jag ska skona er med bilder på hur vår gata ser ut. Mannen har plockat en halv ICA påse med godispapper bara på vår uppfart.


Nåja grannarna är borta och kanske fortsätter att festa ytterligare en dag till. Vad vet jag men hemma här ser det för jäkligt ut. Det första vi ska göra eller en annan granne är att sätta en sopkvast i händerna på innehavaren av huset så att vi får det trivsamt igen.


Håller man förfest för över 100 personer så ser man till att det finns askfat och papperskorgar. Allt saknades.

Jag kallar dem svin är det fel det?

 Ja, att grisa ner och det är inte första gången vi alla andra får städa efter dem och idag blåser det! *suck*


ANNONS
Av SanCha - 29 maj 2010 14:35

  

Idag städar jag med många underbara pausar som gör mannen tokig.  

-"Vi blir ju aldrig klara", säger han säkert 10 gånger. Så nu har jag övertagit det som är kvar och skickat iväg honom för att handla.

Fast när jag tänker efter kanske det är dags att ta tag i det sista också så det blir klart. Det är ju bara för tråkigt tycker jag. Lika tråkigt som vädret och det håller på och fladdrar som en glödlampa precis innan den smäller. Molnen far förbi och det blåser och solen visar sig i sekunder. Ja så snabbt att man hinner se den innan det gör ont i ögonen.

Här kommer flera solar fast på marken.

  

 

"Springer iväg med min dammvippa" 

Av SanCha - 28 maj 2010 13:00

     Bäcken!

I den kan man vada och gå ganska så långt. Det har hunden och jag gjort några gånger som uppskattas. Speciellt när de hala gummistävlarna halkat mot stenarna och matte ramlat framstupa och blött ner ärmarna. Det är något hunden roas kolosalt av!

Av SanCha - 28 maj 2010 12:33

  

-"Inte nog med att de tvåbenta tar blod ifrån mig. Idag fick jag en fästing som också snodde mig på blod. Sedan tog matte bort den och nu har jag ett jäkla dunkande sår bredvid nosen. Här blir det inga pussar på ett par dagar, det kan jag lova som de håller på".  *suck*

  

Av SanCha - 28 maj 2010 11:26

  

En samlad kompott i rubriken men summerar ju rätt bra dagens innehåll.


Grannens dotter ska gifta sig idag och halva natten hade de dekorationsdags på sin uppfart. Det jag såg halvfärdigt ut innan jag lade mig var som en dröm att vakna till. Måtte bara vädret hålla uppe också men det är lite kyligt och risk för regn. Så den här natten kommer vi att sitta upp i våra sängar och höra på fyllbuntar som springer runt och gapar och skriker (om det blir som på förra bröllopet). Fast ikväll kommer jag rekorderligt att ringa polis om jag sitter uppe efter 2.00, var så säkra!


Så då till schlagerfestivalen och där Anna åkte ut fortare än blixtens hastighet. Det var väntat tyvärr och jag hade inte så stora inmålade planer för hennes del. Jag gillade helt enkelt inte låten och hade andra som favoriter och såg att Sussi här i ett svar prickat rätt. Jag tycker precis som dig (tvillingsjäl?!).


En fråga!

Ska man behöva ta med sig sopborsten och skyffel ut och ta upp allt glas för våra hundars skull? Skulle du göra det?

Jag har en liten handborste med skyffel som jag sopar husbilsgolvet med och den vore väl lagom att lägga i en påse och arbeta sig fram med ute.

Varför gör ungdomar så här?


Nu lunch och sedan "gulddrycken" för att avsluta med lite frisk luft. Hunden är lite halt på ett framben och tror att det en självspricka mellan tårna i tassen som påverkar. Hade hoppats slippa bandage men får se i slutet av dagen hur det ser ut då.


Trevlig fredag och njut på av bara sjutton nu i helgen och glöm för allt inte Mors-Dag på söndag!

*vinkar*  


Av SanCha - 27 maj 2010 20:41

  

  

  

Gick förbi en doftande syrén idag och sedan kom någon annan lukt jag inte kände igen och så ännu en. Jisses det luktar ju parfym och den är gratis dessutom. Underbara dofter men några få undantag som om katten kissat ner en matta men det tar vi en annan gång.


Snart är det schlagerfestival och nu får vi se om Anna blir kvar och går vidare till final.


Trevlig afton och vinkelivink!  Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se