SanChas blogg!

Alla inlägg under september 2009

Av SanCha - 16 september 2009 19:56

Försöker hänga med och kanske mest för att mannen min skrattar så gott åt alla tondöva entusiastiska människor som medverkar. De har en så starsjälvkänsla många av dem att de varken förstår eller tror på när de får höra hur de låter och sågas.

Jag vet inte om jag skulle våga. Skäms

Skulle du?

ANNONS
Av SanCha - 16 september 2009 19:00

Ja jag tror minsann att hjärnan har fått spelet nu. Det går inte att tänka längre och detta med att bestämma sig snabbt hur man vill ha i sitt kök var inte det lättaste. Björk och marmorerade bänkskivor och de avrundade hörnen är fortfarande klubbat men sedan tillkom det om skåpen skulle vara lika höga med ramp upp till taket och om det skulle vara ramp på underdelarna också.

Vilka dörrar ska det vara glas i och vilka ska vara med klarglas och vilka ska vara frostade? Ska det vara belysning i dessa skåp eller på undersidan av skåpen? Ska det vara öppna runda hyllplan istället för skåpsdörrar på ena eller båda gavlarna.


När vi hade fått ihop det någorlunda bra så åkte designaren iväg och skulle rita upp det här hemma på kvällen. Han hann bara åka så ångrade jag mig mig med höga skåp med en ramp upptill. Det kändes stort och högt och igenstängt.

Ja det var inte bara den detaljen som jag ångrade mig varför mannen och jag gick igenom hela köket igen och ändrade och skrev nya mått.


När detta var klart åt vi mat, diskade och tog lite kaffe och nu har jag ändrat mig igen. Mannen gick ut med hunden och just nu är det tyst och lugnt inne i hjärnkontoret. Jag ska sakta ta mig ut till köket och försöka få ordning på tankarna och hur jag egentligen vill ha det. Mannen vill att jag ska bestämma detta och han är nöjd oavsett hur det blir. Kan man inte tycka att detta är tråkigt va?????Obestämd


Ska fota mitt kök en dag så ska ni få se alla fula detaljer som finns och att det kan bli en klar förbättring bara kanske av att byta ut köket och ha det kvar precis som det är idag.

Nu orkar jag inte!


  ANNONS
Av SanCha - 16 september 2009 12:14

Har fixat så att jag får en storlek mindre från leverantören idag så det är nu bara att packa in de andra och skicka tillbaka. Så ibland ska man ha lite tur också. Stövlarna sitter som en "gud" på fötterna och är otroligt sköna och lätta. Det är ju meningen också så mycket som jag nyttjar vår skog oavsett väder och vind.

Någon undrade vart de kom ifrån och här kommer länken!


Det blir flera äpplen i år på det lilla äppelträdet och som jag skrev om en hel del förra året för er som minns. Länk!

Här är ett litet nytaget kort som visar den i sina finaste och grannaste höstfägring.

  


Kl 14.00 kommer design killen från Ballingslövs kök hem så dagen ser lite annorlunda ut och skoj för en gångs skull. Det ska bli en ära att sedan få se vad han lyckas åstakomma av vårt kök med förbättringar förstås.

Vi får se om jag får en egen ritning eller om han jobbar via data. De brukar ju göra så men en ritning går ju att ta ut på skrivaren också.


Nu har jag inte mera tid att blogga just nu och vi får se hur det blir till sena em.


Ha en bra onsdag och var rädda om er!

  

Av SanCha - 15 september 2009 19:06

Mannen och jag tog hunden och skulle samtidigt passa på att hämta ut ett paket på posten. Väl hemma var det mina nya gummistövlar som kommit som jag snart väntat ett halvt sekel på. Så var dem för stora och jag får göra om allt och skicka tillbaka dem. Skulle inte förvåna mig att jag får vänta på nytt lång tid.

F´n rent ut sagt.


Annars var de läckra och för det jobb de är till för; -skyddar de samt var -lätta precis som de gjort reklam för om dessa Viking stövlar.


Så här ser de ut och det var de svarta jag ville ha!

Av SanCha - 15 september 2009 15:10


Otroligt hur det kan vara så varmt den 15 sept och det går ju knappt att känna igen gamla "Svedala" längre!

Bikiniväder i lä och långärmat vid skuggsidan. Så vågskålen väger inte jämt när det gäller att klä sig praktiskt.


Tänk er hunden då med all päls, stackarn!

Näe den ska av i helgen och växer ju ut till vintern.


  Av SanCha - 15 september 2009 13:09

Foto:
Foto:

USA-premiär för Dan Browns nya deckare

”Religionssymbolikern” Robert Langdon är tillbaka. I dag släpps Dan Browns nya bok, "The Lost Symbol" på engelska. 

Ett måste...ett måste....ett måste...

(Han med Da Vincikoden ni minns)


Av SanCha - 15 september 2009 12:45

Några är ätliga medan andra enbart är till för ögonfröjden.

Tänk så mycket svamp det finns egentligen i vår natur och vissa ser man inte ens för att de kamouflerar sig så bra medan andra vågar sätta näsan i vädret!

Underbara är de i alla fall och ger skogen en aromfylld lukt!


  

  

  


Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se