SanChas blogg!

Direktlänk till inlägg 12 maj 2009

En fråga till Er alla bloggare!

Av SanCha - 12 maj 2009 21:41


Varför har ni spärren på när man kommenterar? (Vill du godkänna dem före publicering?)

Vad är ni rädda för?


Anledningen till att jag frågar är att det känns oerhört surt att dels inte veta om kommentaren kommit fram (varit med om detta) och även hur man skrev sitt svar som man kanske vill se på plats.


Jag har aldrig haft den på om jag inte har en tävling på gång och tycker (håll i er) att det är lite löjligt. Vad är det man ska godkänna egentligen? Är någon otrevlig är det väl bara bra att det syns för övriga och vill man inte ha den kvar trycker man på "putts väck-knappen"!


Så frågan var kort och gott, varför har ni spärren på?

 
ANNONS
 
GladaKatarina

GladaKatarina

12 maj 2009 21:52

Ibland när jag bloggar om politik får jag de mest häpnadsväckade påhopp från totalt okända. Vill inte få sådana att tro att de bara kan ösa på med kommenterandet och bli lästa i onödan.

Sedan fick jag ett meddelande då och då när jag började blogga av en person som jag inte ville ta upp kontakten med. Publicerade inte dem, det hade bara uppmuntrat denna person. Och intresset dog ut.

Men hade hellre kört spärrlöst, som du. Vill kunna lita på att människor har lite självcensur. :-) Men vet att en och annan kommentar från mig inte alltid slunkit igenom hos andra. Det var nog bäst så. ;-) Den vilda humorn kan ibland gå för långt...

http://gladakatarina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jag

12 maj 2009 22:02

Oj vad generöst du berättar.:)

Ja med politik och religion är man nästan aldrig överens om men jag tycker ju förstås att man ska respektera andras åsikter även om de kan te sig ljusblå och långt ifrån sina egna ideal ändå.

Att skriva påhopp eller förnedra någon annan är fegt och handlar inte om åsikternas problematik då längre. Då har man hamnat utanför rinken och för det som jag kallar normalt.

Visst man ska inte mata trollen, absolut inte men skrivandet och åsikterna vi har ska ingen ta ifrån oss.

Tack för din förklaring.

 
Eva

Eva

12 maj 2009 22:04

Jag har spärren på för att det finns en del konstiga typer som skriver skriver en massa kommentarer. Dock har inte jag drabbats, men jag vet andra. Visst skulle jag kunna släppa spärren, men för mig känns det bättre att ha den på. Jag har inte ens tänkt tanken att någon har stört sig på det eftersom jag inte själv reagerar när andra har en på.
Alla är vi olika :).
Jag hoppas du står ut med min "spärr" och fortsätter titta in hos mig och skriva kommentarer. Du skulle i sånt fall bli saknad av mig :(:
Kramisar

http://www.gruddelin.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jag

12 maj 2009 22:21

Eva!
Klart jag blir kvar men skoj att höra era förklaringar. :)

 
Kvasthilda

Kvasthilda

12 maj 2009 22:26

Jag har min på, av ungefär samma anledningar som tidigare kommentatorer :-) Man vill kunna sålla om det kommer "puckon" eller kommentarer som inte riktigt passar sig. Det stora flertalet är dock OK och går igenom.

http://malmdamm.bloggagratis.se

 
ÅTWI

ÅTWI

12 maj 2009 22:39

HÖSTLEGENDER ÄR JU MIN BÄSTA FILM första jag hör som tycker samma måste se din nr 2 tror ej jag sett den kramen

http://www.nogg.se

 
Ingen bild

Pågen du vet

12 maj 2009 23:10

Jag tål kritik, jag tål att spottas på. Men angrepp på min person skulle inte vara så kul naturligtvis, men den pucken får man ta, om den nu kommer.

 
lastbilstanten

lastbilstanten

12 maj 2009 23:53

Min spärr är på av två anledningar. Dels den som alla nämner ovan, dvs för att kunna ta bort eventuella personliga påhopp. Än har dom inte kommit, men vem vet... dom kan dyka upp rätt som det är. Gillar att vara förberedd.

Den andra anledningen är att hålla koll på vilka inlägg jag får kommentarer i. Alla kommenterar ju inte alltid sista gjorda inlägget... Vill ju snabbt kunna hitta rätt och svara kommentatorerna... ;-)

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
Teija

Teija

13 maj 2009 09:42

Jag har ingen spärr på som du vet.
Resonerar som du, blir det något riktigt påhopp så är det bara att ta bort det. Dessutom är det ju den som kommenterar som gjort bort sig, och inte jag.
Hoppas jag i alla fall;)
Sedan är jag en otålig själ, allt skall visst ske här och nu!
Kram

http://varannandag.bloggagratis.se

 
Anglinder, förstås!

Anglinder, förstås!

21 maj 2009 13:06

Och jag har inte min på, för då kan Gladakatarina inte skriva kommenterarer till mig öht, påstås det åtminstone, men omvänt är det spärr.... Häpp!

http://metrobloggen.se/anglinder

 
Catten

Catten

21 maj 2009 18:30

Jag har spärren på av en enda anledning: för att jag ska få njuta av att läsa de inspirerande och tänkvärda kommentarer jag får - hade jag inte haft det skulle jag ovillkorligen glömt bort att läsa dem. En och annan otrevlig kommentar dyker också upp, men dem publicerar jag också - de brukar oftast säga mer om kommentatorn än om mig...

http://catten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cattenigen

21 maj 2009 21:40

Ang din kommentar hos mig: Tillfredsställande svar eller ej, det är så det funkar för mig - men tack för tipset om publicerade kommentarer! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SanCha - Söndag 3 feb 10:00

Nu får väl de snöälskande så det räcker och blir över!     Mannen skulle iväg tidigt i morse och jag hade svårt att sova då det sista jag såg var snö som yrde och fyllde på gatan/trottoarerna bl a. Ville att han skulle stanna hemma eller åtminsto...

Av SanCha - Lördag 26 jan 12:44

    Idag är jag precis lomhörd eller vad man ska kalla det. Hör varken ordentligt på höger resp vänster öra. Var på vårdcentralen igår för att få hjälp men då de upptäckte en hinna eller hudflaga som verkar sitta fast framför trumhinnan ville de i...

Av SanCha - Tisdag 22 jan 11:18

Kall utomhuspromenad och halkig. Det är det värsta att det är så förbaskat halt och inte hjälper de små stenarna som de lagt ut under snön när det är rena rama Rolf....ett helvete m.a.o. Nåja tog mig runt i skogen på en timma som normalt brukar ta ...

Av SanCha - Söndag 20 jan 19:49


Du som orkar hålla dig vaken eller bor där det inte är molningt. Ut och fota månen då. Så här ser den ut just nu där jag bor men kommer att få molningt tyvärr i natt.   Kram/S ...

Av SanCha - Söndag 20 jan 10:04


Så skönt det ska bli idag och bara duscha, klä sig lite fint och gå bort på mat. Mums och härligt! Har köpt en härlig begonia med färgerna vitt och lila och den blommar precis överallt på topparna. Den hoppas jag blir en vårklick hemma hos värden/v...

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se