SanChas blogg!

Alla inlägg under september 2009

Av SanCha - 24 september 2009 15:33

Nu har snart alla väderlekar varit denna eftermiddag utom snöstorm. Inte ens snö kom ner som nederbörd men regn däremot och massor. Det regnade så det dånade ordentligt ett tag. När det blir så kan varken jag eller hunden tänka och vi tittar då på varandra ock kör den där telepatiska versionen istället. Den fungerar i alla läggen.

Jag tänker;

-Vad det låter av regnet!

Hunden svarar telepatiskt;

-Har du något godis?

Så ni ser vad lika och samspelta vi är.Tyst


Nu är det snart dags att röja undan här och ta fram en liten golvmopp så det ser lite trevligare ut tills imorgon också. Sedan blir det rakt ut i spenaten med hunden. Får väl äta ensam ikväll då mannen förlustar sig under dagen och det blir en senare fråga vad som ska skyfflas upp på tallriken.


Trevlig fortsättning på dagen resp. kvällen nu och sköt om er!

  


ANNONS
Av SanCha - 24 september 2009 13:59

Snälla ge din röst och visa oss vad människan känner för sådant här!

Tack för din medverkan också.


Omröstningen gör du till höger här bredvid och under presentationen.ANNONS
Av SanCha - 24 september 2009 13:19

...lite komiskt detta!

 Citat!

 Onanerade när lastbilen välte!

Den holländske lastbilschauffören misstänks ha kört drogad när han körde in i mitträcket på riksväg 40 utanför Borås. Nu avslöjas att han onanerade då olyckan inträffade.


Men det var inte bara på vägarna som lastbilschauffören onanerade. Det var även en syssla han fortsatte med under ett förhör med polisen, skriver Borås Tidning på nätet.


-Han har onanerat när polisen förhörde honom, säger åklagare Åsa Askenbäck till tidningen.

-Han har erkänt att han brustit i uppmärksamhet vid olyckan. Han har onanerat i stället för att fokusera på vägen.

 

Blockerade all trafik!

 

Chauffören var på väg från Göteborg till Borås vid halvfyratiden på tisdagsmorgonen. Lastbil och släp välte när han rände in i räcket. Ekipaget blockerade all trafik mot Göteborg och mot Borås var bara en fil öppen. Bärgningsarbetet pågick till sen eftermiddag.

Mannen, som är i 30-årsåldern, begärs nu häktad för grov vårdslöshet i trafik och drograttfylleri. Men nu är han även misstänkt för sexuellt ofredande. Han har erkänt alla anklagelser.

Slut citat!

Ja vi får börja se upp nu på vägarna eftersom man inte vet vad som försigår inne i förarhytterna!Tyst

Av SanCha - 24 september 2009 11:25


Det känns som det nyss var Torsdag så den här veckan måste ha gått snabbare än jag hunnit blinka.

Idag är det väl frågan om det inte blir regn också. Det är grått och mulet ute och får en att bli dyster.


Ni hörde väl om kuppen igår med helikoptern?

Tänk ju mer man funderar på hur det gick till ju mer är det ju uppenbart att detta är genin på hög nivå. Bara att ta ett helikopterkort fodrar ju att du har något innanför pannbennet så vem och varför en sådan person ställer upp kan man ju bara spekulera om. Antagligen blev inte livet som man önskade och då fixar man det på egen hand och på ett sådant här sätt. Klart att helikopterkillen inte var ensam men som det spekulerades i och om igår behöver väl inte vara sant. Varför måste det alltid handla om organiserad brottslighet? Det räcker väl att A, B och P möts inne eller utanför fängelset och planerar detta på ett par månader och gör förundersölningar. Att skaffa en helikopterförare kanske inte heller är svårt och att köpa tystnad kan ju ge en villa på Maldiverna. Dessutom, vem har sagt att det var en svensk medborgare?


Ska bli skoj att se hur detta utvecklar sig.


   


Idag är mannen iväg och spelar golf igen och en del av er kanske inte tror att han gör annat. Det är ju företag som bjuder in sina kunder till sådant här om det inte är tävlingar som han innan har varit på. Idag ingår spel på 18 håls bana samt middag efteråt. Prisutdelning och äran för vinnaren som pricken över i:et som avslutning också. 

