SanChas blogg!

Alla inlägg under juni 2009

Av SanCha - 14 juni 2009 22:10


Ja vad tror du om vädret till midsommaren? Blir det bra eller kommer vi att få sitta inne?

Kryssa i vad du tror så får vi se i slutet av veckan vad ställningen står.


Röstningen ligger till höger här och tack för din medverkan också!

ANNONS
Av SanCha - 14 juni 2009 20:51


Ja den här bilderna är mycket konstiga tycker jag själv. Den ena bilden är något hunden och jag har upptäckt växer lite här och där. De blir inte större utan kvarstår i samma format. Skulle vara skoj att veta namnet på de här växterna. Själv går jag bet på dem.

Den andra bilden visar hur min hund blir förbannad då lyktstolpen är hans. Så den som nu har ställt sin cykel där får räkna med att den nu tillhör hundens revir.

Här ser man tydligt hur lite de små djuren förstår hur farligt det är med fästingen som lever i högt gräs. De gör precis tvärtom och beror antagligen på för små hjärnor!

Ett mycket blankt blad växte där mitt i en stor gräshög. Som vanligt fanns inte lilla Calle v. L. till hands när man vill fråga om namnet.

Vi tittade också till bäcken innan vi stegade hem. Den forsade på rätt så bra på ett ställe och det låter ju så somrigt. Fast somrigt var det minsann inte på hemvägen då mattes keps blåste av skallen och vi fick springa för att fånga upp den i sista sekund innan den hade farit ut på vägen.

Nu blir det dubbelhäftande tejp i fortsättningen.

Trevlig kväll önskar vi er alla!

Hörs!

ANNONS
Av SanCha - 14 juni 2009 19:41


Ja här börjar hundens och min promenad på em. Vad vi såg på vägen ska jag visa er i bilder sedan.


Nu ska vi äta pizza!

Av SanCha - 14 juni 2009 16:35


Så jag gör bara pinan kort och berättar att jag solat ett par timmar och nu duschat. Ska ta hunden med mig ut. Det är lite växlande molnighet just nu men kanske jag kan ta några pangbilder så kameran ska definitivt med ut.

Lite sol skymtar jag då och då i alla fall.


Hoppas er dag har varit bra och att ni har gjort något skoj eller bara haft det skönt.


Hörs!Av SanCha - 14 juni 2009 15:07


...och rusar ut lika fort.

Hämtar ny Wallanderbok och njuter av solen. Sitter i lä och ser buskarna vaja för vinden en bit bort. Så det är kanske storm på gång måntro.


Nej, här kan man inte sitta och ilar ut igen!

Hörs...


Av SanCha - 13 juni 2009 22:35


Hörs!

Av SanCha - 13 juni 2009 22:29


När man kikar noga på filmen så ser man ju hur skoj hunden tycker detta är. Kan det verkligen vara så att våra djur förmänskligar sig själva? :)

Av SanCha - 13 juni 2009 22:07


Tänk vad frikostiga en del grannar är i alla fall. Mannen som är kvar ute och trotsar alla tänkbara lagar hålls bakom staketet till dessa underbara grannar som kommer från Turkiet. De hade fått hem lite folk från Tyskland och nu skulle de grilla lite och då kom även whiskey flaskan fram. Mannen tackade bestämt nej till ett glas whiskey men mottog gärna en korv.

Så grannen satte igång att grilla och snart kom mannen in till mig med både korv och whiskey. Jag som inte dricker whiskey håller den till  mannen som får ta den senare då han kommer in.

-Gud vad de är gulliga.

Jag har tackat nej till mera korv och är proppmätt men mannen han passar på och äter ser jag genom fönstret...ha ha!

Stackarn och vilken hemsk fru han har, men jag hade faktiskt tänkt att greja lite gott bara han hade makat sig in. Nu slapp jag det och han är mätt svarade han med tummen upp genom fönstret.

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se