SanChas blogg!

Alla inlägg under augusti 2009

Av SanCha - 11 augusti 2009 19:43


Västra djursjukhuset i Göteborg har infört en återkommande "hemlösas dag" vilket innebär att hemlösa får utan kostnad komma in med sina djur och bli behandlade. Upptäcks det att det krävs mera undersökningar bokas en ny tid och även detta är gratis för de hemlösa.


Detta gör dessa veterinärer enkom för att de hemlösa med djur lever ett tufft liv utan värme, vatten och tak över huvudet.


Enligt statestik har 30 - 40 besök registrerats per gång och är en välkommen gest gentemot de hemlösas djur. Som mest är det vaccineringar, hudrelaterade problem som klåda/parasiter, tassar och klor som mest ombeses.


En stor eloge till dessa veterinärer för den varma gesten med lite rosor från mig!

ANNONS
Av SanCha - 11 augusti 2009 15:32


...och lägger en tapetsering med en liten tutsch av den allra siste epoken av denna sommar. Trist men de rosa rosorna är ju bara så nära man kan komma sommaren tycker jag i växtriket.


Hela bilden ser ut så här!

ANNONS
Av SanCha - 11 augusti 2009 14:36


Grannen sa åt mig förra veckan innan de stack till sitt land att jag kunde plocka av deras röda vinbär. Hade varken lust att plocka eller frysa in dem då men sedan gick jag och lurade på kallrörda vinbär till yougart eller gröt. Det är bara så gott. När man mosat klart bären bör de få lite extra socker för att inte skära sig i smaken. Ställ kallt över natten och sedan bara lägga det över frukostalternativet. Jättegott!

Nu har inte grannen några röda vinbär kvar och det var en attans liten buske...ha ha!

Av SanCha - 11 augusti 2009 14:32


Tänk vad den gossen hade men såg inte glädjen och meningen med livet.

En tanke till dig Ted och du var ju min idol!

Av SanCha - 11 augusti 2009 13:19


Kan hon så kan vi....så kom igen och sträck på ryggen och spänn skinkorna och så kör vi....

Av SanCha - 11 augusti 2009 11:34


Vet inte hur man bäst ska beskriva det men det är ingen sol och det är inga flytande moln utan himlen är grå. Det regnar inte men det kommer ändå ner lite smått så plattorna ser lite nerstänkta ut. Det är inte kallt och det är inte varmt men ett linne var för kallt idag så en T-shirt passade bättre.


Ja så är vädret hos mig och ett bra väder trots allt och kanske bör jag tömma den lilla badpoolen hemma senare då ingen frivilligt går i där mera.


Vill inte ha höst ännu. Inte riktigt ännu och är inte mogen för en lång mörk höst och kalla snöiga vinterdagar ännu. Känns inte som om det varit sommar ordentligt och saknar somrarna som var när man var barn. Det var annat förr. Nu är det ingen ordning på torpet och man vet inte vad man ska ta på sig från dag till dag.

På tal om kläder så gick mina tunnare gympaskor sönder igår. Jag skulle ha dem kvar denna säsong ut och sedan plocka fram de röda jag köpta i somras (för er som minns) men de röda får nog åka fram redan nu.

Det tar alltid emot att kasta skor så fy vale!


På torsdag får vi äntligen asfalteringen klar. Kanske skrivit om detta tidigare man nu är det sant. Sant som i Sanna älskar glass ni vet! Det ska bli en spännande dag och hoppas nu det blir fräscht och ffa bra asfalterat för jag har sett mindre bra sådana också. De har redan varit hemma och kikat på uppfarten för att se vad de skulle göra.


Nu "gulddrycken" och ha en strålande dag nu oavsett väder!


Av SanCha - 11 augusti 2009 11:32


...nog måste väl humlan vara len?

~Vill klappa!!!!!Dikt av Lennart Hellsing.
 

HUMLAN


Humlan kan inte flyga
för vingarna är för små.
Den struntar i allt vad man säger
och flyger ändå.

Säg mig du lilla humla
hur går den där flykten till?
Men humlan den brumlar och mumlar:
Man kan allt man vill.

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se