Mannen har vunnit lite småsaker som handdukar och golfkläder bl a. Det är ju kul för honom och att det går bra i något man gillar att göra på fritiden.

Själv funderar jag på att börja rida igen!Flört


En sista rad!

Varför lyssnar, tittar man på TV om man inte gillar Anna Anka? Svara gärna på den frågan. Jag avstår och mår jättebra. Så det går, det vet ju jag!


Varning!

Imorgon bitti är hon med i Rix fm så LYSSNA INTE;

citat

Imorgon blir det troligen en galen morgon, vi gästas av Hollywoodfrun  ANNA  ANKA ! ! ! !  Alla har tankar och åsikter om Anna och hon är onekligen en stor personligeht, det ska bli väldigt spännande att sätta tänderna i henne!

 Hörs i morgon!

/Roger, Titti & Gert. 

slut citatVar det reklam? Ja tacka sjutton för det....hehe


Ha en skön Torsdag med eller utan pannkaka.

Av SanCha - 24 september 2009 11:22

  

Av SanCha - 23 september 2009 18:50

Man tager vad man haver, sa Kajsa Warg och det blev till slut stekta tjocka vurstar med wokade grönsaker och sås till gjord på skyn med creme freshe. Jag blev lika mätt som igår och lär mig aldrig att ta mindre mat. Det är ju så gott!

Tur jag slutat med kaffebrödet för annars skulle jag snart rulla fram. Måste ta tag i det här med matminskningen och inte bara lämna det därhän till "hjärnkontoret"!

Nu är det en slät kopp kaffe som gäller och senare säkert en strutglass och ett äpple eller päron. Sedan får man köra bensinsnålt för resten av slanten över natten.


Skulle förnya receptet på Levaxin (sköldkörtelrubbning) till hunden idag men när man faxar in ett recept så kan det endast bli på ett uttag. Är detta något nytt nu? Jag har då aldrig varit med på "maken - naken - tango" och så mycket de ändrar till det sämre. Nu får man ju ta det äldre receptet (gula) för att kunna ange antal uttag. Skumt.

Nåja hunden måste ju ha sin medicin oavsett vilket och det blir inte fören i vårdagarna jag ska kolla hans värden igen. Nu ligger de på topp och det är ju alltid något gott!


Något gott är ju att hunden pussat en schäfertik idag också och utan bildbevis får ni tro mig på mitt ord. Hunden som formligen annars hatar schäfer i alla varianter och kön. Han ställde sig på bakbenen och höll om tikens huvud med frambenen och pussade på henne. Matte blev sotis så klart men hjärtat blev också varmt av det söta i hur stora och små djur kan beblandas så vänligt!


Snart är det oljudet "Idol" igen (se tidigare blogginlägg idag) och antar att de inte har ändrat musikutbudet sedn igår. Man får väl stå ut eller kanske maila deras hemsida och klaga om nu något kan bli bättre så. Kanske till nästa omgång och att de tänker på att vi alla inte är lika och har både hörselproblem samt upplever det obehagligt.


Annars inget nytt under solen mer än att trädgårdspyntet snart är rengjort och inplockat i lekstugan. Det är inte mycket kvar förutom en del växter som ska klippas ner. Det hinns nog med i helgen det med.


Trevlig lill-lördag och mys på nu!

  

Av SanCha - 23 september 2009 15:17

  

-"Man kan undra varför det är så viktigt att städa hemma men inte i skogen.

Undrar hur många olyckor som sker när man får snubbla sig fram hela tiden"!

Av SanCha - 23 september 2009 13:17

Säga vad man vill men utan deras pengar fick inte andra det bättre!


Så hur man än vrider och vänder på aspekterna om kändisar och deras leverne så gör många gott också. Tänker även på Michael Jackson som trots penningabristen sista åren ändå gav bort sina pengar till just välgörenhet. Det är många som glömmer bort i sina avsikter att förr prata skit om dem och glömmer bort att leva själva också.Pitt i Washington

Pitt i Washington

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se