SanChas blogg!

Alla inlägg under december 2008

Av SanCha - 4 december 2008 23:26


En frusen tår

den inte förmår

att känna

att leva

utan att lite dö!


Godnatt vänner!

ANNONS
Av SanCha - 4 december 2008 17:33


-Ikväll har vi bestämt att vi ska leka kurragömma så nu måste jag tänka ut ett bra pris eftersom jag kommer att vinna överlägset.

Det vet ju inte matte än men har man gett sig in i leken så...he he...

.

.

.

ANNONS
Av SanCha - 4 december 2008 14:58


Det kom lite snö igen under natten! Det var så lite att man måste upp på högre höjder för att få se täcket ligga kvar. Tog snabbt en bild för det droppar från tallarna nu vilket betyder tö igen.


Jag är kluven när det gäller snö och vinter. Å ena sidan vill jag att sommaren ska bestå och när man inte kan få allt man vill ha så får man anpassa sig till en vinter också. Ska det ändå komma ner något från skyn är det bättre i snöform än regn. Så tycker i alla fall jag. Att jag sedan avskyr att skotta snö, pulsa i hög snö och halka omkring och kanske tom druttla omkull är en annan femma.

Jag borde därför bege mig söderut. *funderar*


Jag vet dem som flyttat utomlands och de är som oftast hemma igen till vintern. De säger att man saknar snön efter en längre tid. Själv bodde jag i Afrika en tid och i dessa dalgångar fanns också snö vintertid som gjorde att man inte behövde sakna Sverige av det skälet. Man kunde krama en snöboll och pricka in den i nyllet på någon man kände och sedan snabbt springa och gömma sig. :)

Så att vara utan snö länge har jag egentligen aldrig varit med om sedan jag föddes.


Den här dagen har raskat på snabbt tycker jag. Det har hänt en hel del saker som gör att man funderer på hur människan är skapt bl a. Jag fick veta att jag ljuger och att jag sitter och hittar på saker på ett forum där jag är med. Hur är en människa funtad som skriver så till en annan medlem? Det övergår mitt förstånd. Om det är något som jag inte känner till så frågar man väl av intresse och inte anklagar någon för att ljuga.

Jag blir oerhört irriterad men även ledsen eftersom jag vet hur pass noga och ärlig jag är i mina svar.

Jag vet att folk också säger till mig att jag inte ska bry mig men man kan inte låta bli att fundera eftersom detta är mer eller mindre ett påhopp på mig- och min indirekta -person s.a.s

Jag tycker bara att det är beklagligt när människor är medvetet elaka.


Nu ska jag gå vidare med min dag utan mer tråkigheter och ibland människor som aldrig skulle komma på tanken att säga att jag ljuger eftersom de vet hur ärlig jag är som person.


Tjingeling!

Av SanCha - 4 december 2008 13:07


Ja, det finns ju inget att tillägga och man blir ju alldeles betagen, eller hur? :)

Av SanCha - 3 december 2008 18:03
TV 4 plus kl 20:00 - 21:00

Det okända

Del 11 av 12. Per Haugen är född i en liten by nära Trondheim men har bott i Sverige sedan 50 år tillbaka. Som ung jobbade han som dräng på en gård i Norge, och många år senare dök gården plötsligt upp i Pers drömmar. I drömmen träffar han en flicka som verkar vilja berätta något för honom och tillsammans med mediet Camilla Öhrnberg beger han sig till gården i Norge för att ta reda på vad.


Det ska jag se på. Du med?


Nu har vi fått i oss blodpudding, stekt baccon, lingonsylt och rårivna morötter. Man bara känner hur järnrikt det var. :) Ja, som blodsmak i munnen, sade mannen och skulle vara lite humoristisk.


Hunden verkar må bättre idag och går för egen maskin men vi bär honom fortfarande i alla trappor. Han får smärtlindring  någon vecka nu och jag vill gärna plocka bort det så fort som möjligt.


Annars har dagen varit normal och utan större händelser som är värda att rapportera här. Nyheterna är fortfarande lika kopiöst tråkiga och ingen människa mår bättre av att läsa dem varje dag. Så vi kan gott hopp över en dag till, eller hur?


Ska fika nu när kaffet runnit ner och sedan leta efter den stora tomten som ska stå på altanen. Tror jag vet vart den befinner sig men är inte 100% säker. Ska även leta efter grangirlangen som ska hänga över spisen i vardagsrummet. Den passar bra att ha framme redan nu och inte att förglömma måste jag hänga upp grankransen på ytterdörren också. *antecknar*

Mycket jobb det här och blir redan svettig ut...ha ha!


Nu kommer det heta varma kaffet och jag smuttar försiktigt utan att skålla tungan. Mmmm, så gott och fuskade med en Twix till. Kanske därför jag gillar cuppocino så mycket (kaffe och chokladen tillsammans).


Hej med er nu och kanske hinner jag in lite senare men om inte så ha det så gott.


Tjingeling pling...Av SanCha - 3 december 2008 17:11


Eftersom du inte vill skriva ut vem du är så får jag tacka på det här sättet för din kommentar!

Den var dessutom trevlig. :)

//Sanna

Av SanCha - 3 december 2008 14:06-Morsan och hennes vattendroppar ....*suck*!

Ja allt får man ställa upp på för konstens skull, vad nu det är för något?

.

.

.


Av SanCha - 3 december 2008 13:34


-Alltså det finns inte ett klädesplagg som jag inte skulle kunna tänka mig här. Så himla käckt allt ser ut. Sedan hur det passar på mig är ju en annan femma men man får ju alltid drömma, eller?

Ett stort plus för den gråa kjolen och de gråa skorna. Ja klänningen också......underkläderna då? Näe jag gillar allt.

Måste nog kanske ta en sväng in i denna affär innan allt blir slutsålt för vem vet, det finns kanske fler som har samma smak som mig.


Ilar......


Tjingeling!

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se