SanChas blogg!

Alla inlägg under augusti 2009

Av SanCha - 24 augusti 2009 23:45


Ikväll har vi äntligen fått upp våra gamla infravärmare allt sedan altanen byggdes om med nytt tak. De plockades ner och skulle sedan kastas då vi tänkte köpa en gasolvärmare. Så köpte ett par bekanta en sådan, en släkting och ny sist en granne. De stjäl plats och detta med gasolen....näe....vill inte ha! Så det blev att behålla infravärmarna som fungerar för det ändamål de är till för.

De fick lite ny fräsch färg på sig bara och smälter in i det vita taket lite snyggt nu också. Härligt och nu behöver vi inte springa in redan kl 21.00 bara för att det har börjat bli lite kallare ute eller tvingas stänga altandörren.

Ordningen är återställd m.a.o


Nu dags att hoppa i sängen med Wallander. Ja boken alltså....ha ha!

Sov gott och vakna torrt!

ANNONS
Av SanCha - 24 augusti 2009 19:00


- Matte säger att man ska skynda sig att njuta av det goda när man kan och nu kan jag!

ANNONS
Av SanCha - 24 augusti 2009 18:36


Den här blomman sittandes i glasvasen fick mannen av min mamma förra året. Inget har hänt och jag tyckte den var så ful utan att säga något och ställde den bakom en gardin. För ett par veckor sedan kunde man ana att toppen höll på dö (trodde jag) och tänkte nästan slänga den. Tog fram den från platsen bakom gardinen och se nu vad som hänt! Den blommar med mycket konstiga blommor också och glänser faktiskt som om den skulle vara gjord i porslin med sin osköna tjocka form. Färgen är kanske inte heller den bästa men vem vet, den kanske inte har blommat klart och det kanske ska till ytterligare en öppning innan den faller till marken för att aldrig mera blomma om. Ja, alltså sådan tur brukar jag inte ha.


Här kommer dagens bild på mannens porslinsblomma, Hoya.

Av SanCha - 24 augusti 2009 14:50

Av SanCha - 24 augusti 2009 13:49


Det är bara att plocka i naturen nu och överraska din vän, käresta eller varför inte din fiende!

Av SanCha - 24 augusti 2009 11:47


Så ock för turturduvorna på Sicilien!

De kommer hem imorgon antagligen brunbrända och utvilade. Det ska bli skoj att få deras uppfattning om ön och kan ju berätta lite allmänt att sonen är som jag, upptäckslysten. Så det enda jag vet är att de haft picknick på Etna allt medan det pyrde och rykte från hålor i marken. Låter väl "najs" att senare få berätta för barnen som nyss startat geografin i skolan...hehe...


Solen lyser även idag men min stackars granne han är inte glad utan står där på sin uppfart och kliar sig i huvudet och säger;

-Jag är en jävla svartskalle, så fort någon går förbi. Ja han är en svartskalle! :)

Inga plattor är lagda ännu och den stora sandhögen de kom och lade innanför trottoarkanten har  nog säkert en tredjedel redan regnat bort.

Mannen och jag som inte vill hjälpa honom att lägga sina plattor skäms nästan över hur fint vi har fått det och när vi i helgen skulle bära ut parkbänken och en barrväxt (en) i terrakottakruka fick vi vänta tills det var mörkt bara för att skona honom från mera tårar.

Det ska varken stå en bänk eller en "en" i kruka vartefter men tills jag hittat det träd som jag vill ha planterat i en tunna samt en annan barrväxt får det stå så där....snyggt ....alltså!


Nu LUUUUUNCH och sedan KAAAAFFE och kanske en stund med nosen i solen sedan hunden fått sig en liten runda först.


Av SanCha - 23 augusti 2009 19:27


Sevärt?


TV4

21:00 - 22:00

22:15 - 00:30


Den innersta kretsen!


Amerikansk thriller från 2006. Edward Wilson går på Yale och är medlem i den hemliga föreningen Skulls and bones. Tack vare Edwards syn på moral och diskretion blir han rekryterad till den nya organisationen CIA. Det kalla kriget pågår för fullt och det dröjer inte länge förrän han fått en hög position samtidigt som hans höga ideal sakta börjar luckras upp.


....oj det blir många timmar det att hålla ögonen öppna.

Av SanCha - 23 augusti 2009 13:43


Idag vann mannen en golfturnering och han går som på moln. Priset blev att ta med sig en vän som får spela gratis och gällde för fem ggr. Frågade vad det annars skulle kosta och priset låg på omkring 250 kr/helg (200 kr/ vardagar). Det är inte underligt att de som anlägger golfbanor tjänar på det här.

...och nej, jag spelar inte!


Måste gå undan emellanåt då det luktar som ni säkert förstår! :))

Har ni det bra?

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se