SanChas blogg!

Alla inlägg under april 2010

Av SanCha - 14 april 2010 22:41

  

Beviset!


Nu - sängen då det varit en jäktig dag!

Hörs imorgon och sov gott!

ANNONS
Av SanCha - 14 april 2010 19:26

Så löd ordinationen från läkaren!

 

Nu trodde han att det var en allergisk bindhinneinflammation och relativt vanlig trots att jag har svullna ögonlock. Så efter några dagars droppande kanske man kan se en annan effekt. Ja fy sjutton, hoppet är ju det sista som lämnar en.


Hunden får smärtlindring igen och ska ge det en vecka för att se om han blir lite bättre. Idag var det med vemod jag ser honom ta steg så långsamt att man nästan kunde ta honom för en snigel.

Har hoppet där också.


Värre är det med min cykel och hur jag ska få ut den från lusthuset. Mannen har knögglat in dem trots att det var så fullt av grejer sedan i höstas bara för att de två MC står utanför under cykeltaket. Ja ni som hängt med ett tag vet ju att hela garaget består av ett kök som snart ska in.....vill inte....fy och usch så det kommer att bli....VILL INTE...men mannen kommer inte att lyssna något mera på mina ord för lagt kort ligger som man säger och köket är redan betalt.


Så hur jag ska få ut cykeln är en fråga men får väl be mannen snällt när han kommer hem för nu är det dags att börja trampa sig fram igen. Gatorna är sopade även fast de får bakläxa för det dammar värre än värst av bilarna och allt sand-damm följde inte med i maskinen utan bara gruset. Hoppas verkligen de kommer att göra om allt för detta blev inte alls bra. Många fick sina bilar nerdammade idag må jag lova och mina svarta bycor var nästan vita i nederkant när jag kom hem.


Hjälp, det är ju rapport.....  

ANNONS
Av SanCha - 14 april 2010 19:17

          


Tänkte på dig och dina "missar" så....


här kommer det katter till dig och din blogg. Bara högerklicka och hämta hem dem av intresse!

Visst är de fina va?!


Den första katten kan du lägga som egen smilis (80X80 pix) men de andra är för stora och de får du importera som bilder.


Av SanCha - 13 april 2010 23:19

  

Vi har gått igenom mannens kläder ikväll då det blir ett par begravningar den här månaden och detta kändes hög tid nu. Så nu är det fixat och klart så slipper man fundera på onödigt elände också.******

Har inte sett något på TV ikväll men ändå har två stycken apparater stått på. Den ena stod bara med en fladdrande bild och det är något fel på antennsladden där och den andra satt det bara en ensam hund framför och stirrade. Det var visst äntligen hemma med Timell första gången jag var inne hos hunden och den andra gången satt han på bordet.

Blev givetvis jättearg då han trängdes med min nyköpta kruka från "blomsterland".

-"Gå ner", sa jag med en rynka mellan ögonbrynen. -"Direkt och på stubinen också om du nu vet vad det betyder".

Hunden gick snällt ner och jag stod där och kikade på honom när han traskade ut till köket för att dricka vatten. När han slurpat klart kom han tillbaka och lade sig i sin bädd. Han lade sig tillrätta och blängde sedan på mig.

-"Vad är det nu då", frågade jag?

-"Hoppas du blir myggbiten nu", svarade hunden och tittade upp i taket.

Jag tittade jag också i samma riktning som hunden tittade och där flög minsann  en mygga bredvid takfläkten. Jag sprang ut till köket och fann flugsmällan i städskåpet (varför förvarar man den där?) och sprang sedan tillbaka till TV rummet. Hoppade upp i TV soffan och skulle slå till den då den givetvis flyttade sig en bit ut i rummet. Jag lutade mig farligt nära utåt och för att inte ramla satte jag ena foten på soffbordet och hade precis fångat in myggan i sikte och skulle slå till då bordet brakade iväg på sina hjul och jag med. Det blev den största spagat jag någonsin har gjort och föll så också till golvet. Soffbordet kanade över till andra sidan och slog i väggen med påföljd av att krukan välte och for i golvet med ett krasch.

-"Så där kan det gå när man står på bordet", säger hunden och gäspar för att sedan lägga sig tillrätta. Att jag satt där på golvet med spräckta ljumskar bekom honom inte nämnvärt utan han somnade in gott. Själv satt jag där och undrade hur jag skulle få ihop benen igen utan att skrika av smärta. Man kunde ju råka väcka hunden och det vore ju förskräckligt i så fall.  


God Natt med Er!

Av SanCha - 13 april 2010 20:35

Det är det här klippet från Britains got talet från 2009 med Gregg Pritchard. Det finns inget som är så härligt som att se människor formligen tappa hakan och det gör jyrun här.

Ni minns ju Susan Boyle men det här är bara 100 ggr bättre.


Klippet är låst varför jag bara kan länka, men se det och du kommer att förundras du också!


Länk!

Av SanCha - 13 april 2010 20:28

...men man förstår ju precis hur känslorna svallar.

(Från arga lappen.se)

Av SanCha - 13 april 2010 17:39

  

Gissa om det sitter nyfikna djur runt omkring oss nu när vi ska grilla.


Ont om tid idag men skriver lite mera senare!

  
Av SanCha - 13 april 2010 14:06

  

Imorgon ska jag på kontroll igen av ögonen. Har kört med ab-dropparna var tredje timma men de är inte bra ännu. Svullnaden har lagt sig som väl är och man ser betydligt bättre med ögon som är öppna. Däremot är bindhinnan svullen och jag tror att medicinen jag fick inte passar mig. Som tur är finns det flera att välja på men imorgon måste läkaren ta ett prov också.


Ja glasögonen, de lyser också med sin frånvaro och nu på lördag är det 4 veckor jag var och hämtade datorglasögonen och lämnade kvar de progressiva. De har inte bråttom inte och ser tillbaka på början på dec. då allt elände började.


Helt klart att jag ska byta optiker och inte bara för att de har felat tre ggr utan för att de inte tar glasögon från Sverige utan från England och det gör att det blir dessa väntetider om något skulle strula.

-Direktoptik var namnet!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se