SanChas blogg!

Alla inlägg under oktober 2009

Av SanCha - 12 oktober 2009 14:53

Det är ju bara en demo men man får ju ändå ett hum om låten som han borde ha fått sjunga live inför sitt sista upträdande för omvärlden!


ANNONS
Av SanCha - 12 oktober 2009 13:56

Inte underligt att man ligger svettig och irriterad i sin säng under mars månad! Ja en del kanske rent av ringer polisen också och tror att det är ett brott på gång!


ANNONS
Av SanCha - 12 oktober 2009 13:14

Idag fryser jag. Händerna är kalla och jag får hoppa emellanåt för att få igång blodcirkulationen. Måtte det bara inte vara något på gång....!


Jag gjorde en rensning bland bilder igår på datorn och det var med sorg i hjärtat som jag kastade säkert ett 100-tal bilder. Man får blunda ibland för att ge plats till nyare och fräschare bilder och det går inte att spara allt. Jag öppnade en egen liten  mapp med "sparas" och har lagt de där bilderna man säkert bara råkar ta en gång i livet. Det får räcka och sedan går jag vidare.

Borde rensa på hundens alla bilder också men det tar precis lika mycket emot som med allt annat. -Näe, säger jag högt, inte den och så håller jag på tills jag gått igenom alla och i papperskorgen ligger det kanske bara två st av säkert 1000 bilder.


Nu är det snart dags att hoppa upp från stolen igen och slå lite åkarbrasor. Hunden är med och står på två ben och härmar mig. Han tycker den här leken är jätteskoj och kan man roa någon så enkelt så bjuder jag på det här. Jag borde bara haft en bättre BH på mig idag när smällarna träffar hakan....men hur skulle jag kunna veta det här innan?!


Ha en kanondag på er och grattis Valfrid och Manfred som har namnsdag ockskå.

  

Av SanCha - 12 oktober 2009 12:19

  

Av SanCha - 12 oktober 2009 12:08

Under statestikkällor ligger den här länken!

Vad betyder den? Någon som vet?__JC_UNKNOWN_VAR_cloak.daily-2009-10-11-62-00.vars


Äsch, ni kunde ju inte se det jag kan se och ska planka text som jag ser det;


När jag trycker på länken kommer jag in under trafikkällor och en liten miniruta hoppar upp där det står att;


Kontrollsiffrorna inte stämmer 

Felaktig kontrollsumma!

När jag stänger den rutan ligger det en hänvisningssida med "Inga referenser" kvar i text. Sedan finns det inget mer att läsa.Av SanCha - 11 oktober 2009 19:19

Tänk vad man kan bedra sig!

Jag trodde han han i 25 års åldern samt en statist som ville in på dramaten....ha ha!citat

Reklamfilm i Norrland

I samband med kampanjen spelade man även in reklamfilmen ”The Gas station”. Den filmades i det norrländska samhället Karungi, beläget strax norr om Haparanda. 32-åriga Christian Rimmerfeldt fick uppdraget att spela mannen som tankar sin bil i bermudashorts och flip-flops – till vardags arbetar han dock som jurist och musiker.

– Jag är med i någon castingbyrå som ringer ibland. Jag har spelat in en del videos med mitt band Royale Madness och vi har en ganska utlevelsefull show. Efter att ha stage-divat ner i publiken så kanske jag har lärt mig att agera naturligt. Jag har även arbetat som åklagare och då spelar man ju någon slags roll, säger Christian Rimmerfeldt.

Trots den stränga kylan rekommenderar den 32-årige juristen alla att vara med om en reklamfilmsinspelning.

– Jag hade en synnerligen eminent påkläderska som slängde på mig en täckjacka en halv sekund efter att regissören ropat ”klart”. Jag levde ett kungaliv, men det är klart att det blev kallt om fötterna i flip-flops, säger han.


slut citat!Av SanCha - 11 oktober 2009 19:09

Svara på om du firar eller inte firar namnsdagar!

....här till höger under presentationen --------->


Tack för din medverkan också!

Av SanCha - 11 oktober 2009 19:02

Vilket typsnitt har du valt?


Jag har bytt snart 100 ggr innan jag fattade att det hade med upplösningen på bildskärmen att göra. Alla typsnitter blev platta i bokstäverna och det såg inte klokt ut.


Jag har valt Verdana i skrift och vet inte hur du ser min text. Ser det bra ut och är läsvänligt?

Har även ändrat upplösningen till något sämre men texten blev ju större och läsvänligare för mig.

//Sanna

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se