SanChas blogg!

Alla inlägg under juli 2009

Av SanCha - 22 juli 2009 18:54


En liten kotte förirrade sig in till oss på tomten och hunden blev alldeles till sig i trasorna. Det blev inte kotten som drog in huvudet och garderade sig med alla pansartaggarna.

Vi fick bära bort den lilla kotten för att få frid på tomten men hunden som inte förstår så mycket fortsatte att leta långt efter att kotten lämnat vårt område, eller gjorde den aldrig det?

ANNONS
Av SanCha - 22 juli 2009 17:12


Vi har suttit ute i solen mannen och jag och njutit av pizza och öl. Underbart och hunden har hittat två nya lekkamrater som jag fotat och visar er senare.

Hoppas er dag också varit bra!

ANNONS
Av SanCha - 22 juli 2009 12:28


Jag glömde ju ge er en bild. Här kommer den och det är Hostans vackra stänglar som blommar för fullt!

Ha det!

Av SanCha - 22 juli 2009 12:15


Det blev sol idag också. Härligt och precis som kaffet smakar och ska vara. Kan det bli bättre just nu och sprakar av mig skorna och vickar lite rart med tårna.

Skulle vilja stoppa dem i annat än tillbaka i de utnötta skorna som snart är dags att byta. Tänk havet! ...........................Tänkte ni? :)


Jag såg att man kan banta på ett nytt sätt. Utan att minska på maten och utan att motionera. Bara att stoppa ett piller i munnen. Det är så stort det här så alla utom jag har hört talas om det. Det kom på mailen alldeles nyss och är ju en otrolig världssensation. Man kan bara fundera vad pillrerna innehåller. Det kanske är kräkmedel och då går man ju snabbt ner i vikt om inte annat. Nåja ni ska få länken här!


Jag måste skaffa nässpray idag för jag är täppt i ena näshålan. Det visslar om den också emellanåt och är otroligt irriterande. Det kanske trors allt är gräset jag inte tål då jag nyser en hel del när det klipps. Så är det säkert. Förbannade gräs!


Nej dagen står inte still och inte min ro heller så jag måste sluta nu och önskar er en trevlig dag som vanligt och hoppas ni äcklar er och badar och har er också. :)


Av SanCha - 22 juli 2009 00:03


*vinkar*

Av SanCha - 21 juli 2009 23:30


Ja så sött att det är värt sina nästan 3 min.

Föstår att matte hade svårt att hålla sig... :)

Av SanCha - 21 juli 2009 22:40

Av SanCha - 21 juli 2009 19:34


Jag kom visst in i andra andningen som man kallar det för när man får krafter från ovan eller vart nu de kommer ifrån. Skulle hänga in kökshanduken som ramlade ner på golvet i städskåpet och då, ja precis då fick jag nog. Allt åkte ut. Hylla efter hylla stod nu tomma medan golvet, arbetsbänk och diskbänk växte till opropotionella propotioner.


Sedan åkte skurhink och skurhandskar fram och det löddrade och hade sig tills man kunde ana den en gång så vackra färg mannen lade ner sin själ på när huset blev vårt. Jag tror att det är en ljusblå färg men är inte helt säker. Något jag är säker på är i alla fall att det är rent där nu.


Sedan återställde jag alla hyllor och kunde kasta säkert ett 10 tal flaskor som stod tomma. Varför ställer man tillbaka en tom flaska?

När hyllorna var klara ropade jag in mannen som fick vara med och gå igenom 3 stora underlådor med verktyg, sladdar och skodonsmaterial. Hittade röd skofärg som jag inte visste att jag hade. Vilken tur att jag inte kastade de röda vårkängorna som hade blivit repade och var fula. Jag fettade bara in dem sist och ställde tillbaka dem i garderoben efter användandet då. Nu åkte de fram och fick ny röd lyster och är så vackra så ögonen tåras på mig. Jag gick runt och mannekängade ett tag och då mannen kom tillbaka in för att hämta mer prylar som han inte ville kasta undrade han vart jag skulle. Vilken tok! :)


Nu kan jag på rak arm säga utan att gå ut till garaget att mannen har klämt in allt som han lovade att kasta. Det kommer att fylla skåp och lådor ännu mera därute så man till slut inte hittar något. Ni skulle aldrig önska er ett sådant garage som vi har. Enda fördelen är att posten kommer in där genom ett hål annars kan jag inte hitta ett endaste litet skäl. Vi ska ta en rensning där sedan när han blir klar med MC:n.


Ja den här dagen blev ju bra till slut den också. Fint städskåp har jag fått och nu vet jag också vad som finns hemma och vart det står. Perfekt säger jag som gillar ordning och reda!


Nu är det snart allsång på Skansen eller vad det var mannen mummlade om sist han var inne. Det kan ju vara trevligt att få sjunga lite innan det är dags att lägga sig. Det är bara hunden som inte gillar det här men han är ju tondöv och tycker ju inte om något inom musiken. Ska fila lite på tonskalan nu och slå mannen med häpnad när jag sedan ställer mig på TV bordet och rockar loss med Lili & Susie!Trevlig kväll på er!


Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se