SanChas blogg!

Alla inlägg under september 2009

Av SanCha - 18 september 2009 16:30


...och han ser ju inte ut att svälta!Tungan ute

ANNONS
Av SanCha - 18 september 2009 14:24

En man går till doktorn för att han hostar så mycket. Doktorn skriver av misstag ut laxerande medel istället för hostmedicin. Tre dagar efter mötts de på gatan, doktorn frågar artigt:
- Hostar ni fortfarande?
- Oh nej! Jag vågar inte längre.

Tyst


- Hej, jag ringer från hälsovårdscentralen. Din man Olle Svensson var hos oss i går för att ta blodprover, eller hur?
- Ja, hur så?
- Vi har råkat ut för ett litet beklagligt arbetsolycka, vi hade också en annan Olle Svensson här igår som tog blodprover, och av någon anledning var bådas personnummer oläsliga på provrören. Säkert något printerproblem.
- Kan ni ta nya tester då?
- Tyvärr, med anledning av de nya sparkraven inom den offentliga hälsovården, får man ta omfattande blodbilder bara en gång per person och kvartal. Så nu har jag dåliga nyheter att meddela. Antingen har er man HIV eller Alzheimers.
- Vad ska jag göra nu?
- Vi rekommenderar att ni tar er man till en bit hemifrån och lämnar honom där. Hittar han hem själv, ha i så fall inte sex med honom!

TystTyst


- Hur kunde det här inträffa? undrade läkaren.
- För att berätta sanningen, svarade patienten, så höll jag och min flickvän på att älska på vardagsrumsgolvet när plötsligt takkronan rasade ner på oss.
- Ni hade tur, sade doktorn, som kom undan med skador på skinkorna!
- Ja, sade patienten, hade den ramlat ner två minuter tidigare hade den krossat min skalle!

TystTystTyst


Trevlig fredag önskar jag och hunden!

  


ANNONS
Av SanCha - 18 september 2009 14:15

Please........!Tyst(Till höger här och under presentationen)

Av SanCha - 18 september 2009 13:59

Varför bryr sig "alla" människor om vad politiker gör och inte gör?


Mona Sahlin har säkert inte legat på latsidan angående kyrkovalet och när hon nu blev bjuden att fira Micael Bindefelds 50 års kalas tillsammans med många andra kändisar måste man väl inte säga nej.

Jag tycker ju personligen att detta luktar "svensk avundssjuka" och jag är också avundssjuk för att jag inte blev bjuden men jag missunnar banne mig inte Mona kalaset.


Valet kommer ju ändå att bestå på söndag och jag tror också att de som kommer att gå och rösta vet redan idag på vad. Så där gör detta varken till eller från. Däremot stjälper det partiet vilket jag också förstår är avsikten med hela denna grej.


Jag tycker ibland att människor är småsinta, elaka och så otroligt duktiga på att lägga näsan i blöt så hälften vore nog. Man bör nog rensa framför sin egen port först innan man pratar skit om andra.Citat

Avundssjuka är konsten att räkna andras glädjeämnen i stället för sina egna.


Av SanCha - 18 september 2009 11:44

  

Av SanCha - 18 september 2009 11:41

  

Av SanCha - 17 september 2009 23:04

Usch vad ledsen man blir av nyheterna. Jag sammanfattar inte dagens "rapport" men jag kan i alla fall vara så pass ärlig och skriva att jag inte har lett en endaste gång. Lite log jag när vi kom till vädret och det såg ju lovande ut till helgen.


Hamnade framför "kändisar i djungeln" och något mera fjantigt program får man väl leta efter. Jag såg inte Robinson av nästan samma skäl och tycker inte ens det finns en spänning i sådana här tävlingar. Rafaels shotdrinkar gjorde även mig illamående så jag kunde inte käka upp äpplet jag hade i handen.


Näe vart är alla bra program som man såg förr? Då skrattade man så man nästan gjorde på sig och man talade om detta under veckan som gick för alla hade sett det och visste vad man pratade om. Idag finns det för många TV kanaler och för mycket utbud och det ena tråkigare än det andra. Jag har definitivt tröttnat på TV och för "vissa" är det ju bara sömnpiller i stora lass!


En kanal jag grämer mig för och som jag saknar är TV 4 GULD för där går de där gamla bra serierna som man kikade på som liten, halvstor och när man sedan också fick barn. De går runt och kommer tillbaka med det spelar ingen roll för de var bra och man kan se om dem igen oavsett att det har gått 20 år sedan sist. Vem minns inte Dallas och Snobbar som jobbar ex. Åh en gosig filt och lite Tony Scali som går precis nu hade suttit fint.

Undrar vilket paket man måste köpa för att få med den kanalen?


Näe nu blir det en varmdusch och sedan ner i slafen. Det kan bli roligt det också....ha ha!


Sov gott nu och glöm inte;

-Händerna på täcket!


Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se