SanChas blogg!

Alla inlägg under april 2010

Av SanCha - 16 april 2010 19:40

21:30 - 23:40 i kanal 5.

Exit

Svensk thriller från 2006.

I rollerna: Mads Mikkelsen, Alexander Skarsgård och Samuel Fröler. Regi: Peter Lindmark.


Thomas Skeppshult har allt men det förändras när Thomas kollega hittas mördad. Vid den ena ägarens död tillfaller hela företaget den andre. Men när Thomas fingeravtryck hittas på mordvapnet måste han fly från lagen, och från risken att han själv står på tur.


Poster Exit (2006)
ANNONS
Av SanCha - 16 april 2010 19:32

1-5 dagar skulle det ta innan vi kunde få telefonen tillbaka. Klart det är ju helg men å andra sidan jobbar väl även de jour?!?!


Det är ju tur att vi har mobiler och utan dem fick man skicka flaskpost....ja eller ett brev!         

ANNONS
Av SanCha - 16 april 2010 19:26

Klicka på bilderna om du vill se dem större!  


   


      

Fast jag måste ju säga att det blir en välläst tidning och inte mycket kvar att låna ut!

Av SanCha - 16 april 2010 16:41

Finns det något värre än att upptäcka att telefonerna är döda. Ingen ton och bara lite knaster återstår av det ljud man inte förväntar sig. Plötsligt måste jag ringa och det är väl underligt......!  


Nu kan jag inte ringa och felanmäla heller eftersom mobilen ligger på annat ställe.


Vilken dag det har varit och så är det fredag till råga på allt då man borde vara glad och skutta fram som en liten kanin...

  ...äh eller en pinocchio.


Näe fy för den här dagen, den 16 april och jag kommer garanterat att lägga mig under täcket när det blir tid för det. Lika bra så stör man ingen i onödan.

Kom dessutom på att det var en bra långfilm på TV också. Jippi och känner att smilbanden drar lite......men vara lite!


Trevlig fredagskväll på er också!
Av SanCha - 16 april 2010 12:59

Jag måste leta efter kläder till begravningen som nalkas. Jag vet inte vad jag ska ha på mig och egentligen är det helt oviktigt eftersom det inte kläderna som tar farväl.

Jag fasar för denna begravning och vill bara att det ska vara över. Jag gråter och tårarna tar aldrig slut. Varför är livet så orättvist?


Jag saknar dig så!

  

Av SanCha - 16 april 2010 12:55

  

Rakryggade och trygga står de där i väntan på lövsprickningen alltmedan jag nyser och snörvlar.

..men det finns fler rakryggade ting som också är vackra och som inte ger nästäppa på nätterna och som även lovar en bättre framtid!

  

Av SanCha - 15 april 2010 23:48

Ja den debatten var inte långvarig ikväll på SVT och avslutades lika fort som den började. Det är alltid så att de ger för lite tid åt de här engagerade debatterna och folkblirr hetlevrade och upprörda. Ändå ser man tydligt att man vill ha en förändring men sedan kommer man inte längre utan det far utmed forsen och man pratar i mun på varandra och pratar hela tiden emot varandra. Ingen kommer med något bra och konkret utan det är fel på alla förslag som läggs fram.

  


Är mycket förvånad trots allt att SKK tycker att man ska ta tag i problemet när det redan skett en olycka. Hur är man funtad då? Ursäkta mig men var inte debatten om att förebygga allt handlade om.


Körkort, licens, förbud, "you namne it" men det kommer altid att finnas en mörk baksida på det här. Hundengagemanget är för stort och tom politikerna klarar inte av det här tydligen.


Ser fram emot en förlängning av debatten och vem som ska ta ansvar för alla olyckorna som sker. Polisen backar ju.


Näe jag kommer inte heller längre ikväll och det blir bara svammel rammel igen varför jag avslutar med ett GOD NATT!

  


...och imorgon är det fredag, om 12 min! 

Av SanCha - 15 april 2010 19:04

  

  


När man sätter sig och studerar bilderna får jag ibland rysningar. Jag kan förstå att det inte kan bli detsamma för er. Jag är ju den som var närvarande och har både synintryck och lukten kvar som också är viktig.


Det luktar vid dammen och det luktar från motorvägen. Det luktade inte där familjen vädrade sina täcken och kuddar men såg desto skojigare ut.

Hunden som sätter sig ihoptryckt på gångbron över motorvägen medan bilarna susar förbi under tassarna. Fast egentligen satt han där för att gruset gör så förbaskat ont att gå på. Han har ju inga skor tyvärr den gossen.


...och sedan snön som ligger som svarta berg på karga områden. Nästan en lite kuslig känsla infinner sig. De hade dikat upp rejält så att vattnet som tinar nu kan rinna ifrån vid sidan av gångbanan och det var ju smart gjort. 


Sedan dessa fåglar som jag har fått "pippi" på. Är det inte skator, duvor och änder så fotas en fiskmås också. Den hade ett bo i närheten och var mycket upprörd över vår närvaro. Även maken eller makan som cirklade över våra huvuden visade sin ovilja mot oss. Hunden satte sig ner och kikade upp på "måsen" medan den satt där och svor. Jag tänker inte skriva ned ordagrant vad som sades men ni förstår säkert ändå. Det gjorde hunden också som inte ville fortsätta gå utan satt kvar för att lära sig mera. Jag fick dra bort honom därifrån.


En kolonilott är på väg att resa sig upp från ingenstans och en ytterdörr hade ägaren redan införskaffat sig. Bra och då behövs bara ett par reglar och lite gångjärn. Taket är ju inte hela världen. 


Ja det var en lite mer utförlig beskrivning än enbart bilderna från min och hundens promenad.


 Kunde ni ana atmosfären nu och känna lukten?  

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se