SanChas blogg!

Alla inlägg under april 2009

Av SanCha - 20 april 2009 18:55


Glöm inte kika på Cesar o Fredrik  i TV 4 plus


20:00 - 21:00

Mannen som talar med hundar!

Del 4 av 35.

Pitbull- och chow chow-blandningen Zena är väldigt rädd för spisen, vilket har lett till att hennes ägare, som bor utanför Phoenix i Arizona, har lagat mat utomhus det senaste året. Jack russell-terriern Willie sörjer förlusten av familjens katt Jake, som var den som bestämde i hemmet. Cesar Millan besöker även rottweilern Major och schäfern Nira som slåss om vem av de två som ska bestämma hemma.


....och efter Cesar kommer Fredrik Steen i hundcoachen.


21:00 - 21:30

Hundcoachen!

Del 7 av 14.

Ewa älskar att jogga med sin hund Smilla. Men sedan hunden Leo flyttade in har joggingturerna blivit en plåga eftersom de hetsar varandra att ge sig på andra hundar. Fredrik Steen hjälper även Kristina som har problem med Mitra, en golden retriever som drar så hårt i kopplet att hon går på två ben istället för fyra.cesar-millan

ANNONS
Av SanCha - 20 april 2009 16:01


-Nu är jag så blodfattig så jag blir yr i bollen.


När matte fick se att jag ragglade omkring så lovade hon att jag skulle få lever ikväll. Jag måste bara komma ihåg att raggla omkring tills dess...hö hö..

ANNONS
Av SanCha - 20 april 2009 15:26


Ibland får hunden och jag träffa andra djur och det gillar vi!


Av SanCha - 20 april 2009 12:43


Helgerna går så snabbt och annat kan man ju inte säga för det var som igår jag skrev att det var fredag. Konstigt det där *kliar mig i huvudet*.


Jag hittade några vackra alster som naturen så frikostigt skapat. Har ingen aning om vad det kan vara varken via stammen på de smala träden eller de här fantastiska bollarna (bilder). Så vet ni vad det är kläm snabbt fram namnet och det kan bli dagens "Gissa-vad"?


Ha en strålande måndag nu ni som tittar in och glöm inte rösta (till höger här).


Har fått veta av en expert nu att detta är sälg. Släkt till vide men ett träd som kan blir åtskilliga meter högt.

Mitt träd var nog bara 3 - 4 meter högt än så länge.

Av SanCha - 19 april 2009 17:45


-Vilken vy! *fniss*

Av SanCha - 19 april 2009 17:36


Retar man hunden så är det nog bäst att det finns ett träd i närheten.

"Fegis"!


Av SanCha - 19 april 2009 16:01När jag tvättar så tömmer jag tvättkorgen på golvet och sorterar färgad och vit tvätt. Som regel är de flesta strumpor färgade förutom några av mina som kan vara vita.

Nåja, jag lägger tillbaka ex. de vita kläderna för att nu tvätta kulörtvätt och ställer så tillbaka tvättkorgen på sin plats. Notera nu att det bara finns vit tvätt kvar där och den minsta lilla strimma till färg skulle ju uppenbarligen synas rätt väl.Så tar jag hela tvätthögen som ligger på golvet och stuvar in allt detta i maskinen. Stänger luckan och lägger i tvättmedel och har även i lite sköljmedel i det andra facket.

Startar så maskinen och kan koppla av litet över timman från denna syssla.


"Knak" säger det när maskinen är klar och luckan öppnas. Man tar ut tvätten och sorterar lite grovt så strumpor och trosor och kalsonger får en varsin hög och börjar hänga T-shirtar och mysbrallor och jeans. Kommer så till trosor och kalsongerna och sist då de strumpor som detta inlägg skulle handla om.

(Ibland är vägen lång innan man når till själva kärnan s.a.s.)


Nu ska paren plockas ihop och då slår det aldrig fel. Det fattas både en och två strumpor. Jag tittar på golvet givetvis och i maskinen som en första  och rimlig åtgärd i första hand. Tyvärr är både maskinen och golvet tomt på strumpor. Jag brukar då lägga mig ner och känna med handen under själva tvättmaskinen även om springan inte är större än knappt 2 cm så vet man ju aldrig. Det kan ju vara ett golvdrag just den dagen som tagit med sig stumpan in i det ytterst smala mellanrummet.

Nåja, det brukar inte finnas några strumpor där heller.

Vid det här laget börjar jag bli irriterad och är mannen hemma så ropar jag rakt ut;

-Vart är din andra strumpa som saknas och har du kastat den?

Samma svar återkommer som oftast.

-Nej jag lägger väl inte en strumpa i trvättkorgen!!!!


Ja, jag vet att det är dumt att fråga men vad gör man? Nu ligger ju ansvaret hos mig som har bort mannens strumpor och själv går han helt fri omkring på jorden. Jag, Sanna den stora strumpboven, hummar, *hum*

Så jag letar lite till och där mannen sist varit med sina kläder. Ja jag tittar tom i mannens matlåda för man vet ju aldrig vad han gör mellan resan hem och tills matlådan ställs i vasken för att diskas.


Nu har jag fått nog!Så nästa gång du kikar på "Efterlyst" kommer Hasse Aro ta upp det här mystiska fallet. För själv går jag bet på svaret och något otäckt finns här som äter upp våra strumpor. Frågan är bara vem eller vad!
Av SanCha - 19 april 2009 15:33Björnungarna måste avlivas om ett år!

barnens FAVORITER Här är mamma Ester med de tre björnungarna


Det finns ingen plats för de här björnarna på någon djurpark och tydligen ser det lika illa ut på flera platser där björnarna har det för trångt.


Varför kastrerar man inte björnarna då som en vettig lösning?


Det kan man undra och nu ber tidningarna om hjälp med insamling så att nallarna ska kunna få leva vidare men i speciella hägn.Vill du hjälpa nallarna så sätt in ett belopp på plusgiro: 431881-2. Märk inbetalningen med ”Björnhägn”.

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se