SanChas blogg!

Alla inlägg under september 2009

Av SanCha - 20 september 2009 19:26


Varelsen förbryllar en hel värld!

En utomjording, ett okänt djur - eller en bluff?


Det märkliga fyndet i Panama förbryllar en hel värld.

De fem tonåriga pojkarnas fynd i Cerro Azul i Panama i lördags kablas nu ut över världen. En varelse med människolik hud, två armar och två ben - men vad är det? Pojkarna berättar för tv-kanalen Canal 13 hur varelsen kom emot dem och hur de kastade sten och pinnar på den tills den dog. Sedan puttade de ner den i vattnet och sprang därifrån. Nu ska lokala myndigheter utreda vad det monsterlika fyndet kan vara.


Det ska bli skoj att se om några dagar vad detta kan ha varit för en bluff lutar det väl åt?Foten i munnen

 

 

 

 

 

ANNONS
Av SanCha - 20 september 2009 19:14

Tack för ert deltagande!


....och jag tror att den lilla bild man får här stämmer ganska så bra med hur det ser ut även ute i landet!


Ska du rösta på söndag i kyrkovalet?
Ja!  
  45.5 %
Nej!  
  54.5 %
Vet inte!  
  0 %

Totalt har 11 personer röstat.

Omröstningen startade 2009-09-17 00:50ANNONS
Av SanCha - 20 september 2009 17:42

Äntligen hemma!


Oj vad vi har gått idag och detta blev kännbart för fötterna som trängdes i skorna och ville ut. Så fötterna var lika smutsiga som skorna när vi kom hem och det fick bli en tvätt på stubinen.


Annars har det varit ett underbart väder med solsken, glassätning och träff med glada spontana människor.

Hunden knartade på han också och när han fick välja mellan vatten och mattes melonglass valde han givetvis glassen och har väl samma underbara smak som mig oavsett att jag inte äter skit som han.


Kameran blev smockad med bilder och det kommer att ta tid att bena upp alla och lägga dem i någorlunda ordning. Mycket vatten är det som vanligt när jag håller mig framme och en och annan and som simmade som besatta för att hålla samma "steg" med oss.

  


Väl hemma blev det kinamat som vi klämt i oss så nu är man mätt och belåten och har en skön mysig kväll framför sig. Jag tror att jag trots allt ska ge Kommissarien och havet en andra chans ikväll och jag gillar ju skådisarna som är med. Bara att hoppas att det är något mindre av dubbningen.


Röstat har man också gjort och knuffade in mannen också. Han lydde så fint. Ska bli spännande att se hur det går och här är det ju mest intressant hur det blir i vår kommun.


Nu ska hunden få sitt skrovmål och sedan blir det en kortare rastning på hemmaplan innan man bänkar sig framför TV.

Ha en go kväll nu ni som tittar in och jag kanske gör detsamma om jag får långtråkigt!Tungan ute


  

Av SanCha - 20 september 2009 11:34


Ja så ser dagen ut än så länge inplanerad.

Så efter kaffet ska jag ta en dusch och sedan sticker vi iväg och gör våra åtaganden.


Vi ska sedan till en vacker miljö utanför staden varför kameran ska med. Batteriet ligger på uppladdning och lika bra att vara garanterad så långt också.


Mannen skulle flytta vår TV antenn till skorstenen mitt på taket då fåglarna är som sjutton och sitter på den och skiter ner. Bajset hamnar sedan nedanför förstås och på våra plattor.

När jag kom ut och såg att han fällt den låååååånga stången berömde jag honom bara telepatiskt men antagligen hade han inte mottagaren på för han återställde allt efter att ha lindat lite tråd högst upp på antenn med försvar att de kan inte sitta på en tråd. Vet inte om han är galen eller om han menar allvar. *suck*


Här kommer en liten tänkvärd citatbild och ni får ha det så bra denna fina soliga söndag!

  

Av SanCha - 19 september 2009 16:03

  

  


Ja jisses säger jag bara. Här finns det säkert 5 - 6 st hårtrimmrar och skäggtrimmer och när jag väl började på ena sidan av ryggen så gick den första sönder, sedan den andra osv. När jag var inne på den tredje så fick mannen sticka iväg i ilfart till staden för att handla en ny och en väl fungerande trimmer som passade hundens päls. Så jag satt där ensam ute i solgasset och kämpade med den tredje då även den tystnade.

