SanChas blogg!

Alla inlägg under maj 2009

Av SanCha - 28 maj 2009 17:47


-Jahapp serru serru..., nästa Hollywood då!


ANNONS
Av SanCha - 28 maj 2009 14:35


Nu hittar jag inga fler med Manantial! *gråter*


Kärleksången!

ANNONS
Av SanCha - 28 maj 2009 14:13


Ja idag är det svårt att identifiera den exakta väderleken för den växlar var 5:e minut.

Efter regnet som kom sist är det mesta randigt av pollen och ingen trevlig syn. Hoppas därför det kommer ännu mera regn som spolar bort allt och rensar upp luften.

En hundägare berättade att det var storm som var på väg in igen över landet. Det kan vi klara oss utan tycker jag och hoppas den ändrar vindriktning illa kvickt. För håller det på så här bli vi aldrig klara med framsidan.

Garaget ska målas liksom husfasaden ut mot gatan och plattor ska läggas!


Sanden som mannen tagit hem har snart blåst över till grannarna och de svär säkert över oss. Mannen fick gå ut i bara kallingarna igår kväll och rätta till plasten han täckt in sandhögen med. Det blåste och rev och slet i den stackars plasten så det är underligt att den höll till idag. Fast ska det komma mera blåst kommer den säkert att lösas upp i revor och hamna de med hos grannarna. Grannarna ska då alltid ha tur. :))


Näe, nu en påtår och sedan skaka loss blodcirkulationen så man orkar en stund till innan John Blund hinner före.


Ha en goer Torsdag på er och kom på att jag blir ensam ikväll. Just de ja, mannen skulle på syjunta...hihi. Ja, det heter ju så idag.

Av SanCha - 27 maj 2009 22:32


Nu har jag sett på lite nyheter och sedan kikade jag på riskförlossningar på TV 4 fakta och slog bara över på måfå. Det var intressant att se och handlade bl a om hur man redan i fosterstadiet identifierar bl a tumörer. Följer sedan graviditeten nogrant tills det är dags att föda. 

Som väl var gick alla förlossningar bra och jag har svårt att inte gråta med dem när det går illa. Det gör lika ont i mig och man vänjer sig aldrig med det meningslösa i att bebisar dör. Mannen ville inte titta så han gick ut med hunden. Ja hunden ville inte heller se och lämnade mina fötter så att jag började frysa.


Våra utomhuslampor vid dammen har slocknat. Alla utom en. Antagligen den här stormens fel och hoppas mannen får igång dem redan imorgon. Nu blev det för sent för att riva upp kablar och leta efter felet.


Såg att det skulle bli snöstorm i Lappland imorgon och mängden skulle bli över 2 dm. Vad avlägset det låter redan tycker jag med snö. Fast de där lapparna där uppe är väl vana antar jag. :))


Nu ska jag göra mig iordning och hoppa i säng. Det går dåligt med Wallanderboken så den har jag lagt fram på kudden. Några sidor ska jag väl ändå kunna beta av.


Sov gott ni som tittar in och hoppas ni också får en fin pannkaketorsdag.


Av SanCha - 27 maj 2009 20:11


Hua vad rädd man blir och skyndar sig snabbt förbi.

Av SanCha - 27 maj 2009 17:59


Oberörd som vanligt!

Av SanCha - 27 maj 2009 15:24

Nyfiken som jag är tittade jag in hos tjejen som verkade vara som jag. Snabbt och enkelt och inga extra vaganser till vardagen.

Ändå vill man ju se pigg, glad och alert ut och det kanske går utan smink det också, men varför chansa? *skojar*


Nåja nu kom jag från ämnet lite. Det var ju vilka råd och finesser hon valde till oss. Ja det var ju till oss detta även om hon satte äggklockan och startade på klara färdiga gååååå....


När jag kikade på sidan fick jag se alla dessa produkter som knappt gick att räkna. Det var underkräm och överkräm och puder. När detta var klart var det ögonens tur och när puder, ögonpenna, ögonskugga och kajal var pålagt borde rimligtvis dessa 5 minuter nu ringa på sista andetaget, för läpparna var inte klara och inte ögonebrynen heller. Sist och kanske det viktigaste så ska ju marcaran på också.

Näe jag tror hon ljög lite här och kanske hon hade provision på varorna också, vem vet!

Jag gillar i alla fall konceptet av att det ska gå fort. För detta är precis som med allt annat, samma mönster och varje dag. Skillnaden är väl att man kan välja grön ögonskugga idag och blå imorgon för att alternera sig lite.


Mascara är något jag gärna vill ha varje dag och läppstift. Tänk så vackra läpparna kan bli nymålade. Lägger man på lite försiktigt med ögonbrynspennan och kanske lite ögonskugga så är det bara 3 min som gått.


Så med 2 min tillgodo kan man göra något annat på morgonen. Dessutom kan man spara en helsikes massa pengar om man låter bli att köpa smink som ger en felaktig hudton, rynkig i förtid och torr och trist hud.

Valet är ju fritt givetvis men kinderna ska ha rouge på vintern och vara naturligt vackra sommartid. Så tänker jag och hitills har den inställningen fungerat bra.


(Lägger inte någon länk till sidan jag hittade eftersom jag inte vill gynna personen ifråga.)

Av SanCha - 27 maj 2009 15:16


Använder du Twitter?

Ja

9% (341)

Tänker börja

2% (89)

Nej

88% (3160)

Totalt antal röster: 3590Personligen har jag inte förstått skillnaden mellan twitter och blogg. Man kan väl göra precis detsamma på båda platserna om det är att hålla sig á jour med det man håller på med.

Någon som kan förklara för tröga mig?!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se