SanChas blogg!

Alla inlägg under augusti 2009

ANNONS
Av SanCha - 12 augusti 2009 22:53


Nu är jag på det där humöret där det bara blir smöriga ballader men man somnar faktiskt mycket bättre till en sådan här melodi än vid rock´n roll!

*vinkar*


By The Time I Get To Phoenix med Glenn Campell.ANNONS
Av SanCha - 12 augusti 2009 22:11


Jag har strukit gardiner på löpande band

och svettats för kung och fosterland.

Snart är det återställt och som det ska vara

för innan stod fönstrena alldeles bara.


Belönar mig nu med en härlig glass

som givetvis hunden fick på sin tass.

Nyfiken som han blev på vad jag hade

ringde telefonen och det var Madde.


Vi pratade om morgondagen

och vad man kan ge den svidande magen.

Lite fil sa jag  kan hjälpa

och höll på att strykjärnet stjälpa.


Nu har jag bäddat ner den rara hunden

efter att han först har fått springa i lunden.

Plockat ihop strykbrädan och gett plats

för grannen som heter Mats.


Ska snart hoppa i bingen

men måste först ta av mig ringen.

Sedan tvätta sig och borsta sina tänder

så det inte sitter kvar några ränder.


Sov gott

och må gott

....och glöm nu inte; -  händerna på täcket!
Av SanCha - 12 augusti 2009 19:49


Perry Como passar väl bra som musik och sätter på högsta volymen medan det ångar rakt i nyllet från järnet som fräser värre än grannens katt! Kommer och säger godnatt till er senare!


Här i "And I Love You So"


Av SanCha - 12 augusti 2009 19:36


Ja då händer det lite grejer om allt kommer att klaffa. Först så kommer asfalterarna och gör sitt jobb och på em. ska mannen och jag på visning av nya kök. Nu har han gnällt så jag är lomhörd och ska vi byta så är det lika bra att åka och titta då. Vill ju helst behålla mitt nuvarade kök som inte går av för hackor men det är ju det här att man får ju bara chansen en gång i sitt liv att fixa till något för en skaplig peng. Den chansen har vi ju fått nu. Så vitt eller trä i luckor och nya golv och bänkar samt tapetsering/målning är ju vad som gäller i höst i så fall. På en skala från 1 - 10 ligger humöret på 17 när jag ser allt jobbet framför oss..he he!


Vad gör ni då? Själv ska jag fortsätta stryka och tog bara en paus för att blåsa upp strykjärnsarmen lite.

~Kopp på er!Av SanCha - 12 augusti 2009 19:28


 


Nu är den ihopsatt men ska gjutas också så inte stormen tar den i höst. Blev jätteglad igår när jag fick det stora paketet och jag fyller inte ens år.


Tar givetvis bilder vartefter den kommer upp på plats. Det kan ta tid eftersom det ska gjutas och göras en konstgjord platta o.dyl Själv är jag inte delaktig i de sista momenten men jag ska gärna klippa bandet när vi tänder lamporna.

Så himla käckt det kommer att bli!


Hurrrrrrraaaaaaa...... :)

Av SanCha - 12 augusti 2009 16:59


Så ock snäckan fast den inte föstår att den bara behöver kliva in i sitt hus.

Lite som med vår husbil under sommaren faktiskt, jaa....

Av SanCha - 11 augusti 2009 22:22


Handlar emellanåt på nätet och känns lite bekvämt istället för att ranta in i djuraffären så fort något tar slut. Det är dessto roligare att sitta vid datan och kika igenom varorna och så får ju hunden vara med och beställa också. Vi var lite oense om ett regntäcke och det berodde inte på att hunden inte ville ha utan det var färgen han ansåg vara frånstötande. Det får bli ett blått och inte ett grönt nu och jag kan inte hjälpa att inte det gröna fanns i hans storlek. Hunden tjatade att jag skulle ringa till dem men det spelar ju ingen roll hur mycket jag än ringer så kommer inte det gröna att komma i hans storlek. Det fanns bara till bamsestora hundar.


Han förstod till slut dilemmat och vi kunde gå vidare i beställningen. Så hamnade vi på tuggben råhud. De fanns i storlekarna smala och grova.

 

Hunden ville ha de grova men jag tycker att ska han få ett sådant per dag räcker ju de smala. Det är ju inte för att bli mätt utan för att gnaga på tänderna och få dem rena. Det blev så tjaffsigt så jag fick ont i huvudet och var tvungen att sätta på lite kaffe.

När vi sedan skulle fortsätta fick hunden välja ett par egna saker och vad han ska ha dem till övergår mitt förstånd. En peang ville han ha. Jag frågade vad han skulle ha den till men det ville ha inte först berätta utan han sade bara att han alltid hade önskat sig en sådan. Ja ja och suck och det är bara att kryssa i då. Sedan när vi blev lite mera sams och eniga berättade han att med en peang kunde han köra ner den i jorden och dra upp myror. Den dumma hunden rent ut sagt och nu har han sett något ap program på TV igen. *suck*


Han ville ha en ny tennisboll också och det kunde jag ju gå med på trots att vi har säkert ett 20 tal här hemma. Så vad gör det att lägga till den 21:e i korgen? Huvudsaken han får som han vill.

Jisses och hjälp men ingen hjälp kom.


Nåja sedan var det lite nyttoprylar som en tandkräm men den fasligt dyr och hunden tyckte igen att den var onödig. Så jag svarade bara att jag inte skulle beställa den då men satte i ett kryss under antalet 1. Det är skönt att han inte kan läsa ännu.


Så har vi klickat på "skicka iväg din beställning" och hunden fick äran att trycka iväg ordern. Så nu vet jag vad han kommer att göra från och med imorgon, ligga och vänta på brevbäraren förstås.
God Natt och Sov så Gott!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se