SanChas blogg!

Alla inlägg under juli 2009

Av SanCha - 14 juli 2009 12:15


Har svarat dig två ggr på din hemsida men det visar sig inte någonstans.

Du får kolla upp det!


Kram//Sanna

ANNONS
Av SanCha - 13 juli 2009 19:39


Ja så har jag svarat ibland bara för att bli av med telefonförsäljare. Jag har sagt NEJ TACK artigt och jag har avbrutit personen. Jag har med andra ord gjort det mesta för att bli av med dem utom...

-att anmäla sig till Nix.


Då kan man undra varför om man nu lider så fruktansvärt av alla de som ringer hem och tjatar om att de har så fina erbjudande bara för mig!

Jo det finns faktisk några telefonförsäljare som jag vill ha kvar. Skulle jag då ha Nix lär jag aldrig mera bli uppringd av någon.

Så man får inte välja. Antingen eller....


Citat

Sifo har på uppdrag av Sveriges Annonsörer undersökt hur många svenskar som anmält sig till Nix-registret - ett enkelt grepp att slippa försäljare i den fasta hemtelefonen.

Runt hälften av hushållen har svarat att de är med i registret, flest i Norrbotten och lägst andel i Stockholms län. Enligt Nix-registret självt visar den senaste statistiken, från sista maj, att nästan 1,8 miljoner hushåll anmält sig för att slippa bli uppringda i hemmet.

Slut citat!


Alltså vartannat hushåll!


Vad tycker du om telefonförsäljare och har du rent av skaffat dig Nix?
ANNONS
Av SanCha - 13 juli 2009 19:09


Är Michaels pappa galen? Penninggalen menade jag givetvis men är detta sant så undrar i alla fall jag hur det står ställt med huvudet!!!!

 


Michael Jacksons pappa Joe Jackson bildade och var manager för sina söner i Jackson 5.
Nu vill han bilda "Jackson 3" av Michael tre barn Prince Michael, Paris och Blanket, trots att Michael själv hela tiden gjort sitt yttersta för att hålla barnen borta från rampljuset.

Enligt Jacksons biografiförfattare Ian Helperin har Joe redan erbjudit två av barnen skivkontrakt.
- Han vill att de ska åka på världsturné 2010, säger Helperin till The Sun.


*****************

Under begravningsceremonin berättades det att pappan hade blivit intervjuad om  Michaels bortgång men pappan svarade istället om hur han skulle kunna tjäna pengar av opublicerat material som fanns efterlämnat samt öppna ev. ett nytt bolag!

Den mannen får man vara glad att man inte är släkt med. Han verkar vara en galning av sina handlingar att döma och med det utseendet blir man ju även lite mörkrädd.

Av SanCha - 13 juli 2009 18:54


Det har varit tyst ett tag om sjukdomen men sedan läser man om en och annan som drabbats igen. Det är som jag befarat, inte alls över och svaga, sjuka och gamla människor ligger i riskzonen.


Idag publiceras det här!


Citat från Nyhetskanalen.se

Sex-åriga Chloe Buckley, från nordvästra London har dött i svininfluensa.
Flickan dog på torsdagen på St Mary's Hospital i Paddington. En obduktion kommer att genomföras för att klargöra om hon hade några bakomliggande hälsoproblem, skriver Sky News. Även en brittisk läkare uppges ha dött i svininfluensan.

Flickan smittades av viruset i England och blev det 16 dödsfallet i landet som kopplas samman med influensan.
- Vi vill uttrycka våra starkaste sympatier med familjen i den här svåra tiden då de tvingas uppleva denna sorg, säger Dr Simon Tanner till Sky News.

  100 000-tals tros smittade!

Nästan 10 000 britter har bekräftats smittade med Svininfluensan efter att den började spridas från Mexiko. Men hundratusentals fler tros ha smittats av sjukdomen. Det verkliga antalet smittade är nu så stort att det endast kan uppskattas, skriver Sky News.
Storbritannien har det tredje största antalet smittade efter Mexico som har 10 262 bekräftade fall och USA med 33 902.
Den brittiska hälsovårdsmyndigheten meddelade på måndagen att en husläkare avlidit efter att ha insjuknat i svinifluensan.

Slut citat!

Av SanCha - 13 juli 2009 18:40


Oj det var en svettig runda! *ljuger)


Jag var tvungen att stanna hundra gånger för att se vart hunden blev av. När han bara var intresserad av buskarna så knöt jag kopplet om magen och satte fart igen. Då fick jag en fluga i ögat. Jag fick stå framåtböjd och tömma tårarna och folk trodde nog att jag bölade åt mina fula skor.

När flugan var borta och ögat igensvullet satte jag fart igen. Då vrickade jag foten. Så jag fick halta hem och bara två hus ifrån där jag bor slutade foten att värka. Mannen trodde inte ett skvatt på att jag vrickat den.

Klart säger man att man ska springa i 30 min och är tillbaka efter 15 min så luktar det slapphet.

När det blir lite svalare ska jag ta fram stavarna istället. De är sköna att stötta sig emot när fötterna har ett eget liv.


Orkar du med något i värmen?Av SanCha - 13 juli 2009 18:26


För er som undrat!


Har idag anmält våra grannar till bla hälsovårdsmyndigheten som får ta över. Vad de senare kommer att göra återstår att se.

Om fåren är tungklippta yrkar jag på straff och lovade att då också träda fram. Tills vidare är jag anonym.


Från blogginägget 2009-07-10Av SanCha - 13 juli 2009 15:03


Nu kunde ju frågan också vara ställd som ex; -ska vi klippa klorna?

Samma tvekan denna hundradels sekund.


Näe hunden är lite tveksam om han skulle närma sig kameran här eller kanske dansa lite "jenka"!


Ni mår väl gott? :)

Av SanCha - 12 juli 2009 20:51


Nu kl 21.00 i TV 4 plus.


POIROT!

Brittisk kriminalserie från 1995. Säsong 6. Avsnitt 2 av 4. Simeon Lee får hem sex diamanter i ett kuvert skickat från hans museum i Sydafrika. Han fruktar att hans liv är i fara och ber Poirot att tillbringa julen i hans hem, Gorston Hall. Poirot är en oväntad gäst för Lees familj och han sätts snabbt i arbete när Lee hittas liggande i en blodpöl med halsen avskuren och bestulen på diamanterna. I rollerna: David Suchet, Hugh Fraser.

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se