SanChas blogg!

Alla inlägg under juli 2009

Av SanCha - 30 juli 2009 11:46


Jag fortsätter väl på ros temat och visar de som trädgårdsmästaren hade när vi var där. Jag funderar fortfarande på två av dem till hösten men vi måste ju ha plats också.


Hörs senare!

ANNONS
Av SanCha - 29 juli 2009 17:01


Har ni det gott?

Det har jag som har solat ett par timmar men nu ger jag upp för annars får jag ont i ryggen.

Ska ta hunden och gå ut en sväng och se om det fläktar något utanför vår dörr.


Jag har beställt hämtmat idag men inte bestämt mig för vad ännu. Thai? Näe för hot-igt. Kina? Näe för blaskigt...

Jag får fundera lite till!


Hörs!

ANNONS
Av SanCha - 28 juli 2009 22:22


Så har den här dagen också snart gjort sitt.

Skoj var ju att husbilen gick igång på tredje försöket och mannen busvisslade i urskogen. Heja heja...


Jag provade att grovarbeta men fick ge upp när mannen var borta. Skulle gräva upp kanske 6 - 7 st ormbunkar och en fick jag upp men de andra verkade vara fastlimmade med Karlssons klister eller något ännu värre. De bara vajade lite och ville inte ge vika. Så när det började droppa svett på näsan gick jag in.

Mannen kom hem och undrade varför det var som ett sjöslag i trädgården.

-Visst ja, sa jag och mindes att jag varit ute men tappat lusten. Mannen tappade också lusten så han bar in spade och släckte och stängde i garaget.

Nu ligger det en ormbunke och dör där ute medan kompisarna håller om varandra i ett sista dödsgrepp. Ja de vet att jag återkommer imorgon för det sa jag tydligt innan jag gick in. Lite dåligt samvete har jag allt.


Nu ska jag in och duscha och sedan se om det är något på dumburken innan jag sussar gott på kudden. Bad Alexander att han skulle sjunga något för mig innan jag somnar och det lovade han att göra. Ni får också ta del av musiken så somnar ni också säkert ovaggat!

Natti natti...
Av SanCha - 28 juli 2009 19:26


Arbetsförmedlingen

En libanes kliver av bussen i Sjöbo, beger sej till arbetsförmedlingen och säger på bruten svenska till mannen på andra sidan skrivbordet:
- Har ni någon arbete på mig, jaaaa?
- Självklart. Ni kan börja redan imorgon som disponent på bruket här intill. Begynnelselönen är 98 000 kronor i månaden, en splitter ny Mercedes ingår som tjänstebil och givetvis förfogar ni också helt fritt över herrgårdsbyggnaden som hör till själva bruket.
Libanesen ler något osäkert och säger: -Ah, nu ni skojar på mig, eller hur?
- Det var du som började.
The smarter sex

A woman and a man are involved in a car accident; it's a bad one. Both of their cars are totally demolished but amazingly neither of them are hurt. After they crawl out of their cars, the woman says:
"So you're a man, that's interesting. I'm a woman. Wow, just look at our cars! There's nothing left, but fortunately we are unhurt. This must be a sign from God that we should meet and be friends and live together in peace for the rest of our days." The man replied:
"I agree with you completely. "This must be a sign from God!"
The woman continued:
"And look at this, here's another miracle. My car is completely demolished but this bottle of wine didn't break. Surely God wants us to drink this wine and celebrate our good fortune."
Then she hands the bottle to the man. The man nods his head in agreement, opens it and drinks half the bottle and then hands it back to the woman.
The woman takes the bottle, immediately puts the cap back on, and hands it back to the man. The man asks:
"Aren't you having any?"
The woman replies:
"No. I think I'll just wait for the police..."

Gud och bron

En man är ute och promenerar på en strand i Kalifornien och funderar över livet när han helt plötsligt utbrister:
- Herre, uppfyll en önskan åt mig!
Plötsligt fylls himlen av mörka moln över hans huvud och han hör Gud säga med mörk röst:
- Eftersom du har försökt att vara mig trogen på alla sätt, ska jag uppfylla en av dina önskningar. Mannen säger:
- Herre, bygg mig en bro till Hawaii så jag kan åka dit när jag vill. Gud svarade:
- Din önskan är mycket materialistisk. Tänk dig hur mycket tänkande och arbete det krävs för att den ska gå att bygga. Tänk bara på pelarna som ska gå ända till botten på oceanen! Tänk dig hur mycket betong och stål det skulle gå åt! Jag kan göra det, men det är väldigt svårt för mig att uppfylla dina önskningar om så världsliga ting. Ta dig lite mer tid och tänk ut en annan önskan. En önskan som du tycker skulle ära och glorifiera mig. Mannen tänkte lång stund och till slut sade han:
- Herre, jag har varit gift och skilt mig fyra gånger. Alla mina fruar har sagt att jag är okänslig och inte bryr mig om dem. Jag önskar att jag kunde förstå mig på kvinnor. Jag önskar att jag kunde förstå hur de känner inombords. Jag vill veta hur de tänker när de vägrar prata med mig, varför de gråter och vad de menar när de säger: "ingenting". Jag vill veta hur man gör en kvinna verkligt lycklig. Efter ett par minuter sade Gud:
- Vill du ha två eller fyra filer på den där bron?


Av SanCha - 28 juli 2009 18:45


Mannen for precis nu iväg till svågern där vi har vår husbil ståendes under vintern. Den ska varvas upp och ses över. Hoppas bara inte det kommit skit i förgasaren som någon lustigkurre sa.


Solen orkade sig fram på sena eftermiddagen och då släpade jag ut solstolen och boken och satte mig. Mannen kom snart och gjorde mig sällskap och sedan blev det ju inte mycket läst. Fick göra lite fotmanikyr istället så slog man ju två flugor i en smäll.


Till mat blev det stekt rödspettafilé och sallad och lite sås av creme freshe. Gott och vi blev mätta och belåtna. Hunden likaså på sitt torrfoder och det luktar lite råg när man häller vatten på det.

På morgonen innan vi äter vår frukost luktar hans mat så gott och jag tror att jag skulle kunna käka upp en skål bara det smakade lika gott också som det luktar.

Sedan är det något speciellt när hunden äter. Det låter så gott och han smackar och har sig och när han är klar går han någon meter bort och slickar sig om munnen och i sämsta fall rapar han, men inte alltid!

Fast jag rapar också men på det där fina sättet men handen över munnen....om man hinner vill säga!


Ja Madonna behöver äta lite hon med ser jag och hoppas hon inte blir en ny Whitney Houston. Så äta bör man annars dör man!

Näe lagom är bäst!
Av SanCha - 28 juli 2009 14:09


...för att få utlopp för sina innersta känslor! Ha ha....

Av SanCha - 28 juli 2009 13:54


En ung varghane som i flera dagar vandrat genom Småland tros nu har nått Blekinge.

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se