SanChas blogg!

Alla inlägg under december 2008

Av SanCha - 1 december 2008 15:26


Idag var nyheterna så dystra att jag inte ens vill ta upp dem här då det bara gör att man deppar ihop så här inför julen. Jag kunde inte ens hitta den roligaste nyheten heller. För vad är väl att rapportera att vattnet strömmar över i Venedig eller att en tysk mamma låtit sina spädbarn dö och sedan fryst in dem. Eller en musikvideo där den kvinnliga sångerskan har sex med sig själv...eller...Vaknade ni nu? Ha ha

Näe, dagens nyheter var för sorgliga så det förslår men pannkakor med saffranssmak har jag aldrig ätit tidigare. Vad tror ni om detta?


Citat!

Gör pannkakor med saffranssmak till en ny julfavorit. Coop.se har ett enkelt och gott recept på saffranspannkakor.

Har du saffran över från lussekattsbaket? Då ska du testa att göra pannkakorna lite juligare och härligt gula. Pannkakorna innehåller allt som hör julen till – risgrynsgröt, saffran, russin och mandlar. Servera med sylt och grädde. Du behöver även ägg, mjölk och socker.

På ungefär en timme har du middagen färdig. Pannkakorna ska vara i ugnen i cirka 30 minuter vilket ger dig tid till att pyssla med annat i hemmet. Samtidigt sprider sig en fantastisk saffransdoft från köket och julstämningen kan knappast bli bättre.

Slut citat!


Har du saffran över? Vem har det och så dyrt som dessa små korn är så får man ju bära hem påsarna med andakt och till exakt så mycket som man behöver till luccebullarna i första hand. Visst?


Dessa nedanstående yrken kan man fortfarande finna jobb av intresse och inte härma Kronblom som ligger på latsidan för det mesta.


-Datakonsulter, juridiska konsulter, marknads- och opinionsundersökningar, organisations- och informationskonsulter, arkitekter, bygg- och tekniska konsulter, reklamverksamhet och bemanningsföretag.


Nu är det dags att diska som inte blev gjort på lunchen. Sedan kavla upp ärmarna en liten stund till.

Glöm inte se Fredrik Steen ikväll ni som gillar hundar och träning. Ja Cesar Millan är väl innan och startar väl från kl 20.00

Han är klart bäst och det kan inte hjälpas. *klappa på huvudet*


Tjingeling och trevlig kväll på Er också.


ANNONS
Av SanCha - 1 december 2008 13:24


Sanningen och ljuset

Fyra ljus kommer jag att tända i december
det första för att kunna urskilja mörkret
det andra för att få få syn på alla människor
det tredje för att lysa upp landet
det fjärde för att erinra oss om allt detta
när vi rappar julevangeliet tillsammans


av Carsten Palmer Schale 2000

ANNONS
Av SanCha - 1 december 2008 12:59


-"Det är rent av märkligt hur det kan lukta "ko-skit" för jag kan inte se en endaste ko här. För skiten jag åt nyss kan ju inte sitta i nosen, eller?

.

.

.


Av SanCha - 1 december 2008 11:37


Inte kan man tro att det är julmånaden då det är grått, disigt och varmt ute. Det känns mera som en oktoberdag efter ett ihållande regn, ja eller början på november.


Jag tog med min stavarna på morgontrippen och känner av en smärta i höger axel. Kan det vara dem som påverkar detta måntro? Fortsätter det så får jag göra ett uppehåll med stavandet. Nu känns det bara obehagligt och smärtan har gett med sig.


Hunden har säkert ont av sina diskbråck idag också. Han går saktare och han hamnar ofta i passgång som är ett bra tecken att känna igen för just diskbråckshundar. Avvaktar ett tag med att ge smärtlindring för att skona de inre organen. Han får ligga med värme nu och det gillar han. Han visar så väl när något är bra precis som tvärtom men den sidan vill man ju helst inte se. :)


Lunch och "guld-drycken" och sedan får man inte klaga!

Tjingeling!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se