SanChas blogg!

Alla inlägg under september 2009

Av SanCha - 28 september 2009 17:06

  

ANNONS
Av SanCha - 28 september 2009 12:55

Snart är det oktober och då plockar jag fram strumporna. Så idag fryser jag lite smått om fötterna och skulle nog ha velat dra på ett härligt mjuka goa strumpor. Fast jag får ge mig lite till tåls.

Ja för er som undrar så är detta en tradidition jag hållt i säkert 20 år. Så inga strumpor överhuvudtaget under maj - sept. Fick ju med några av er i strumplöseklubben sedan i våras då jag berättade om det här. Några höjde lite på ögonbrynen medan andra var "plåtisar" som jag och bangar inte för lite kyla inte!Tyst


  


Idag är det osäkert på hur man ska beskriva vädret så jag avstår då och kan väl enklast skriva att det just nu är uppehåll och blåsten har sakta mojnat av.


Telefonerna här är trasiga och eller så har någon satt tänderna i sladdarna igen. Tänker på James Bonds kära kollega med ståltänderna. Man vet så lite om vad det finns för folk därute.


-HALLÅ...., näe det är ännu tondött!


Känner ni till Vistaprint?

Det är ett företag på nätet som trycker upp egna men även kundernas designade bilder/text på allt möjligt som T-shirtar, muggar osv.

Jag har tidigare beställt av dem och då gjort egen design på bilder. De har inte varit så hiskligt dyra heller och trycket på T-shirtarna har varit suveräna samt bra hållbar kvalité på bomullen.


Nåja, det jag skulle berätta om är deras sätt att hantera kunderna på.


Jag tittade in där igårkväll då jag suttit och photoshopat lite alster som hade varit skoj att visa upp på sina egna T-shirtar. Så jag knåpar ihop två st och ska komma till betalningssättet. Gör fel och vill ångra och backa tillbaka och när jag ändrat och kommer till raden att beställa så kommer det upp ERROR och de ber om ursäkt men sidan är tillfälligt ur funktion.

Jag suckar och tänker att detta får jag ta tag i redan imorgon (se idag) och skicka iväg det då och checkar upp att allt ligger kvar som en beställning i kundvagnen.


Idag fanns inget kvar i min kundvagn och jag får sitta och göra om allt. (Ladda hem bilder och lägga dem på tröjorna samt rotera och göra redigeringar för bästa effekt etc.)

När jag sedan är klar och ska komma till slutet och betalningar så kör jag över Visa kortet och vips när allt är klart ser jag en dubbelbeställning. Då ligger plötsligt den beställningen från igår och den "BEARBETAS" men jag måste fylla i hur den betalningen också ska ågtgärdas bäst.


Letar då efter ett telefonnr till dem men hittar inget i ivern men däremot har de så man kan maila. Jag skriver snabbt ner vad som hänt och ber dem ta bort den ena av de likvärdiga beställningarna men då fungerar inte deras mail. Jag kan alltså inte på annat sätt just nu få dem att ta bort min ena beställning och det går inte att radera eller på annat sätt få bort dem. I praktiken nu så börjar tillverkningen av dessa T-shirtar som jag senare kommer att få betala eftersom de har sprängt in en liten rad om att när en beställning är gjord kan den inte raderas och man är skyldig att ersätta det som åtgärdats av firman.

Jag letar lite till och hittar en suportertjänst med telefonnr men då fungerar ju inte telefonerna här som jag berättade om innan och min mobil ger bara upptaget ton.


Ska det här få förstöra min dag?

Klart det inte ska men vilket sätt att sko sig på kunderna och få mera jobb samt inbetalningar som krävs för att överleva med en sådan internetfirma.

Jag tycker de ska se sig om efter månen ett tag nu och får jag bara igång telefonen så kommer det inte att lysa någon sol över deras byggnad på denna sida av året kan jag lova.


Trist!


Nu kaffe (sent idag) och sedan massera fötterna och sätta igång blodcirkulationen.

Adjöken löken och hörs senare!

ANNONS
Av SanCha - 27 september 2009 23:25

Vi skulle sett en annan film ikväll men jag kände ett litet sting att jag nog skulle sakna den där dubbade kommisarien i alla fall. Så han vann och jag ångrar mig inte och tycker bara att de blir bättre och bättre de här filmerna. Nu är det bara en film kvar till nästa söndag och sedan har man rott i land  de här 4 också. Det som började så dåligt.....


Här fylldes huset kl 17.30 och fram på bordet kom tallrikar och glas i en enda fart. Lite ihopkok här och lite där så blev det till att fylla ut magarna med. Med trevligt sällskap smakar allt gott. Sedan är det skoj med andra som hittar chocklasmousse som jag inte ens visste att jag hade....ha ha!


