SanChas blogg!

Alla inlägg under oktober 2009

Av SanCha - 11 oktober 2009 18:56

Något för Wallander älskare och mig!


Kenneth Branagh

TV 4 21:00 - 22:00

Wallander - Sidetracked

Brittiskt kriminaldrama från 2008. Kommissarie Kurt Wallander blir vittne när en flicka bränner sig själv till döds. Han blir chockad av händelsen samtidigt som han måste försöka ta reda på flickans identitet. Strax efter får Wallander ännu mer på sitt bord när tre mord begås och frågan är vad offren som var en före detta justitieminister, en kriminell och en rik playboy har gemensamt. Samtidigt försöker Wallander anpassa sig till sitt nya liv som ungkarl och försonas med sin far.

ANNONS
Av SanCha - 11 oktober 2009 18:46

Nu känns det både lättare och roligare att skriva på min data efter att sonen varit framme och tryckt på lite tangenter här och där.

När jag frågar vad han gjort säger han bara att det skulle ta för lång tid att förklara så jag har slutat att fråga nu. Försöker stå och hänga över axeln och beundra hur hjärnan arbetar för högtryck på honom, eller är det min? Nåja, i alla fall tycks tiden stå still och allt är stilla och tyst omkring oss förutom när hans fingrar smattrar över tangenterna och musen far som en orkan fram och tillbaka på musmattan där det ligger en borderterrier i färggrant tryck.


Det var klart värt mödan att hålla sig tyst den stunden.

Tack min son för bra utfört arbete!

ANNONS
Av SanCha - 11 oktober 2009 15:52

Idag kan man lika gärna sitta inne och uggla för ute fryser man näsan av sig och det är varken soligt eller ett glädjande väder. Så jag skickade ut mannen som lagar upp och målar där gamla postlådan satt. Själv har jag bara gått med huvudet uppåt och tvättat taklampor/lysrör inför den analkande mörka årstiden. Tror att jag har fått nackspärr nu. Så jag får lägga mig så jag kan kika uppåt ett tag till.


Ha det gott och medan ni finner rätt stämning kan ni ju alltid kika på mina bilder från några dagar sedan då solen sken och värmde kinden.

Av SanCha - 11 oktober 2009 12:58

Av SanCha - 10 oktober 2009 16:50

Nu har hunden fått spåra en stund och det gick bra även om inte intresset var helt på topp i början. Det är löptikarnas fel...hehe


Har pratat mycket i telefon idag också. Kanske för att jag känner mig så eländigt ensam. Ingen hemma och hunden är ju bara ett bollplank.


Var det någon som såg Idol igårkväll och i sådana fall Darin när han sjöng i inledningen? Så himla bra han var och vad han har växt/mognat sedan han var med i Idol. En helt underbar röst tyckte jag att han hade och dessutom var själva låten Viva la vida av Cold Play superbra också.


Ska se om jag kan hitta länken till den här låten;


Ännu bättre, YouTube hade den redan så håll till godo.Nu är jag hungrig!

Ha det!

Av SanCha - 10 oktober 2009 12:51

Natten har varit lugn trots ensamheten och inga tjuvar och banditer gjorde något anspråk på att komma in heller så vi sov rejält hunden och jag. Ingen klocka som ringde och väckte oss heller och det blev sent, halv 10 innan vi kom iväg ut. Mötte säkert 6 hundägare som jag fick be att de kopplade sina hundar och min fick ett raseriutbrott när två var på väg fram emot oss i en rasande fart. Varför går man med kopplet i handen eller i fickan och har noll koll på sina hundar? Jisses....


Bilden längst ner är helt underbar men här nedminskad syns det knappt det jag kallar för "titthålet". Den bilden pryder nu mitt skrivbord och får sitta där som en symbol för att naturen sakta förändras oavsett våra skygglapparna eller inte.


Min data är knappt igenkännlig idag. Pyttesmå bokstäver som inte blir större trots att jag lagt i STÖRST i arkivet här. Måste be sonen komma tillbaka och ändra igen allt som går för som det är nu ser jag knappt vad jag skriver här. Så ursäkta stavfel som kan tänkas uppstå tills jag får detta åtgärdat. Han kommer imorgon och lämnar tillbaka bilen han stal *skojar* igår.


Mannen har ringt och meddelat att han lever och det gör mig gott denna vackra och underbara lördag. Nu en påtår och sedan ett stort språng ut i naturen igen.

Hoppas du gör detsamma och upptäcker hur vackert allt är.


Hörs senare i brist på annat *skratt*


      

Av SanCha - 10 oktober 2009 12:46

-Japp, nu blir det åka av....."here I came"....höhö

Av SanCha - 9 oktober 2009 17:13

Det blir thaimat ikväll som sonen skulle ta med sig. Det ska bli gott och var ju ett tag sedan jag åt det. Undrar vad han valt åt mig?

Ja sedan blir väl inte kvällen roligare än vad man gör sig. Ska se Idol och sonen skulle ju checka upp min dator innan han lämnar hunden och mig igen.


Jag tror att jag vet vad det är som är fel men det säger jag inte här eftersom jag är så pass dålig "tekniskt lagd" med datorer....och jag skrev ju "tror"! Visst?Tyst


Glädjer mig åt en vovve som varit så sjuk och där man gått bet på diagnostiseringen.  Nu är titrarna räknade i blodprovet (borrelia) som var positiv och efter en behandling med ab är hunden frisk igen. Jätteskoj att se den så fin i pälsen och vara så glad till skillnad mot sist. Håller tummarna att det inte blir ett recidiv här.

Det kanske är så att man bör kolla Borrelia på snart varje hund som söker med diffusa åkommor och verkar vara för vanligt snart med fästingburna sjukdomar så man blir ju mörkrädd. Vart är vi på väg?


Nej nu ska jag duka bordet och slänga in en maskin tvätt innan sonen kommer och jag kanske inte tittar in mera ikväll. Det återstår att se så trevlig fredagskväll på er och ha det gott!


Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se