Då fick hunden nog.


Så han reste sig och gick bort till skuggan på gräsmattan och då tog jag en välbehövlig paus tills mannen dök upp igen. Undrar varför jag alltid får så ont i miniskeln i knät när jag sitter och jobbar med hunden. Det har jag haft i 7 år nu men aldrig av andra saker jag gör sittandes. Underligt.


Spänningen var stor när vi satte på lite olja på skäret  och stoppade i sladden i urtaget. Jo den startade men den var inte lika vass som min första Nozer som körde på av bara tusan. Det här blev en Philips och en av de trimmer mannen blev rekommenderad att köpa.(Ska nog leta Nozer sedan).


Ja inte blev det lika bra som i somras (juli) och denna gång blev hunden betydligt ljusare i helheten och kanske för att pälsen blev några millimetrar kortare. I alla fall kom hans tjocka mage fram och den måste vi snart göra något åt på hundstackaren. Det går inte att inte få röra på sig rejält varje dag men vad gör man åt smärtorna också?


Nu är han medicinfri sedan en vecka tillbaka då han fick biverkning och lite lösa avföringar. Fortsätter smärtorna får vi byta medicin och se om det går bättre med en annan sort. Hunden måste ha det drägligt också.


Nåja detta tog ett par timmar och jag är glad att inte vara en hundtrimmare till vardags för detta skulle varken rygg eller knän klara av. Fast de står ju upp och här sitter jag på golvet....marken....öh, vart det nu stundas!

HUnden är nöjd i alla fall och blev lite valpig igen och sitter värmen i ett tag nu så tror jag bara detta gjorde gott. Imorgon blir det klorna, öronen och tänderna. Så till nästa vecka kommer hunden att skina i hela sin glans.


  

Av SanCha - 19 september 2009 11:26

Mannen har varit och slagit lite golfbollar och själv har jag suttit i solen och läst tidningen. Nu en kaffe och sedan ska det bli fart här på herrskapet. Vi börjar med hunden som ska trimmas ner.


Den här rosen satt ensam kvar hos grannen igår när jag gick förbi så jag gick in och hämtade kameran och se så vacker den blev ihop med sina kamrater.

  

Trevlig lördag önskar jag alla som tittar in!

Av SanCha - 18 september 2009 19:40

Idag fick vi ritningen på vårt kök och jag försökte fota lite för att ni ska få se de små förändringarna som senare kommer att ske. Allt ska ju bytas ut och jag kanske också nämnde att det blir i björk. Handtag blir antagligen avlånga smala i mässing eller rostfritt.


Här kommer röran av bilderna och för att lättare förstå hur vårt kök ser ut ligger den i två rum men precis bara bakom gaveln där det suttit ett köksfönster. Utbyggnaden utgjorde två rum med det förlängda köket samt ett sovrum.


  

    

  

  


 

Nu Idol på TV. So long!Cool

Av SanCha - 18 september 2009 18:37

  


Började lite smått när jag kom och kastade blommor från ytterkrukorna. Sparade de finaste som får hänga med ett tag till. På vägen till komposten blev jag tokig när jag fick vad skatorna hade gjort med våra gråpäron. De tar ett par tuggor och sedan tar de nästa och nästa....

Plockade snabbt ner de största och ska nu sätta hunden att vakta trädet när vi är ute. Det kan få vem som helst att hålla sig undan. Förvånad

Päronen är i alla fall helt underbara i smaken och söta så jag kan förstå "dem"!


I barnenes lekstuga förvarar vi ju bl a utemöbler och trädgårdskonst under vintern och det huset är det dags att städa och rensa ur. Det får bli imorgon och hoppas vädret är med oss. Idag kom jag knappt in där och ser bara hur mannen har packat på med mera skräp som istället borde kastas.


Sedan måste den andra infravärmaren bli iordninggjord också för där satt vi och åt nu till kvällen och det räckte inte med en utan det måste vara två som värmer runt omkring bordet. Jag satt i alla fall bra till.  *blink*


Nu blir det en fika på maten och sedan en kall öl till Idol. Mer har jag inte inplanerat eftersom det är ledigt och helg.

Så nu kör vi och myser på!


Jag har pussat på en 1½ vecka gammal baby idag. Det luktade lika gott om den lilla tjejan som det gjorde om våra barn som nyfödda. Underbart och man blir alldeles till sig i trasorna igen....hehe...


Ha det!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se