SanChas blogg!

Alla inlägg under augusti 2009

Av SanCha - 29 augusti 2009 15:43


Först skulle vi sola mannen och jag. Vi lade oss med lite tidningar, kaffetermos och hade det jättegott och så gott att jag somnade. Jag vaknade av att det var kallt så in i norden och mannen han låg där med vidöppen mun och snarkade för fulla muggar. Hunden hade lagt sig på hans mage och låg och guppade i takt med att bröstkorgen for upp eller ner. Underligt hund som måste vaggas till sömn.


Nåja i alla fall var det svart på himlen och vi hann bara in med alla pinalerna så öppnade sig himlen och det började regna och sedan regnade det så våldsamt så man kunde inte trä ut handen utan att bli dygnsur.


Vi stod där som två avlånga sillar och hörde på dånet från altantaket och blev så rastlösa. Så vi satte igång att städa huset och det gick ju jättesnabbt när vi var två. Så nu är det dammat (våttorkat), dammsugit och skurat golv samt toaletterna är fräscha igen. Har tvättat och torktumlat handdukarna också.

När vi var klara och bar in de sista mattorna som fick hänga ute under tak slutade det att regna och himlen blev klarblå igen.

Så nu ska vi grilla och äta lite gott innan vi dör av hunger.


Vilken underlig dag va, eller kanske man ska säga väder!


Hörs senare!

ANNONS
Av SanCha - 28 augusti 2009 16:56


Efterfrågan på Chabo och titta vad jag hittade!


Chabo ligger närmast och blev tan/blue and grizzle och syster Yster blev blue and grizzle!

Det går inte att se någon skillnad!ANNONS
Av SanCha - 28 augusti 2009 13:08


Hoppas du för en gångs skulle tittar in här idag för detta blogginlägg är till dig.

Du fyller ju år om nu ingen sagt det till dig. Jag ringer senare. :)


Hipp hipp hurra

på din födelsedag

Hoppas dagen blir fin

och att du tar dig lite vin.

Koppla av och ha det nu skönt

för något annat är inte lönt.GRATTIS FRÅN OSS HÄR!

Av SanCha - 28 augusti 2009 12:49


IGÅR!

Stavade mig fram igår och hittade ett och annat löv på marken som var gult eller rött. (Fotograferade) Det oundvikliga håller på att ske och vi närmar oss hösten alltmer.

Det är fortfarande varmt och skönt ute och igårkväll var det precis ljummet vid 22.00 tiden.

Det ser ut som det ska bli lite regn idag och det är bra för då slipper jag vattna hemma. Har ställt ut blomkrukorna som stått under tak så att de kan få sig lite regnvatten när så sker också. Det är snart dags att börja kasta de sommarblommorna som gjort sitt. Jag är emot hösten och spjärnar emot lite till varför jag vill ha allt oförändrat. Får se om det hjälper!


IDAG!

Nu lägger grannarna plattor på sin uppfart och hela familjen är med och springer ivägen och bär plattor. Tredje gången de fick ta bort allt och börja om från början kände tom jag en ledsenhet på deras vägnar. Ingen fiberduk och inget bra underlag. Det är som gjort för en berg-och-dal-bana i slutskedet. De skulle fixa en expert nu hade de sagt till mannen och den experten var redan på plats kl 06.00 imorse och skar plattor med maskinen så att det rykte och stod härliga till ute bland våra bilar. Det blev inte långvarigt för den experten för en annan granne klampade ut och berättade att han just den här morgonen hade semester och för att sova ut. Jag applåderade bakom gardinen och blev så stolt över mannen som ansträngt sig och tagit på sig en morgonrock med tofflor som matchade i färgerna. Det gör aldrig min man. Han bryr sig inte ens om att klä på sig om något skulle hända. Man får allt skämmas emellanåt och han lyssnar aldrig på mig fören det är för sent.


Nåja nu ska de väl få det fint i alla fulla fall och det är väl det viktiga i hela kråksången.


Sonen kommer hem ikväll och berättar hur maffian hade det på Sicilien och kanske skulle han ta med sig lite bilder så man får ett bättre begrepp när han sedan ska förklara dittan och dattan.


Nu kaffe innan jag torkar ihop och sedan kavla upp de osynliga ärmarna och det finns lite att göra idag så det blir ingen rast och ingen ro.


Trevlig fredag på er som tittar in och var rädda om er!


Glöm inte att det finns gratis kli (se bild) i naturen nu när du vill skoja till det. Tänk på bara att inte ta med unga och gamla i experimentet. :))Av SanCha - 28 augusti 2009 12:46


Fin va!

Inte mycket till sällskap så länge det finns gräs att äta men det är ett rogivande djur, men nyckfull!

Vi blev kompisar igår han och jag!

Av SanCha - 28 augusti 2009 12:43


...det är ju fredag!


(Glömde ju denna förra fredagen och det såg minsann syrran. Så nu är det bäst att skärpa till sig här...ha ha!)

Av SanCha - 27 augusti 2009 15:15


Nu börjar det likna något och blommorna håller på att slå ut. Lite skillnad mot sist och jämför med den tidigare bilden här!

Av SanCha - 26 augusti 2009 18:57


Ett axplock från årets bildskörd!


Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se