SanChas blogg!

Alla inlägg under juni 2009

ANNONS
Av SanCha - 29 juni 2009 14:06


Är det rätt att ge unga lägre lön?

Ja

45% (178)

Nej

41% (163)

Vet ej

15% (59)

Totalt antal röster: 400


...och vad anser du om att få mindre arbetstid samt lön men att flera får stanna kvar på sina jobb? Kan du tänka dig att dela med dig?


Själv hade jag svarat ja på båda frågorna men det ska ju också vara en rimlig lön så att man klarar sig!


Frågan är ställd så som att man drar in på bidragen och får ett arbete med mindre lön istället. Jag tror det är farlig att gå hemma för länge med bidrag och man kan bli osocial utan att märka det själv.

ANNONS
Av SanCha - 29 juni 2009 12:00


Ny dag - nya möjligheter!

Vem sjutton sa det då det låter så bekant? Visst ja, det var ju jag alldeles nyss. Jag tror det är värmen som gör en skvatt galen och någon måtta får det allt vara.


Har bara fått i mig en kopp kaffe idag också. Kan det också vara värmen måntro? Något är bestämt fel men kan inte sätta fingret på det ännu. (Kikar på fingret men ser inget.)


Jag blev erbjuden 4.000 kr för vår hundkärra igår. Jag förstår inte varför folk kan stå och pungslå andra på pengar för ett habegär. Det finns ju flera vagnar och bara att ta sig till cykelaffären som jag gjorde. Underligt folk!


Fast på tal om hundkärran så gjorde jag något helt otroligt fantastiskt imorse. Jag växlade ner från trean till ettan och vips hade jag hantaget i handen. I farten så for den dessutom ut i gräset och trots mina hökögon så såg jag bara myror och gräs när jag letade efter den. Förstår nu utan att behöva vara cykelreparatör att den inte går att limma tillbaka den så den får väl ligga där i naturen och skräpa då, envisa handtag.

Ni förstår trots allt vad hantlarna har gjort med mig så akta er gott folk, Sanna är stark.


Ja nu får jag trampa utav bara helvete när man ska iväg någnstans och ettan är så sällan jag har i att det känns lite fånigt. Det kanske går att sätta i en skruvmejsel eller liknande och andra läget till nästa cykelfärd, vad vet jag!

Fast det bästa är att ringa till mannen och gråta lite!

Ja stackars han ja! Hans rygg var inte populär igårkväll. Så många plattor och så mycket bärande han gjort. Underligt att han inte gick av på mitten!!!


Nej nu ska jag ta den där koppen och kanske när jag nu tänker på kaffe att det börjar  vattnas i munnen. Har redan säkert druckit 2 lit bara vatten sedan jag gick upp i morse och sprungit på toa  är inte fler gånger för det! Så kroppen slukar det här och mestadels tar tarmen, blodet och huden upp det här. Så nu vet man ju varför man svettas! :)


Nej vinkar nu åt er och hörs lite senare!Av SanCha - 28 juni 2009 23:03


Det ska jag göra nu!

Av SanCha - 28 juni 2009 22:29


När Sanna får tag i vattenslangen är det bäst att alla håller sig undan. Jag spolade väggar, fönster, dörrar och sedan alla plattorna.

Tvättade hammocken och träbänk/bord och cykeln. Ja allt som var dammigt  m.a.o

Sedan fick jag se alla ledsna blommor på baksidan som vi glömde vattna igår så de har jag räddat från en säker död och de vinkar så glatt nu med sina fina grenar.


Apelträdet hade löss på varje bladtopp så det ska bli en anordning av såpa bla som ska ta död på dem nu ikväll. Det blir mannens jobb. Själv sitter jag här och författar och det är nog så viktigt.


Ja annars har det ju varit plattläggningen som stått som nr 1 på kom-ihåg listan. Som nr 2 skulle jag ha målat mina tånaglar men jag har flyttat ner denna uppgift till nr 7 på listan. Det hinns inte med ikväll och jag skrev ju att detta författande var viktigare.


Hunden har fått bada idag. Gissa om det var en glad kille. Han har ju ett fästingmedel på sig och som tyvärr avtar lite i effekt ju mer man blöter honom. Så detta var första gången som han fick sig ett rejält dopp och jag hoppas inte allt försvann nu utan att han är skyddad tills han ska få nästa omgång med medel om några veckor.


Nu ska jag in och duscha och det är säkert tredje gången idag. Gissa vad man har svettats. Vi borde ha en utomhusdusch. Ska ta och snacka med mannen om detta.


Sov gott med er och hoppas det blir en skaplig måndag imorgon också!


Av SanCha - 28 juni 2009 18:35


-Jag har inget att göra så jag ska röka lite. Det smakar ko!


Av SanCha - 28 juni 2009 14:17


Under vår trappa har denna padd-hona lagt beslag på sitt hem. Ingen hyra betalar hon och dessutom kan hon åsamka både hunden och oss obehag med sina giftkörtlar bakom ögonen.

Att det är en padda ser man då den inte har någon midja. Det har grodor och grodor är långa och smäckra i kroppen. Den här paddan småhoppar bara lite egendomligt framåt som om vi skulle vika våra fötter fastsatta i golvet. Ja som Michael Jackson brukar gå på dansgolvet med ena fotens tå i golvet medan den andra har hälen i motsatt riktning.

Ni fattar va?


Paddor är fridlysta men vi kan ju inte lägga plattor på stackaren så vi fick flytta bort den. Långt bort till komposten där den kanske hittar en ny sval plats att ligga och mysa på.

Vi har ju damm varför det är troligt den blir kvar här.

Av SanCha - 28 juni 2009 13:30


Hämtar förfriskningar!

Ni dricker väl i värmen?Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se