Nu ligger huset tyst och mörkt och det är endast data med sidlampan som lyser. Ska tassa tyst genom huset och lägga mig jag också. Det har varit en skön helg med lite olika infallsvinklar här och där. Lite blev gjort av duktiga mannen också som fixat till både rabatter och grävjobb. Vi får det så fint så och jag är jättenöjd.


Adjöken fröken ....och sov gott med Er!

  

Av SanCha - 27 september 2009 17:11

Fick se det här testet på min mail och har som oftast inte tid att prova och göra allt som dräller ner men idag testade jag det och det stämde.

Otäckt.


Testa du också för att se om det går att bryta mönstret!


http://skrattemyndigheten.se/roliga-historier/knep-a-knap/ta-dig-ett-par-minuter

Av SanCha - 27 september 2009 16:10

Jisses Madonna och svimma inte nu bloggvänner men här kommer några bilder på kvinnor som antagligen tappat förståndet helt samt aldrig kan sova på magen, halva nöjet med att sova dessutom.

Stackars människor som inte förstår bättre!
Av SanCha - 27 september 2009 12:17

 

Det viner och det suger tag i en när man rundar husknuten. Löven och skräpet far fram och tillbaka på gatorna och såg jag inte nyss det där dasspappret hos grannen! Den har nu blåst iväg två kvarter och hamnat i någons häck. Antagligen blir den kvar där och vittras sönder med tiden.


Det ligger mycket kläder ute i skogen också och jag kan förstå om det var barnkläder som blivit kvar efter frita/dagis och skolan men dessa jag hittat är i större storlekar. Man hänger dem på vädring på grenar men det verkar som om ingen vill erkänna att det är deras plagg och de tittar bara och springer förbi. Underligt!

Annars kan man göra fynd och just nu hängde jag upp en pumatröja. Skitsnygg faktiskt!Tyst


Det är dags att plocka fram höst- och vinterkläder också men vill gärna vädra ur garderoberna innan. Det ska jag nog börja med i veckan som kommer och kläderna kan få hänga ute under nätterna och blir lagom att ta in på morgonen. Bara att hoppas att inte så många eldar då för det finns inget värre än när man hängt ut alla kläderna och sedan kommer stinkbombarna och drar på. Jisses, det är så man blir tårögd.


Ska ta en kaffe nu och ska även leta efter mannen som är försvunnen. Han kanske också vill ha en kopp upphittad.

Hunden ligger och drömmer just nu och pratar gojja.


Ha en trevlig söndag med er nu och sköt om er!

Av SanCha - 27 september 2009 12:15

  

Av SanCha - 26 september 2009 21:52

  

Det blev inget "Libanesiskt kök" idag men imorgon ska det äntligen ske....och som jag längtat.


Dagen förflöt så bra som jag hade tänkt mig och hunden skötte sig så bra han också och skällde inte på någon hund så man fick skämmas. Dessutom blev han allas kelgris när vi hittade fram till sonen och hans "gäng"!


Kramade om sonen som stod utposterad med skolgänget men själva "utbytargrejen" var visst ingen höjdare och själv glömde jag osten hemma.

Fast alla överlevde! *veta*

En reporter från tidningen kom och ville ha en intervjuv av honom och kompisen så vi stod där tysta som i graven för att inte störa inspelningen. Det var bara hunden som hördes då han fick syn på en röd floppatoffel som kom flytandes i vattnet under oss. Vad han trodde det var vet jag inte men tyst var han inte.Skäms


Sedan gick mannen, hunden och jag en rundtur och bilden ovanför är bl a en av alla jag knäppte. Jag tog några bilder på gravstenar också. En liten plats på kyrkogården var kvarlämnad för att visa hur det såg ut på 1800- talets början. Ska visa dem en annan dag.


Man blir ju nödig också när man går mycket och det var ett elände att få tag på en toalett och till sist trodde jag det skulle välla upp och ut genom öronen så vi fick gå tillbaka till bilen och åka hem. Jag hade kunnat låna en potta om det bara var på det viset men inte ens det fanns att uppnå. Det är kommungubbarnas fel.

Mera toaletter åt damerna.....


Är det inte nyheter nu?

Jomen jag har väl missat dem också med 10 min och överlevde det med. Antagligen handlade det bara om Anna Anka och henns hemfärd till "over there" och det kan man ju klara sig utan.

Fast jag ska i alla fall gå in och göra mannen sällskap. Väcka honom om inte annat.


Sov gott med Er vartefter och ha en trevlig analkande söndag nu också!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se