SanChas blogg!

Alla inlägg under maj 2010

Av SanCha - 10 maj 2010 18:17

  

Vart tog den här dagen vägen?

Har ätit och diskat nu och mannen hojade ju iväg för att hämta upp sin broder.


Hunden ska få lite mat och sedan ska vi gå ut.

Mer än så händer inte här ikväll och jag är så himla trött att jag nästan gäspar ihjäl mig. Det ska bli skönt att kasta sig raklång bakåt lite senare.


Den här hästen har haft besvär med sina hovar men nu lyser ögonen som tyder på friskhet. Härliga djur!


Trevlig kväll och ha det gott hälsar hunden och jag!

ANNONS
Av SanCha - 10 maj 2010 14:24

En mycket orörlig spillkråka!

  

Det går inte att lura hunden inte då räven är helt doftfri.

  

Fast grävlingen vållade lite bekymer då hunden i alla fall var tvungen att gå fram till den, eller var det gamla anor från tiden när borderterriern gick ner i grävlingens lya och skällde ut den så att jägaren kunde knäppa den?

Ibland skulle man betala mycket för dessa tankar.......!

  

ANNONS
Av SanCha - 10 maj 2010 11:58

...forcerar sig hunden fram mellan ljustakar och blomkrukor så att det osar hett. Det är livsfarligt att hålla sig så nära att kulan hamnar på vristen. Då blir man rekorderligt halt.


-Undan för här kommer jag!

  

Av SanCha - 10 maj 2010 11:45

  

Det är så kallt att jag har fått sätta plåster på fingertopparna för att hålla dem varma. Näe, så illa är det ju inte men plåster har jag i alla fall på höger tumme och gjorde mig illa på förmiddagen. *suck* Alltid är det något!


Regnet hänger i luften med bara ett genomskinligt täcke emellan. Snart brister täcket och det blir väl lagom till lunchen kan jag tro.

Vart är värmen?


Ikväll ska mannen och hans brorsa ut och köra MC. Ja mannen ska vara lärare för sin lillebror och har fått papper på detta från länstyrelsen nu. Brodern ska åka före och mannen efter och se till att han klarar det här galant. Konstigt men han har körkort på bil, lätt lastbil och för några år sedan tog han även ett busskort och äger en stor buss till hela sin familj idag. Ändå måste han göra om allt det här. Jag har också körkort på både bil och MC och beror på att jag är äldre än brodern och på den tiden var det så här. Grymt orättvist samt farligt för "gamla" uvar som inte tränat innan på MC körning och tänker starta på ålderns dagar.

Jag har ju kört i mina glansdagar men låter mannen alltmer köra och har tappat lite intresse för det här med att gasa på liksom.

Nåja, det var detta de skulle göra ikväll och jag tror inte mannen behöver ge brodern pekpinnen någon gång om jag känner honom rätt.


Vill fortfarande ha en Vespa. -"Köp en då", säger mannen. Fast utan mera intiativ från honom lägger jag ner det här också och bara fortsätter "drömma"!


Jag har ju i alla fall en cykel, en röd också!   


Hörs senare!Av SanCha - 9 maj 2010 17:29

  

Här hinner man knappt titta in och snart har även den här dagen passerat.

När jag stod och stekte fläsk (pot/löksås) skulle jag ta en paus och öppna datan men då kunde jag inte komma ut på internet. -Jaha, thats it, tänkte jag och provade mannens bärbara. Hur lätt som en plätt fungerade inte hans då?!

Nåja jag har ju en supersuport och via telefon löste vi problemet. Fråga mig bara inte hur!

  Ja, jag är ju blondin!


Fick veta att våra vänner förlorat sin hund i veckan och var så ledsna. Den blev i alla fall 11 år och hade ett gott liv med sina ägare som var alldeles tokiga i honom. Han fick med åren hjärtbesvär och när han ändå var intagen (provtagning/rtg) så fick han somna in.


-"Sov gott lilla bulan".... 


  

  

  

  

  

-En parfym gjord av vitsippor skulle jag definitivt köpa och här doftar det underbart i slänten!

  

Snart ska hunden få mat och sedan blir det en tur i skogen innan mörkret söver oss till sömns.

Ha en skön söndagskväll nu alla som tittar in!

Kram på Er!

  


Av SanCha - 8 maj 2010 20:53

Minns Ni min tråd om parfymen jag skickade efter?

Länk!

http://sancha.bloggplatsen.se/2010/04/23/2875651-en-kvinnas-doft/


Nu har den kommit och som Ni ser heter den Ysatis från serien Givenchy. Jag bara älskar den här doften och helst ska det vara deodoranten men parfymen går precis lika bra men inte till vardags. Det är att slösa med rikedomarna som ska njutas.

  

Vad luktar det då?

För mig är det något speciellt med denna doft som varken ger mig huvudvärk eller får mig att tröttna på samma lukt dag från dag. Lite orientalisk doft är det allt och nästan som cederträ blandat med mystik.

Folk som känt min doft brukar ofta fråga vad det är jag har som luktar så gott. En del tycker att jag luktar som om jag tvättat mig med tvål och andra är mest nyfikna på namnet på doften.

Det här är en gammal parfym från Paris och har tydligen hållt sig i sina 40-50 år som jag har känt till att dess existens.


Fast som jag brukar säga att det som luktar gott på mig betyder inte detsamma på dig eftersom vi har olika kroppslukter också. En del passar i en del parfymer och andra inte. Jag har definitivt hittat min doft och kommer att hålla fast vid den tills mina dagar är slut och ska de sluta försäljningen av denna produkt kommer jag att hamstra, så det så!  


Har du någon favorit som du verkligen saknar om den skulle försvinna från marknaden?

Av SanCha - 8 maj 2010 19:12

Här i "Baby Im A Fool".

Gillar hennes sångstil och njutbar speciellt en dag som sådan.

Fakta!

Melody Gardot, född 2 februari 1985 i New Jersey, är en amerikansk jazzsångerska och singer/songwriter.

Gardot blev vid 19 års ålder påkörd av en bil när hon var ute och cyklade. Hon fick bland annat skador i huvudet och svåra frakturer i höftpartiet. Under den långa sjukhusvistelsen anammade hon musikterapi och kom att skriva en lång rad låtar.[1] Debutalbumet Worrisome Heart släpptes 2006 på ett independentbolag och återutgavs 2008 på Verve Records. Gardot går med käpp, och på scen använder hon en specialkonstruerad stol. Gardot är även otroligt ljuskänslig och bär därför ofta mörka glasögon.

Gardots andra fullängdsabum, My One and Only Thrill, släpptes den 28 april 2009 och innehåller bland annat hennes egen tolkning av "Over the Rainbow" av Harold Arlen och Yip Harburg. Två singlar har hittills släppts från albumet, "Who Will Comfort Me" och "Baby I'm a Fool".

Av SanCha - 8 maj 2010 13:41

  

   

   

   

   

   

   

    

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se