SanChas blogg!

Alla inlägg under december 2008

Av SanCha - 20 december 2008 16:15Har varit ute en sväng till med hunden och han rantar på rätt bra nu med sina små ben. Det går väl inte för högtryck men han både går och springer i alla fall. Har tagit bort smärtstillande och muskelavslappnande så hoppas han ska slippa fler tråkigheter på ett tag nu.

Han blir ju tyvärr aldrig helt frisk.


Han träffade en kvinna och satte till hela sin charm vilket gav belöning och  vad hittade hon? En godis så klart och dagen blev så bra som bara hunden kunde önska sig. Han jublade och skog klackarna mot trädstammen. :)

Säger bara, -"den gossen". *fnys*


Mannen kommenderade jag till staden för att göra lite inköp som fattas. Han sitter fast i trängselköerna och där tar de minsann inga avgifter som med bilar. Så man får inte ha bråttom dessa dagar på staden inte.


Det blir lite slarvmat idag  men magen tackar nog ändå.

Ska duka lite snyggt trots allt medan mannen är på ingång. För oavsett slarvmat eller inte behöver man ju inte sitta på golvet och äta. :)

Ha det gott hela lördagen lång!


Tjingeling! 


(Det lilla äpplet igen och nu från förra veckan)

ANNONS
Av SanCha - 20 december 2008 15:46


Säga vad man vill men skoj att se det någon gång men kanske inte för grannen rakt över gatan! :)

Jag tycker just det här exemplet var vackert!ANNONS
Av SanCha - 20 december 2008 13:09


Oavsett hur många nya julsånger det kommer så vinner de gamla hederliga godingarna i alla fall i mitt tycke och smak!

Här Dean Martin i White Christmas.


OBS!

(Titta på de vackra bilderna som gör att man önskar att man vore barn igen)

Av SanCha - 20 december 2008 12:54


Det ligger några julsånger på rad här som jag tycker passar bra att höra så här i juletider. Denna gamla Wham låt -Last Christmas är en av dem.Av SanCha - 20 december 2008 12:44


-"Jag ska önska mig en större skål i julklapp för matte har sagt att hon inte gillar när det ser fattigt ut och det gör ju lite mat i en stor skål.

Smart idé va? Och jag är så jävla bra ibland så jag fattar det inte själv...ha ha!

.

.

.


Av SanCha - 20 december 2008 11:29


Ja det är inte det allra bästa att bli väckt av en kall blöt hundnos men i brist på annat så får man ju tacka för det också. Hunden var alldeles salig för en gångs skull och dansade runt våra sängar på två ben och här kunde man inte se spåret av något diskbråck minsann.

...men man ska inte överstryra det här så jag fick snällt gå upp och blev antastad ännu en gång av en iskall nos på mina ben. Fick verkligen jogga med högt trav till badrummet för att slippa mera rysningar. Mannen som är mer känslig än jag fick snabbt leta fram hundens aktiveringsboll så att han fick tankarna på annat och kunde ta sig upp från sängen.


Nu har vi varit ute i skogen och det har varit skönt och nyttigt efter allt man smaskade i sig igår.

Tack för alla grattishälsningarna också! *ler*


Ja man blir inte yngre *suck* och har nu sett en rynka till. Förbaskat också och den kunde väl ha kommit en annan dag än just på födelsedagen. Det är ju nästan som en ärekränkning ju, eller ett hån!


Nåja hunden skiter i vilket och verkar gillar sina tvåbenta trots stim och stoj. För det blev det igår då massagedynan jag fick skulle invigas. Det var en av de värsta stunder jag varit med om, om det nu ska kallas massage det här? Vi testade både mannen och jag flera gånger och här måste jag säga att jag var känsligare. Kulorna gick verkligen in i ryggen så man flög framåt. Först skrattade man åt eländet men då jag förstod att jag skulle bli tvingad att sitta i denna dyna nu för all framtid började jag gråta *skojar men inte mycket mer än så*

Så den ska lämnas tillbaka idag och nu är det bara att hålla tummarna att de tar den tillbaka också eftersom vi brutit förpackning.

Tänk vilken familj som aldrig kan bestämma sig, -Aftonbladet eller expressen?


Manenn fick jobb m.a.o och håller som bäst på att plocka ihop den under starka svordomar som jag nog inte vågar lägga ut här med risk för att bli avstängd p.g.a. dess utformining.

