SanChas blogg!

Alla inlägg under september 2009

Av SanCha - 26 september 2009 10:44

Nu kan man skönja hur naturen sakta förändrar sig i färg och form. Kala grenar vittnar om löv som ramlat ner på marken och en del har också hunnit få vackra härliga höstfärger!


  


Nu ska jag ta och tvätta av sovrumsfönstret och gardinerna tvättade jag redan igårkväll och de är bara att hänga upp när det andra är klart. Sedan har jag bäddat rent också och det blir gudomligt härligt sedan att få krypa ner där.


På eftermiddagen ska vi ta med hunden och besöka sonen i hans skola. De kommer att vara utomhus varför det gick bra att ta med hunden också. Det blir som att byta grejer med varandra (barnsången) och vad jag ska ta med mig är ännu oklart med hittar jag inget så blir det en ost....ha ha!


Hur det blir med restaurangbesöket senare idag vet jag inte och får se om vi får med oss några annars går det ju fler tåg som man säger. De har öppnat en "libanesisk reastaurang" här och har ni aldrig ätit deras mat så är det ett måste. Lite annorlunda men hemskt gott. Me like....


Nej nu rinner dagen iväg och jag bara sitter här. Så det blir att studsa upp från stolen och sätta lite fart.

Vi hörs kanske senare om vi blir hemma till kvällen.

Halleluja....hehe

ANNONS
Av SanCha - 25 september 2009 19:33

Hunden trodde han kunde gömma sig men som väl är finns bevakning runt hörnet.TystSnart ska jag äta Ferraribilar. Ja för jag har inga hemma ännu och det skulle mannen så påpassligt köpa medan han handlade annat som vi behövde till imorgon.

Varning!

Köp inte Ferraribilarna i choklad för du kommer att bli grymt besviken och kanske tom må illa. Det gjorde jag efter ca......ett  30-tal....ha ha!


Näe röda och söta och goa ska de vara!


Snart Idol och då vet man vad man gör.

Trevlig fredagskväll på Er också!

ANNONS
Av SanCha - 25 september 2009 12:22

  


Man får inte glömma nuet och ha det gott. Sedan gör det ju inget att man ger andra ett litet leende eller ett rart ord och det kostar ju inget. *veta*


Ha en förträffligt trevlig dag nu också.

Hörs senare!

  

Av SanCha - 25 september 2009 12:15

Jag har fått svaret  och detta är en Ricinbuske. För er som vill veta mer kan ni googla och jag tycker att det räcker med namnet här då den är mycket giftig och borde inte finnas i våra trädgårdar.Jag kan inte hitta namnet på den här blomman. Det kan vara en medicinalväxt men även en kryddväxt och är osäker på vilket.

Har du någon aning så hojta till här!

Tyst


 Av SanCha - 25 september 2009 12:12

  

Visst syrran?Tyst

Av SanCha - 24 september 2009 21:51

Ja det kan man kalla kvällens jobb av mannen och mig. På 1½ timma dammade, dammsög, våttorkades golven samt bord och bänkar och toaletterna skurades. Mattorna fick hänga ute under tak under tiden.


Underbart och nu slipper man detta på lördag och kan ägna sig åt familjen istället. Sonen ska ha utställning med sin skola och den stora sonen kommer hem över helgen. Perfekt "timat" av oss och skönt att det är avklarat.


Nu ska jag plocka fram lite rena kläder och duscha av och sedan krypa ner i slafen. Mannen skulle ta hunden ett sista varv och han ligger  just nu och torkar efter att ha fått fästingmedel på sig. Lika bra att skydda honom nu när även igelkottarna gör sin fram marsch på tomten och de brukar ju ha loppor som käckt hoppar på våra oskyldiga hundar...hehe! Hörde ni? Oskyldiga.Tyst


En godnatt sång kanske skulle sitta fint innan man stänger ner dataeländet.

Sov gott med er och här får vi väl hylla Brucan som fyllde 60 år igår. Hurra hurra hurra hurra.....

 

Bruce Springsteen Dancing in the dark


Av SanCha - 24 september 2009 18:45

  


...men då får ni hålla utkik för då kommer det en bild på en blomma som jag letat mig fördärvad efter namnet. Jag har inte photoshopat den ännu så ni får vackert vänta lite. En liten ledtråd kan ju vara att den sitter placerad bland ört- resp medicinalväxter. Jag har en heeeeeeeel bok full av just sådana blommor men jag kom till sista sidan och fick ställa tillbaka boken i bokhyllan utan någon som helst hjälp där.


Det här trädet ovanför "tempelträdet" skulle jag mer än gärna önska mig i min trädgård. Den var nerklippt såg jag och det hade ju varit vackert med sådana fjärilsblad också. Höjden på trädet (bilden) låg kanske på 3-4 meter.


Nu har jag ätit alldeles ensam och diskat och tagit lite kaffe. Hunden har också fått sig lite krubb och nu ligger han och bläddrar i tidningen. Han har äntligen fattat att man kan sätta ut annons i tidningen på hundar till försäljning. Jag har ju kört med den vita lögnen ett tag och sagt att det är hundar som inte sköter sig. Så det brukar fungera ett tag.

Idag tyckte jag lite synd om honom för han fick se en valpkull och då utbrast han;

-Har de alla pinkat inne tror du?


Nu är äntligen mannen hemma igen och hör brummandet utanför. Så dags att möta honom i dörren och kanske överraska med en puss på munnen. Det brukar han uppskatta och sedan ska jag fråga om vi kan ute på lördag. Det passar bra att ta det i den ordningen. Visst?


Ha en trevlig kväll alla Ni som tittar in och Ni som inte tittar in har inget missat av vikt. Ville bara nämna det så ni inte får panik för att ni glömde öppna SanChas blogg idag! Tyst

Triddelidde lej...hej!


Av SanCha - 24 september 2009 16:37

Han sa:

-"Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den".

Hon svarade:

-"Du använder ju byxor"!


Tyst


På en vägg på damtoaletten;

-MIn man följer efter mig överallt.

Skrivet precis under;

-Det gör jag inte alls!


Tyst


Varför är gifta kvinnor tyngre än singelkvinnor?

Jo för att singelkvinnor kommer hem och tittar i kylskåpet och går sedan och lägger sig.

Gifta kvinnor kommer hem och ser efter vad det är i sängen och går sedan till kylskåpet!


Tyst


Han sa:

-"Ska vi försöka byta ställning ikväll"?

Hon svarade;

-"Vilken jättebra idé. Du stryker och jag sitter i soffan och sover".


TystPresentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se