SanChas blogg!

Alla inlägg under juli 2009

Av SanCha - 21 juli 2009 14:08


...och jag låter som en vädergubbe. Det som den riktiga vädergubben glömde att säga var att mellan den växlande molnigheten skulle det bli lite regn också.

Jag solade i alla fall 1 timma och sedan somnade jag med en filt över mig men väcktes av regnet som smattrade i ansiktet. Jag fattade först inte att det kunde regna på playan....hm...vårt uterum men ack så fel jag hade.


Mannen leker för fullt och skär ut flexiglas till nya MC:n. Först var han fräck och stal från den gamla MC:n men den var ju repad i kanten då han for omkull en gång och välte hojen. Så igår var mannen och skaffade nytt i badrummet, badkarsvägg i plexiglas och passade på att ta hem till MC:n också. Så nu sitter det ett splirans nytt fönster men tro inte att det räcker med ett utan nu gör mannen ännu ett till ifall han vill ha det lite större.

Ja ja, han  har semester och får ju göra som han vill kraken.


Ska hoppa in i duschen och göra mig fräsch och sedan ev ta en tur med bilen. Hunden ska få följa med så han kommer att bli jätteglad. Får se vad vi hittar på men spelar mindre roll då det regnar i omgångar. Blir inga vattenbilder idag inte.


Ha en fin dag ni som tittar in och vi höres kanske lite senare!
ANNONS
Av SanCha - 21 juli 2009 00:10

ANNONS
Av SanCha - 20 juli 2009 23:25


I ropet igen och då kan man damma av sin gamla LP då!

Kim Larsen - This is My life (Valde den äldre versionen och tycker den är bättre).


Av SanCha - 20 juli 2009 21:30


På ÖB har de nästan lika mycket som vårt stora nybyggda Rusta. Man behöver aldrg gå ut där tomhänt och de som gör detta har säkert sämre syn än jag.

Ja, eftersom jag också har sämre syn så läser jag sällan på prislapparna och det överlåter jag till kassörskan. Tycker att får man betalt så ska man ju också göra jobbet.

Nåja, som sagt det blev ett par stora påsar fulla samt kuddar som jag fick bära separat då mannen redan hade en överfull vagn samt påsar under armarna. Det var minsann lika svårt att bära kuddarna som hade ett eget liv och var stora så man inte såg vart man satte fötterna.


Vi handlade lite hämtmat också på hemvägen. Jag följde med in och beställde så jag fick precis som jag ville denna gång. Det var svårt att välja och de hade lagt till lite extra rätter som var nya. Jag stod och sög så länge på orden att jag inte upptäckte att kön bakom mig hade växt. Den var så lång att de sista personerna stod nästan ute vid ytterdörren.

-Oj, sa jag när jag vände mig om. Folket såg minsann inte så glada ut men jag log lite hurtigt som är brukligt tycker jag om man fått stå i fred utan att en endaste person hostade eller puttade på mig.

De var i alla fall glada såg jag när jag gick ut bärandes på min påse med mat som doftade lång väg.


Nu ska jag ta hand om de textila varorna jag handlade som kuddarna och gardiner och se om jag kan skaka ut lite ÖB damm ur dem. Sedan är det väl inte så mycket mer av den här dagen innan klockan går över tolv slaget.

Mannen har lagat centraldammsugaren och taket har stått öppet och fått torka upp idag. Så summerar jag ihop denna dag så slutade den rätt så bra i alla fall fast man trodde att djävulen hade kommit för att stanna.Av SanCha - 20 juli 2009 21:25


När vi äntligen kom hem och lastade in alla påsar kunde inte hunden hålla sig längre.

-Får jag inget, gapade han bakom våra ryggar.

-Näe en hund som tigger får inget, svarade både mannen och jag!

Vi packade upp allting och stuvade undan i skåp och lådor. Satte oss att äta och efter disken satte vi oss med hunden. Han fick ett ben och det slår aldrig fel, han gör precis detsamma varje gång. Jag tror det är av värmen.....ha ha!


Håll till godo!

Av SanCha - 20 juli 2009 13:57


Kikar in en snabbis.


Ska bli hämtad av mannen då vi ska fara iväg till Ö och B eller som man sa förr ÖB helt enkelt.

Har fått ihop en skaplig lista men antar att de viktigaste prylarna inte finns där. Så det kanske blir en avstickare till staden också.


Sedan pajade dammsugarslangen (centraldammsugaren) igår och en sådan måste man bara ha. Att det läcker in från taket från dock vänta på sig och nu är skorstenen inpackad och färggrann.

Så här är det att ha hus. Allt håller inte i evigheter.


Näe nu måste jag logga ut och jag hör av mig senare för er som vill veta vad jag gör. *asg*


Lägger muggen med Fairy roserna och visst är de lite ljusare än din sort GladaKatarina?

Av SanCha - 19 juli 2009 21:28


Tänk att mannen kommer nu och säger att We Were Soldiers har börjat. Den har vi tjatat om sedan i fredags och hade han nu inte kommit in så hade han inte hunnit bänka sig och jag skrivit detta blogginlägg.

Tänk så mycket om och men det finns i alla fall.


~Skrattar så jag välter~


Nu ska jag se TV och hoppas jag kommer in i filmen någorlunda skapligt!

Tittar du också?

  We Were Soldiers (2002) Poster

Trevlig söndagskväll ....och det regnar!

Av SanCha - 19 juli 2009 16:21


Donna Summer - Lady Of The Night

...en gammal låt jag inte hört på länge!


Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se