Ja ett ord kan jag ju ge er som ledtråd, men bara ett. -Bendåre....hua!

-Ryser och kunde knappt skriva det ens....


Näe nu är gulddrycken nerhälld och mottagen och roligare än så blir det inte just nu. Nu ska händerna få jobba med annat och hjärnan användas för vad den är till för. Så jag lämnar er med en förhoppning att ni får en fin dag.


Tjingeling!

Av SanCha - 19 december 2008 14:52


-Grattis på födelsedagen!

-Tack och vad snällt av dig.

-Jo det är väl det minsta jag kan göra efter alla år jag lärt känna dig.

-Ha ha...ja du är allt en "hyvens" till kompis.


...lämnar spegeln och går vidare! :)

Av SanCha - 19 december 2008 11:31


Fortsättning och sista delen!När mannen drog iväg på "dundermaskinen" tog jag mig en varm skön dusch och klättrade in i min stora T-shirt. Hämtade sedan min bok som legat över två månader med endast ett kapitel kvar att läsa. Nu hade jag ingen aning om vad boken handlat om så man får ju backa tillbaka lite. Det kan ju inte vara någon bra bok då man kan lämna ett kapitel så där utan vidare. Har ofta 4 – 5 böcker på gång och varvar att läsa lite olika när jag känner för det.

Kröp upp i min ”favvo” fåtölj och stirrbligade på meningarna bara för att bli av med boken. Då hör jag mannen komma tillbaka puttrandes och jag blev smått irriterad då jag hörde detta ”putter” som han inte ville stänga av så pass sent på kvällen. Försökte inrikta mig på orden som stod i boken.
Plötsligt kommer mannen in och ropar på mig;
-”Kom nu och kör ett varv på gatan alla sover så ingen kommer ju att se dig!
Jag såg framför mig all mundering jag var tvungen att ta på mig och detta avskräckte mig från att vilja resa mig.
-”Jamen jag har ju klätt av mig", säger jag med ett försök att få slippa.

Vi hade en avtal, ett vadslag om att jag skulle klara detta med körningen denna sommar och nu var det alltså dags, mes som jag var!

Mannen tyckte klädseln hade mindre betydelse och säger tjurigt att jag kunde ta vilken jacka som helst och detta skulle ju gå så fort så!
Jag reste mig och gick ut till hallen och hämtade min ”fina” skinnjacka som jag har när vi far till staden. Drog på mig den och T-shirten försvann som hastigast in under och barbent med älsklingstofflorna följde jag efter mannen ut på gatan...................... till ”dundermaskinen” som stod där och puttrade på.

Grenslade mig upp och mannen visade åter igen för hundrade gången hur man gjorde med kopplingen och hur växlarna skulle i. När väl ettan låg i så skulle alltså vredet på handtaget släppas..............ångsamt.....sakta.

Synd att han inte hann säga hur jag skulle göra med gasen............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oooooops......


Ja vänner jag körde inte i förrgår kväll…..jag flög!
3 meter stegrade sig hingsten. Det kan man kalla duga för att vara första gången! Whooooooooooow vilka muskler.....hm....krafter!

Då tyckte plötsligt mannen att vi skulle göra en paus. En mycket lång paus.
Typiskt när jag äntligen hade lite kul!

Så jag fick snällt kliva av ”dundermaskinen” då plötsligt vår granne kommer farandes i sin bil och parkerar bakom oss. Han kommer från landet Turkiet men har accepterat oss svenskar rätt bra.
-”Ska ni ut och åka", frågar han?
-”Nej", säger mannen, Sanna har provkört.
-”Aha",
säger grannen och tittar noga på mig.
Han rynkar ögonbrynen och skrattar till och då plötsligt förstår jag hur han ser mig.
Svullna blåa läppar med endast en synlig skinnjacka med bara ben och luddiga innetofflor en kall kylig vårkväll i mörkret i ett villaområdet, utanför en stad, någonstans i Sverige.

Jag kan förstå att även utlänningar tycker att svenskar beter sig annorlunda. Detta han såg av sin grannes fru denna kväll lär vi aldrig få se av hans fru, det lovar jag.

Jag sprang snabbt in och hoppade upp i min "favvo"-fåtölj och läste ut det satans tråkiga kapitlet.

När mannen senare kom in muttrade han något som liknade.....körkort....ta om...kvinnor....inte ha....

Ja, det var mest mummel så jag kan ha hört fel!


SLUT!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se