SanChas blogg!

Alla inlägg under april 2010

Av SanCha - 13 april 2010 13:17

Jag glömde handskarna hemma och trodde det skulle bli varmare antagligen men det blev det ju inte. Fast vad jag trodde vet jag inte riktigt eftersom jag glömde dem helt och hållet. Så jag trodde nog varken på bu eller bä men eftersom det var så mulet och kallt så borde man ju haft lite mer innanför pannbenet och tagit med sig handskarna.


Ni ser man kan hålla på hur länge som helst och ältra om en sak. Bagateller är det alltihop och händerna går att trycka ner i fickorna också om det skulle krisa. Sedan kan man alltid som en utväg gå in i en portuppgång och slå lite åkarbrasor och hjälper inte det heller så tar man som en sista utväg en taxi hem. Särskilt bra

är ju det sistnämnda om man är långt in i skogen.


Som ni förstår sitter jag här och har tråkigt. Ska därför ta och sätta på mig stegräknaren och ta med mig hunden ut på en promenad. Dricker bara upp sista slurpen.

*Kopp på er*

  

ANNONS
Av SanCha - 12 april 2010 22:37

  

Har ängat nästan hela kvällen åt att gå igenom deklarationen men den ger mig bara huvudvärk. Tänk så mycket annat roligt man har kunnat gjort istället för att sitta och andas in pappersdamm. Sedan brukar det gå åt minst 20 ark från kollegieblocket som sedan bara är att kasta. För det är så mycket kladd på dem att jag inte kan se vad som är viktigt eller inte.

"Fy för bövelen" säger jag bara och ett av årets mest tråkiga jobb som någosin uppfunnits,

-Förenklad deklaration, vad är det?


Vi gjorde en paus i "arbetet" mannen och jag och han gick ut och bastade medan jag kikade på mäklarna som ska gissa försäljningssumman på hus. Det är bara en liten snabbis på 30 min men rätt skoj att se de olika lägenheterna och husen och vad de har sålts för. Jag gissar rätt bra jag också där i TV soffan och borde kanske ha blivit mäklare.

Ikväll var det ruggigt spännande på en större lägenhet i Sthlm och där gissade jag fel av någon underlig anledning och på flera miljoner dessutom så det kanske är tur att man bara sitter framför en TV skärm och gissar. Tänk om det hade handlat om riktiga pengar och jag hade gissat så här grovt fel. Oj oj!


Nu ska jag plocka ihop här och rensa skrivbordet från allt jag dragit fram. Vädra i sovrummet och ta en snabbdusch som brukar rensa skallen från gamla "cookies". Sover säkert bättre sedan.


Sov gott med er!


ANNONS
Av SanCha - 12 april 2010 14:15

Även naturen i sig skräpar ner och här ser vi synliga bevis. Ett kastanjeskal och det nya är ju alla de knoppar som brister. De har aldrig sett dagens ljus tidigare och är väl så nytt det bara kan vara.

Hittar ni också mycket konstraster i naturen?

Det kanske mest fulaste som syns just nu tycker jag personligen är träd som har kvar sina löv. De är så fula i färgen och man önskar det kom ett nattstorm som rensade rent på allt.

Hunden skakar bara på huvudet och säger;

-Titta inte då!

Fast det är svårt när allt sakta förändras och gräset börjar synas under löven som torkat ihop till liknande pappersmull. Man vill ju se allt och suga in det innan det är för sent.


    

Av SanCha - 12 april 2010 11:39

      

Redan mitten på april och fåglarna jobbar på för fullt med sina bobyggen. Jag såg något mycket märkligt en dag när jag kikade ut genom fönstret. En hackspett satt på ena talgbollen och käkade för fulla muggar. Detta måste man ju ha en bild på tänkte jag och kröp i hög hastighet in till rummet där kameran låg. Jag öppnade den och kröp tillbaka lika snabbt och lyfter sakta huvudet med det största leende man kan beskåda. Den var inte kvar. Den var säkert inte ens kvar i det ögonblick jag vände mig om. Så jag har ingen bild att visa upp och den som tror på berättelsen gör det. Ni andra kan gå och simma. För mig var det någon hundradels sekund av lycka.


Av bilderna att dömma är det otroligt blött ute i markerna ännu. Vårbäcken forsar fram och det formligen stinker om vattnet som kommer från en leråker högre upp. Inte så trevligt men så här är det några veckor på våren och sedan försvinner det också.


Nu ska jag ha mig en köttbullemacka och jag får väl sitta på toa och äta upp den om jag ska kunna äta med välbehag. För hundens ögon, ja de är svåra att motstå.


Trevlig måndag på Er!

Av SanCha - 11 april 2010 16:35

  

Löjligt lätt och bara trycka på knappen...hehe!

(Fast det rök inte om avgasröret förstås)


Den andra hojen ska ut på annons så fort som möjligt och vi är lite sena på det här.


Nu är det sopat, krattat och städat lite lätt i rabatterna. Skönt och nu kan det komma lite snö igen *skojar*


Ska ge mig på maten nu och är lite orolig för mamma som hamnat på lasarettet. Först lite mat i magen och sedan får man börja nysta i rätt ände.


Hörs!

Av SanCha - 11 april 2010 11:42

 

 

  

Som Ni ser är vi strängt upptagna. ALLA jobbar ser Ni klart och tydligt! Hm! 

Av SanCha - 11 april 2010 11:26

Såg ni körslaget igår så förstår ni nog varför jag lägger ut Tommy Körberg ännu en gång och som den absolut bästa sångaren vi har i Sverige, ja kanske i norden rent av.

Lyssna och njut och jag vet att jag har haft den i bloggen tidigare men vad gör det när något är så njutbart! Nästan som kaffet.


Av SanCha - 10 april 2010 19:46

Ja det får bli kvällens TV nöje och som vanligt ringer jag inte och engagerar mig utan tycker bara körsång är trevligt att se/höra på!


Mannen letar efter sina golfsaker/kläder och har inte tid med något annat nu. Han har gett sig sjutton på att stå på golfbanan redan kl 07.00 imorgonbitti. Undrar om de har öppnat för säsongen?

Nåja det är ju hans hobby och frisk luft får han ju i alla fall.

  

Själv sover jag nog ut lite!


Nu ska här dukas fram lite mys och loggar därför ut.

Hörs imorgon om man lever och har hälsan!

  

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se