SanChas blogg!

Alla inlägg under september 2009

Av SanCha - 29 september 2009 14:04

Har knappast hunnit titta på vad som gäller i modeväg till hösten. Starka färger som rött är tydligen gångbart i alla fall.


Stövlar och boots är ju ett måste och personligen gillar jag den där ljusa bruna färgen som nästan har ett inslag av lite grått i sig också. Den är snygg...ja som Cindys collection!


Sedan har jag sneglat lite på den här typen av modell på väska men på nätet är de hutlöst dyra!


The Bridge Väskor
 


De är inte ens äkta och kostar flera tusen.

Så en sådan ska jag inte ha om jag inte ramlar äver en

för 149 kr. Ja drömma får man!

Adax

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...och KappAhls smycken är fina också.

Har du hittat något extra som du gillar?

ANNONS
Av SanCha - 29 september 2009 12:07

  

ANNONS
Av SanCha - 29 september 2009 11:43

Bildens citat (se nedan)!


Man ser det nästan framför sig. Klungan som aldrig kan komma med något eget utan rantar bakom ryggen på kompisar och tycker likadant. Det är bara mot de "dumma" man måsta ha en annan uppfattning tvärt emot även om det också skulle vara så att man tycker likadant innerst inne.

Näe fram för mera egna åsikter och jamsa inte med i den stora klungan. Man ska inte skämmas för att man tycker annorlunda och har andra värderingar även bland sina vänner och kompisar.

Sina åsikter är personliga och ingen kan ta dem ifrån dig. De är heliga och endast dina. Så vårda dem noga men visa gärna upp dem också annars är ju vitsen liten med fundering om varför man har dem.


  

Av SanCha - 28 september 2009 23:32

Såg Idol förstås och den här veckan gäller ju nya regler. TV-tittarna röstar fram de bästa eller bort de sämsta hur man nu vill ha det och senare under kvällen får man veta resultatet. Så vi fick ju vackert sitta där och vänta mannen och jag för att se resultatet och vad händer då? Jo vi somnar och vi vaknar när det var över. Så vem gick vidare och vem fick åka hem? En bra fråga i alla fall.Obestämd

Skönt med en liten tupplur och nu är jag klarvaken. Så jag ska späda på vakenheten ännu mera och hoppa in i duschen. Sedan vet ju alla vad som väntar!!!!!Tyst


Sov gott med Er och vi kanske höres imorgon om vi får ha hälsan och förståndet! (ha ha)

  

Av SanCha - 28 september 2009 19:09

Ikväll är det del 2 i TV 4 plus med veterinären Chris som räddar djur!

Kl 21.00 - 21.30

Veterinären på Bondi Beach

Del 2 av 14. Chris tar hand om en 12 år gammal katt som utsatts för grym behandling och sedan lämnats för att dö. Han försöker också behandla en papegoja som är olyckligt kär och deprimerad. En samojed som drabbats av ett dödligt fästingbett kommer till kliniken och får hjälp av Lisa.

Av SanCha - 28 september 2009 19:04

Mr Sandman!

Av SanCha - 28 september 2009 17:38

Forts.

När telefonerna kommit igång ringde jag upp Vistaprint och där svarade de bara på engelska i växeln så det var ju bara att klara strupen och börja göra sig förstådd.

När vi efter 15 kommit så långt som till mitt kontonr som inte fungerade samt att bokstaven J inte gick in i huvudet på den lilla söta telefonisten höll jag på att ge upp. J var en bokstav som fanns i ett kombinationsnr i den ena av beställningarna jag gjort.


Det ska bli riktigt spännande att sedan få veta om jag får några varor eftersom jag idag också betalat den ena ordern.


Så för att göra saken rättvis och inte vara för elak så vill jag tillägga detta! Tänk er för när ni beställer på nätet. Även hur betalningen kan se ut. Postgiro är ju aldrig fel men kostar lite mera bara.

Så Vistaprint är inte fel att beställa av men de skickar inget på faktura eller postgiro och du måste betala först. All suporthjälp sker på engelska samt att man inte kan maila eftersom de inte läser av mailen. Det finns flera sådana är bolag och jag skulle kanske rent av skriva att det kryllar av dem. De skaffar hemsidor och skriften är på svenska men själva sitter de i ett helt annat land.


Nu ska det bli köttbullar, potatis, lingonsylt och brunsås. Vad ska du äta?


  Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se