SanChas blogg!

Alla inlägg under september 2009

Av SanCha - 23 september 2009 13:04

Är det inte något speciellt med vatten i alla fall? Det tycker jag och det ger mig ro i själen på något underligt sätt. Så jag kanske har varit en sjöjungfru i något tidigare liv, vem vet?Tyst


  

ANNONS
Av SanCha - 23 september 2009 11:35

Tänk jag satt och retade upp mig så till den milda grad igårkväll att mannen fick be mig vara tyst så han hörde något. Ja hörde var bara förnamnet. Varför i himlens frid spelar de denna bakgrundsmusik så högt att man knappt hörde vad de sa i jyrun? Sedan fick vi bara höra denna bakgrundsmusik när deltagrna stod där och sjöng. Så himla klantigt av TV bolaget att göra så här. Jag vet att de som har hörapparat har problem med sådant här då det kan bli rundgång i öronen också.


Jag tittar ju för att se och höra deltagarna och inte en j...a låt som producenten har valt ut.

SKÄRPNING!


Reagerade du också?

ANNONS
Av SanCha - 22 september 2009 19:06

Cat Stevens - Morning has broken 1976.....mmmm!

Av SanCha - 22 september 2009 18:27

Ikväll blev det lättlagat som pytti i panna, stekt ägg och stekt vitkål...mmmm!

Mätt belåten och kan knappt röra mig nu. Så det blev en espresso som får maten att sjunka undan liten bättre.


  


Får inte glömma att kika på Idol senare kl 20.00 och ikväll börjar ju grupperingarna. Lite tråkigare och tycker det är höjdpunkterna när de skränar en och en. Fast nu är det ju nästan bara eliten kvar och många äldre för en gångs skull.

Det gör det hela lite mera intressant tycker jag.


Har varit ute med hunden i nästan 2 immar nu till kvällen och det var välbehövligt för det blev inte mycket av den varan under dagen då det regnade så illa. Nu är det uppehåll men det nästan hänger i luften som man säger så risken är stor att det kommer mera.


Nu ska jag gå igenom posten och slänga en blick i tidningen.

Ha en trevlig kväll ni som tittar in!

See ya!

Av SanCha - 22 september 2009 15:11

citat

Experterna varnar: hjälper till att tömma ditt bankkonto!

Nu varnar experterna för ett nytt datavirus – Clampi.

Hackare använder viruset för att komma över ditt bankkonto och risken finns att trojanen nu kan spridas snabbt.

slut citat


Kommer ni ihåg för länge sedan när man fick sin löneavi i handen och pengarna insatta på sitt konto eller via postens utbetalningar. Man stegade med jämna steg in på postkontoret och fyllde snabbt i en blankett som man räckte fram till kassörskan. Så fick man sina hederligt ihopförtjänta pengar som tog slut på några dagar. Tyst

Här kunde inte någon länsa ditt konto om du inte hamnade mitt uppe i rån vill säga.


Tänk jag saknar de gamla uvarna som satt där månad efter månad och som gjorde livet värt att jobba häcken av sig. För en kort stund känna igen ansiktet och prata om väder och vind medan man stod och funderade på vad man skulle handla direkt efter att man stängt postdörren utifrån.


Av SanCha - 22 september 2009 15:02

  

-"5 öre för mina tankar sa matte och undrar om det är gott"?

Av SanCha - 22 september 2009 11:53

Nja öser gör det kanske inte men blöt blir man och åtminstone i mina trasiga gamla gympisar som snart har sett sina sista dagar. Det är hål i båda sulorna och jag är så snål att jag inte vill ta fram de nya skorna fören till våren. Så det är ju gummistövlarnas fel som gör att jag får gå blöt om fötterna och de har inte dykt upp ännu.

Skrev jag det att portot kostade 88 kr för att paketera in dem i en påse och tejpa till? Hutlöst och det hade varit gratis att cyklat alla milen och lämnat in paketet personligen direkt på direktörens bord!


Fast varför ska man grämma sig när det finns värre saker som att folk är utan skor i vissa länder och trampar på glas!


