SanChas blogg!

Alla inlägg under april 2009

Av SanCha - 28 april 2009 12:40


 


Garanterat något kilo ska försvinna enligt den här metoden att gå raskt och rak i ryggen. Klart att det fungerar men det räcker ju inte med att man bara går någon gång i veckan. Det måste till en helt ny vana och inlärning i ett helt nytt liv.

Jag som har hund kan ju inte ens gå så här. Inte med stavarna heller eftersom man får ta små korta pausar.


Så är du utan hund och vill gå ner några kilo så passa på att testa. En sak är ju i alla fall säker. Motion får man och hjärta och lungor mår ju bra av det här.


Lägger länken här så kan du läsa lite allmänt om det hela!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/traning/article4802351.ab

ANNONS
Av SanCha - 28 april 2009 12:34


citat

Negativa provsvar om misstänkt svininfluensa

NYHET

Igår måndag 27 april har Smittskyddsinstitutet analyserat tre prover från misstänkta fall av svininfluensa, samtliga med ett negativt resultat. Även två prov som under dagen analyserats vid Malmö Allmänna Sjukhus, MAS, har varit negativa. Tre av de provtagna personerna har besökt Mexiko (en kvinna på 29 år, två män på 52 respektive 65 år) och en person USA (69-årig man). För den femte personen har SMI inga uppgifter om besöksland eller ålder.

slut citat Ni har väl inga planer på att resa till Mexico i dagarna i alla fall.

Vi håller alla tummarna för att detta ska ebba ut snyggt nu också.

ANNONS
Av SanCha - 28 april 2009 12:27


Jag trodde att det skulle räcka med tröja när jag skulle cykla på morgonen men ack vad jag bedrog mig. Nu har jag däremot en stor tung jacka att släpa på då värmen stigit rejält.

Det kan aldrig vara jämt.


En vovve till har blivit huggormsbiten idag och den såg inte för grann ut. Svullnaden var enorm så den är skickad till närmaste djursjukhus för vård.

Håller tummarna för den familjen som var så ledsna.


Försöker förklara ännu mera för hunden min varför det är koppel som gäller. Klart att han tjurar men det låtsas jag inte om dessa dagar.

Nu ska jag dricka kaffe i vanlig ordning. Vad annars? hihi


Ha en go fortsättning på dagen också!Av SanCha - 28 april 2009 12:20


Umgås du på ett eller annat sätt med någon eller några av dina grannar?Ja!    46.2 %

Nej!    50 %

Har inga!    3.8 %


Totalt har 26 personer röstat.
Omröstningen startade 2009-04-23 20:35


Tack för din medverkan och här var det ganska så jämt.


Jag har lärt mig en sak genom åren vad gäller grannar. Le och hälsa oasvett vad de gör emot dig.

När det går för långt så försöker man hålla en konversation på vuxen nivå och att bevara sitt lugn. När inte detta går får man lämna över till andra som har detta som sitt jobb.


Personligen gillar jag mina flesta grannar men jag håller en viss distans vilket gör att man inte blir för personlig i sin relation. Så vill jag ha det och det väcker givetvis nyfikenhet men det bjuder jag på.

Var bara aldrig för stolt för att hälsa, kom ihåg det.


Av SanCha - 27 april 2009 23:39


Jag har inte kommit längre med deklarationen än där jag var igår. Har lust att kasta allt åt fanderns. Frågade mannen men han hade inga bra svar och till skatteverket får man heller inga bra svar. De svarar inte ens!


Så imorgon ska jag göra det på mitt sätt och jag ska skriva en liten notis på en extra lapp och samsortera med min deklaration. Det kommer antagligen bara att stå så här kortfattat;


Kära skatteverket!

Jag kan inte deklarera eftersom jag inte vet hur jag ska göra. Jag skriver i alla fall under den så får ni fylla i resten. Varken min man eller er talande bandspelare kunde hjälpa mig och jag har inte tid att sitta med dessa papper varje dag varken med telefonsvararen eller på min lilla överblivna fritid då jag trädgårdsarbetar dessa tider!

MVH// Sanna


De kan ju i alla fall inte bötfälla mig eller kasta mig i fängelse för att jag inte lämnade in den i tid då.


Usch snart väcks spökena till liv. Det är bara jag uppe och det är inte kul att möta dem ensam. Jag måste skynda mig till sängen innan kl slår 24.00 Har inte sängen närmast sovrumsdörren, det har mannen...hihi!

Naaaaatti....


Av SanCha - 27 april 2009 19:35


Det här avsnittet har jag sett!


Mannen som talar med hundar!

Del 5 av 35.

För två år sedan medlade Cesar Millan fred mellan två stora grand danois-hundar, Violet och Hudson. Efter det att Violet dött skaffade familjen Orchid som på ett aggressivt sätt invaderat Hudsons territorium. Cesar hjälper Los Angeles djurskyddsmyndighet i deras arbete med aggressiva husdjur.


 


Därefter kommer hundcoachen med Fredrik Steen.


Trevlig TV kväll!

Av SanCha - 27 april 2009 19:31


I så fall finns sista chansen nu och imorgon tar jag bort den!

Till höger här och under presentationen.


Tack för din medverkan i så fall!


Av SanCha - 27 april 2009 19:23


Nu har vi ätit lite blandrester och diskat. Kaffet är snart färdigt men jag har haft sönder bryggaren så den här nya blev inte långvarig i detta hem. Det sitter så dumt till filtret så när man ska ta upp detta så fastnar man som oftast i höljet som följer med upp och ner på golvet. Idag ramlade en fjäder åt ena hållet och höljet åt andra. Ren tur bara att jag höll i själva filtret med kaffesumpen i.


Har fått ihop den så att det går att brygga men när man ska ta bort kannan kommer underredet igen att falla till golvet med fjädern.

Skitbryggare!!!!!!

Och plattan har släppt färg också. Hur kan man måla en värmeplatta?


Mannen har jag satt i trädgården och han hållet just nu på att bråka med mollen som växer in och i vår ormbunke. Hur pass mycket gensvar han får  återstår att se.


Jag ska ut med kaffekoppen nu så han får en liten paus.


Bästa växterna finns i skogen och här behöver man bara plocka kottar till husbehov.

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se