SanChas blogg!

Alla inlägg under maj 2009

Av SanCha - 25 maj 2009 18:05

flowers 146    

Helt underbara kuddar som jag gärna skulle vilja ha i mitt hem men priset mina vänner;

Ord. 739 kr men reas nu för 369 kr.

Det ger inte jag för en kudde oavsett hur snygg den än är!


Är du villig att betala priset?


    velvet flowers blue49 146         

ANNONS
Av SanCha - 25 maj 2009 16:22

Tvätta inga fönster än. Det gjorde jag i helgen och idag är de precis randiga utvändigt av pollen. Som tur är hann jag bara ta två fönster så det får nog väntas ett tag innan jag lägger ner mer jobb på det.

N'r solen skiner skäms jag och man kan knappt se igenom rutorna längre.

Aja baja...

ANNONS
Av SanCha - 25 maj 2009 14:11


Vad tycker ni om att lagen att skjuta djur med pilbåge kanske ska hävas i år? (Varit förbjudet i över 70 år nu.)


Sjäv har jag många åsikter om det här eftersom det är avståndet och stadigheten allt beror på och dessutom dör inte djuret direkt till skillnad mot hagel som studsar ut i kroppen.

Dessutom säger ju Christer Skott här att detta är en sport då man måste komma så pass nära djuret för att kunna skjuta i prick. Att använda levande djur som måltavla för en spänning och sport hör inte till jakt.

Detta är absurt!


Se videon och bilda dig en egen uppfattning och du får mer än gärna kommentera detta.

Av SanCha - 25 maj 2009 12:59


Man vill bara ut i detta fina väder så här blir jag inte långvarig och ska passa på nu efter lunchen.

Hunden ser slut ut bara jag sa förnamnet men det blir väl andra bullar bara vi kommer ut.


Ha en kanondag och hoppas ni också får se solen idag.


Av SanCha - 25 maj 2009 12:38


På den vä grinden är en rund trädekor borta.

Den gula dörrens nyckellås är borta.

Skogen längst upp till höger är ett träd borta.

Spaljen på verandans högra sida är bortaget.

I det vä fönstret är rullgardinen borttagen och endast två gardiner blev kvar.

Av SanCha - 24 maj 2009 19:15


Åh vad jag har haft det skönt medan mannen var borta. Lade mig i en solstol och det var så varmt att det inte behövdes några kläder heller..*fniss*


Låg och läste en H. Mankell bok som jag började med igår. Den är jättebra än så länge.

 


Ja, sedan började en granne klippa gräset och då snurrade jag runt ett tag och bara låg där och blundade och hörde gräsklipparen samt en humla som flyttat in under garagetaket. Den hade bråttom ut och in och samlade pollen. Sedan minns jag inget mera tills jag vaknade. Halva jag låg i skuggan så jag fick flytta ut mig lite i gräset.


Då kom en ekorre in och äventyrade dagen. Hunden for upp och morrade så jag höll på att ramla ur stolen. Ekorren for in i det öppna garaget med hunden efter sig. Det var liv i luckan som man säger och sedan när jag skulle följa efter dem in kom ekorren utfarandes mellan mina ben så jag blev fastfrusen på plats medan hunden istället sprang på ena benet.

(Det kommer att bli ett nice blåmärke imorgon.)


Jag hinner sedan inte med varken den ena eller den andra då de följs åt hack i häl och rundar lusthuset och far in i grönområdet. Det blev tyst och jag står där mer eller mindre naken. Blundar och ser hunden bli överkörd eller något annat otrevligt så jag far in för att snabbt dra på mig kläderna och rusar ut igen. Då ser jag hunden som kommit tillbaka och han springer fram och tillbaka på gräset, nosar och sniffar efter ekorren som sedan länge sitter skyddad i en hög gran i skogen.

Ibland är det tur med ett starkt hjärta!


 Helen Mirren och Ruth Rendell.


Kl 21.00-23.05 måste jag se Helen Mirren i TV4 plus i "En gång mord" av Ruth Rendell. (Gillar författaren med sina romaner).Handling!

Brittiskt kriminaldrama från 1991.

Efter en tids sjukdom har kriminalkommissarie Wexford rest till London för att hälsa på Mike. Wexford har fått order av sin läkare att ta det lugnt och vila. Men när man hittar liket av en ung kvinna på en kyrkogård kan Wexford inte låta bli att blanda sig i mordfallet.


Så det blir att duscha innan och göra sig klar inför kvällen

Ha det gott ni som tittar in och själv tittar jag ut av tidsbrist!

Höres imorgon!

Av SanCha - 24 maj 2009 15:37


Lite söndagsterapi kanske!

Spärren är på och svaren redovisas imorgon.

Av SanCha - 24 maj 2009 15:05Grannens bigaråträd släpper sina små vita blommor och det ser ut som det snöar utanför fönstret. Lite dystert faktiskt och inte med den där vackra försommar känslan. Om något är vackert så är det när träden blommar. Inte har jag sett till några mängder av bin heller varför det kanske inte blir så mycket frukt vare sig i äppel- resp päronträden. Man kan ju bara hoppas att de har varit där bakom min rygg.


Jag har fått en mystisk inflammation mellan två knogar på vänster hand. Det är rött, varmt och smärtar och fanns inte ett spår av detta igår. Idag är det så svullet att två knogar ser ut att vara en bred och lite extra på höjden.

Ja ja jag överlever men man undrar ju varför detta bara har kommit hux flux. Ser nästan ut som ett omrbett. Fast jag har inte träffat på några ormar vare sig igår eller idag.Mannen skulle ta sig en hurtig promenad hem till en vän och det blir väl lite kaffe och prat varför jag inte väntar att han är hemma än på ett tag.

Ska nog ta och gå ut med hunden då solen tittat fram. För något måste man hitta på ute innan det är natta igen. Dagarna går ryssligt fort nu.


Ha det  gott denna fina söndag i maj!


Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se