Hunden fick använda sitt nya regntäcke idag också och något tjurigare har jag väl aldrig sett. Han är ju så tunn i pälsen efter trimningen så jag måste skydda honom och han har ju valt täcket själv men sjutton heller vad han är tråkig. Han ser verkligen ut som en ledsen hund.

Vi träffade en "golden" också som  hade ett regntäcke på sig. Den hunden var bara glad och brydde sig inte speciellt trots att färgerna var skrikiga och fel till hundens så annars vackra pälsfärg.

-"Där ser du", sa jag när vi passerat dem. "Den hunden var tacksam".

-"Haaa", sa hunden. "Den var ju inte torr bakom öronen såg du väl och antagligen färgblind".

-"Det är ju du också i en del färger", sa jag.

-"Det vet väl inte du något om", svarade hunden.

-"Jo faktiskt så vet jag lite om dina tappar i ögonen och hundar kallas för dikromata precis som blinda människor. Så det så och det säger väl en hel del"!

-"Du bara hittar på....diplomata....eller vad det nu var....ha ha....löjligt"!


*suck*  Fast varför ska man grämma sig när det finns värre saker som hundar som går i skor också och får förstörda tåben.


Jotexkatalogen har kommit och jag kunde inte hålla mig utan har ringt och beställt ursnygga gardiner till vardagsrummet och till vintern. De kommer i slutet av nov. så här gäller det att hålla sig i sin iver. Jag tycker att det var bättre förr för idag när man ringer så finns som oftast inget hemma och det är långa väntetider och leverantörerna ligger bara på latsidan.

Ska se om jag kan hitta en bild på dem. Sparv hette de i alla fall och ska bara ha den hängandes rakt upp och ner och utan omtag.

Det blir till det lilla fönstret och ungefär som på bilden samt ett par till och där har jag fyra fönster som sitter ihop men eftersom de är så pass mörka gardinerna (trots ljusinsläppet) tror jag det räcker med inramning endast på sidorna och skippar mittendelen.

Snygga va?


Nej nu måste jag springa och hämta en påtår innan dagen springer ifrån mig.

Ha det!

  

Av SanCha - 21 september 2009 22:55

Sett och hört!


Jo jag förstod väl vart det lutade innan jag ens sett programmet. Mannen kom hem och berättade att de haft detta uppe  på tapeten i radion också samt via de bloggar jag hunnit överblicka.


Är man rik och kan man göra allt det här som de här kvinnorna kan så är deras liv fullt normalt. Det är bara vi som beser detta som tycker att de lever absurda liv. De är som regel hemmafruar och har mycket tid över till själva då barnen går i skolan eller har flyttat hemifrån. Så för att fylla sina dagar gör de sig vackra.

...och vem vill inte vara vacker?


När det gäller intellektet kan jag inte uttala mig om dessa personer eftersom jag nyss sett ett program men lite vita lögner tyckte jag allt det poppade upp till höger och vänster. Är de sedan lyckliga så här så är det väl upp till dem. Lycka kan inte köpas för pengar säger ordspråket men f`n så mycket roligt man kan göra med dem.


Så jag missunnar dem varken pengarna, lyxlivet eller deras valmöjligheter i livet. Man lever bara en gång och det är viktigt att ta vara på livet här och nu. Inte sitta och fundera på hur andra lever och har det.

Att tänka positivt och se framåt samt hitta ljuspunkterna i livet är viktigt. Plocka de bästa godisbitarna från påsen och blunda, njuta och bara vara.


Jag kommer inte att längta ihjäl mig till nästa avsnitt och kommer antagligen inte heller att se mera. Ett program räckte för att bilda sig en uppfattning och det har jag ju gjort som ni kan se av min text här.


Nu är det dags att stänga data och göra något nyttigare. Kanke ett par mjukgörande rörelser skulle få musklerna att må bra. Så jag ska ställa mig på golvet framför TV och gymnastisera en stund. Hunden brukar gilla det då han hör hur jag stönar och tar i. Då skrattar han högt och rått och får mig alltid och behöva springa på toaletten.Tyst


Natti natti med Er!
Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se