SanChas blogg!

Alla inlägg under april 2009

Av SanCha - 27 april 2009 16:54


En stilla promenad i värmen!

Hunden satte sig vid trädet och vilade istället. Tycker att han är förståndig!


ANNONS
Av SanCha - 27 april 2009 14:09

ANNONS
Av SanCha - 27 april 2009 13:28


Här kan ni se myror i arbete och de ligger minsann inte på latsidan!

 


Man får inte ha bråttom om man ska ringa skatteverket inte. Desutom måste man kunna knappa in  alla nuffrorna rätt som de ber om. Det är ju dock bara en inspelad röst så det är fritt fram att säga precis vad man vill;

-Är du rolig va?

-Kan du inte prata snabbare va?

-Jaha och hur tror du jag kan göra det då?


Ja ni fattar va?


Tänk bara på att sitta ostört för annars kan folk tro att det faktiskt är en sann röst ni samtalar med. Har hänt mig och skäms förstås så nu har jag slutat med det där och tom när jag sitter hemma och ringer för hunden, ja han har öron ska ni veta. Sedan kan han ta vara på "fel" saker som man kan få igen senare om man inte mutar honom förstås.


Näe det är bäst att hålla igen munnen oavsett om det kliar som sjutton att få utbrista;

-Skit för skatteverket och tummen neeeeeeeeeer.....


Nu ska jag ta en sen lunch och knaprar på lite kapris i potatissalladen och det var lika gott idag som igår.


Hörs!Av SanCha - 26 april 2009 22:46


Ja inte biten kanske så jag jublar förstås.

Har öppnat upp broshyren och sorterat alla papper och bockat av de lättaste kontrollerna och satt ihop dessa med ett gem.


Sedan har jag slagit lite på miniräknaren och låtsades för ett tag att jag var en kassörska när fingrarna for så elegant över denna lilla mojäng. Den räknar fel den jäkeln också. Man kan aldrig riktigt lita på någonting längre.


Sedan kom mannen in och klev över papperna medans jag letade fram en isglass ur frysen. Jag hade enklast lagt ut allt över golvet förstås och man har ju bättre plats så än vid databordet. Tro nu inte att han trippade tillbaka lite snyggt. Näe han tvärvände och tog med sig några papper under strumporna som nu är knappt läsvänliga.

Jag ska se om de går att stryka ut vid tillfälle.

När sedan hunden kom då gav jag upp och plockade ihop allt. Det fattas ett viktigt papper nu som jag letat efter 10 min. Det har gått upp i rök. *suckar*


Nu ska jag ta och ta ner tvätten och vika ihop den och sedan ta en välbehövlig dusch. Kanske naglarna ska piffas upp också så det inte syns  några spår efter mitt trädgårdsarbetande imorgon. *suckar lite till*


*Gäsp* och önskar er en god natts sömn. Somna gott och vakna torrt nu också.Av SanCha - 26 april 2009 17:38


Tagetes, Vallmo )både vild och tam höll jag på att säga men de skiljer sig åt i både färg, höjd och kraftfullhet) är nedsatta i jord /lådor och kruka.

Ett moment till att stryka från listan.


Har fått frön av en granne också som jag tappat namnet på. Inte grannen utan den buskliknade växten. De blir höga som buskar och nästan med blåklockslikande blommor. I blommorna sitter små runda kapslar och i dessa finns miljoner frön efter tork. Dessa ska jag sätta ner imorgon. Idag får det räcka att vara trädgårdsodlare.


Mannen tvättar bakluckan där han spillt ut något och sonen har ringt och rapporterat sin helg. Utan honom hade jag inga bilder mer att sätta in här. Han knaprade in nya via sms och mobilen.

Gud vad vi sponsrar blogga.gratis


...funderar på att byta blogg. Många som gjort här som jag känner och reagerar också på att det kostar att sätta in bilder efter de 100 vi fick för att gå med här. Hade jag vetat det då hade jag valt annan blogg. Detta för att jag skaffat bloggen för att kunna lägga bilder jag jobbar med. På sätt och vis en fotoblogg med givetvis lite andra inslag.


Nu kaffe, mat till hunden och sedan tror jag att deklarationen ska plockas fram. Det skadar ju i alla fall inte att börja i en ände.Av SanCha - 26 april 2009 14:06

Mannen fick telefon och sedan duschade han och stack iväg. Kvar lämnade han sin fru med lerig jord och trädgårdskrattor, spadar och vattenslang.

Jag stod där med de leriga stövlarna och skit under naglarna och ville bara be grannen komma över och göra klart.

Han vinkade så glatt medan han for runt med sin elektriska gräsklippare och jag stod där och bara andades bakom min rosenhallonhäck.


Sedan kom den där f`n i mig som brukar besöka mig några gånger per år. Jag grabbade tag i spaden och slet för kung och fosterland och flyttade växten till hålet jag grävt upp och vattnade, hällde på jord och sedan gick vi runt runt i ringen; hunden och jag för att trampa och packa ner jorden rejält.Når vi var klara stod vi och tittade på dagsverket och klappade oss på bröstet som gorillorna gör och tjöt ett apvrål så varenda granne kom ut för att se vart brandbilen tog vägen.


Nu är lerkockorna bortkrattade och det är vattnat och fint. Kvar utanför altandörren står endast två leriga stövlar som kommer att ta flera timmar att rengöra. Så de kan gott stå kvar därute och skämmas.Nu är det andra koppen kaffe jag är inne på och halsbrännan gör sig redo att angripa min stupe. Det får bli en Rennie efter allt jag har fått trycka ihop den stackars magen med allt grovgöra. Inte underligt att den strejkar.


Så kan man bocka av ett moment mindre från listan men när mannen kommer tillbaka måste jag be honom om mer hjälp. Så jag antar att jag får ta matlagningen idag också. Det gör inget bara något blir gjort.Nu ska jag stryka en liten hög för om inget händer så kommer högen att växa på höjden och sedan välta och trilla ner på golvet. Det är bättre att förebygga.


...ja deklarationen ja *minns*. Den är ännu inte gjord. Minns ni vad jag skrev för snart en månad sedan. Man ska inte spara på sådant som ändå måste göras. Så nu är det bråda tider. Jisses Amalia!


Hörs!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se