SanChas blogg!

Alla inlägg under juli 2009

Av SanCha - 26 juli 2009 19:35


Vi fick för oss att åka ut till havet på eftermiddagen och det blev många timmar traskande utefter stranden. Hunden trivs som fisken när det luktar salt och hav och är ju van sedan vi hade landet i skärgården. En och annan fisk hoppade och mannen svor som inte hade kastspöet med sig. Själv sprang jag mest och fotade och kröp efter myror och fick se några änder och höll på att trilla i vattnet.


När mannen fått nog av att se sin fru fara omkring skulle vi vandra tillbaka till bilen. Mötte en familj som vi kom att prata en stund med innan vi gick vidare. Den ena sonen frågade mig varför jag valt det vänstra örat med örhänge. Jag kände snabbt på det högra varpå det kändes mycket tomt.

-NEEEEJ, sa jag och tittade mig omkring. Nu har jag tapppat ett örhänge.

Vi gjorde ett misslyckat försök att leta efter dyrgripen men gav upp. Förfärad kände jag ett par extra gånger på örsnibben men den förblev ju örhängelöst.


Väl hemma låg det andra örhänget på diskbänken och precis där jag lade det innan jag snabbt fick springa på toaletten. Ja sedan förstår ju alla att detta blev bortglömt.


En skön eftermiddag blev det i alla fall och till maten hade bl a vi stekta kantareller sonen skänkt. TACK goding om du tittar in!


Hoppas ni haft en fin helg och skönt avslut på helgen. Nu ska jag göra räkningarna och det lär ju ta ett tag!


ANNONS
ANNONS
Av SanCha - 26 juli 2009 14:07


Jo jag vet men det är ju trots allt sommar och man sitter allt mindre inne då det är dels uppehåll eller soliga dagar.

Trädgården blir bara vackrare och finare för var dag som går och jag njuter verkligen av att bara strosa runt och plocka ett ogrästrå här och där och kika på blommorna så lössen håller sig borta. Det blommar i stort sätt precis överallt nu och det känns som om man skulle vilja stanna klockan här och nu.


Jag fortsätter fota då och då och här kommer en bild från igår från min "Dagöga" som jag fått binda upp då de blivit långa och ståtliga och vajade lite oroväckande för vinden!

Av SanCha - 25 juli 2009 22:25


Hörde den här låten i filmen Inferno med van Damme och blev störtförälskad.

Den finns inte på annat sätt än via filmen på YouTube men bry er inte om det utan lyssna bara. Underbar låt och hör man den en gång till vill man bara höra mera.


"All Roads Lead To You"
Produced and Arranged by Ted Perlman
Sung by Mark Campbell (featuring Peggi Blu)
Lyrics by Paul Williams
Music by Bill ContiAv SanCha - 25 juli 2009 13:02


Vad tycker du om sommaren? Har den uppfyllt dina krav och har du börjat tröttna på sol eller regn och vill ha hit hösten nu?


Fyll i på omröstningen här till höger så får vi se senare vad statestiken visar och vad folk önskar sig!


Tack också för din medverkan!

Av SanCha - 25 juli 2009 12:49


..."kotten" har kommit för att stanna också.

Hunden har fullt upp med att ligga och vakta runt lusthuset där den lilla kotten befinner sig. Ibland blir hunden så till sig att han börjar gräva framför kotten. Så kan vi ju inte ha det och kotten vill inte flytta så nu får hunden vara på en annan sida av tomten och han tjurar.

Den lilla kotten tjurar inte utan ligger där inne bland grenverket och skrattar åt hunden. En retsticka med andra ord!Av SanCha - 25 juli 2009 12:33


..in och hämtar kaffebrickan och far ut i solen igen. Det är växlande molnighet och blåser en aning men otroligt skönt ute.


Hörs!

Av SanCha - 24 juli 2009 15:30


...till Ludde i We Have All the Time in the World som gör mig härligt glad .....inför helgen, .....att solen skiner, .....att hunden mår mycket bättre.


Ja jag känner mig fri och glad!

*vinkar*Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se