SanChas blogg!

Alla inlägg under augusti 2009

Av SanCha - 16 augusti 2009 13:21


Hörs senare!

ANNONS
Av SanCha - 16 augusti 2009 13:14

ANNONS
Av SanCha - 15 augusti 2009 23:55


Dionne Warwick med I'LL NEVER LOVE THIS WAY AGAIN.

Av SanCha - 15 augusti 2009 23:34


Har pulat lite ikväll då mannen var på en "kusinträff" i annan stad. Dammsugit och gjort lite extra rent på altanen där mycket frökapslar flugit in. Nu ser det skapligt ut igen.

Regnet kom lagom till kvällen också. Det regnar ett så där fint regn som nästan känns skönt att få gå ut i. Hunden slapp sitt täcke men paraplyet åkte med.


Några grabbar hade roat sig att krascha flaskor mot träden i skogen och hade fått bassningar av mannen i förrgår. Idag tog jag med en liten påse och fortsatte plocka även om de minsta bitarna är svåra att upptäcka.

Varför gör ungdomar så här? Klart att de inte tänkte att detta gör jag för att alla djur ska skada sig. Näe jag tror inte de tänker alls och detta är bara tidsfördriv och skoj. Sedan slipper man ju bära på flaskan och då är det ju bättre att krascha den till noll läge. När flaskan är trasig är den ju borta och vips har de trollat.


~Människor förvånar mig alltmer. En del är så inne i sig själva att de inte ser vad andra ser. Att de just inte mår bra och måste hävda sig på något sätt. Det är både olustigt och  obehagligt. Så många människor vi trots allt har i samhället som är ur balans och inte förstår hur de ska få ordning på sin tillvaro. Man får nog vara tacksam för det starka psyke jag trots allt har och har fått under årens lopp. Jag antar att man kanske inte föds psykiskt stark men vad man gör med sitt liv är ju individuellt och påverkar de val man gör.

En trygg barndom ger ju stabilitet och det är antagligen den många saknar.

Så även om jag förvånas så kan jag inte sluta tycka synd om dem alla. Det har ju inte förstånd att förstå själva.~


Nu är mannen hemma igen och jag ska ta en varmdusch och sedan hoppa i säng. Ska leta upp en skön låt att koppla av till och sedan hörs vi kanske imorgon! Är det sol så vet jag vad jag gör och dessutom ska mannen peta upp eller ned utelampan har han lovat också.


Voff på er!
Av SanCha - 15 augusti 2009 13:54


Jag fick höst/vinter katalogen igår och blev smått överraskad. Kanske blir det en beställning vartefter och ska visa er lite smakprover!


Av SanCha - 15 augusti 2009 11:17


Just nu går tvättmaskinen för högtryck med våra sängkläder i. Resten hänger ute på vädring i solen (madrass/täcke/kuddar). Ska göra rent ordentligt i sovrummet sedan men just nu är det kaffe som gäller och sedan lite solning. Det skulle ju bli sämre väder på em. men vem vet!?


Inatt hade jag en dröm som jag var tvungen att berätta för mannen och när jag berättat den så säger han att han också hade drömt nästan detsamma.


~Jag ser framför mig hur vår gata fylls av lastbilar och hälften ska till oss och den andra hälften till grannarna på andra sidan gatan. Båda kommer med het asfalt varför det är bråttom. Ingen vill backa för den andra och jag gråter och ringer till mannen för att berätta det här. Då plötsligt står han där bredvid och ska ordna upp det här men istället för att det blir någon ordning så slåss grabbarna utanför som ägde varsin lastbil.~


Mannens dröm gick ut på samma story att de kom samtidigt men sedan mindes han inget mera.

Så nu måste vi nog förvarna vår bas att detta kan bli troligt i veckan som kommer och att de inte får slåss. :)


Trevlig lördag och hoppas ni tar vara på soltillfällena.

Ha det gott!

Av SanCha - 14 augusti 2009 21:32


Mannen har kommit hem hör jag på MC:n som knattrar där ute. Så nu ska vi sätta oss och mysa och äta lite gott och ta ett glas vin. Sedan blir det sängen då jag är trött och vill upp tidigt imorgon.


Ni får ha det så härligt nu ni som är lediga och ni andra får jobba på och ta igen det senare. Hörs!


Lita skval med The Lovin`Spoonful - Summer in the city!

Av SanCha - 14 augusti 2009 21:20


Det blev inga panelgardiner och de funderingar jag hade tidigare. Jag letade istället fram en gammal uppsättning jag sydde för länge sedan. Det är i polyester och underbart tyg att jobba med. Allt sitter på en och samma skena och så det var ju bara att stryka och klättra upp och ner för trappstegen 20 miljoner gånger. :)


Aprikos och vit färgat i längderna och med beige botten samt gröna blad på små kapporna. All kantning består av den aprikosfärgade polyestern. Flätade fyllda omtag!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se