SanChas blogg!

Alla inlägg under december 2008

Av SanCha - 6 december 2008 18:58


Att yla som vargen gör betyder som oftast sammankallning av flocken.

Det gör jag med hunden min även fast jag inte är varg. Är hunden en bit ifrån så kommer han sättandes rätt snart och blir delaktig.

Testa ni som har hundar och det är hur kul som helst!

ANNONS
Av SanCha - 6 december 2008 18:51


Inget för känsliga "ögon"!ANNONS
Av SanCha - 6 december 2008 18:45


Hjälten som kom försent....

Av SanCha - 6 december 2008 17:39


Nu kan jag äntligen sätta mig ner och pusta ut. Hemmet är rent och fräscht och nyduschad sitter jag här nu efter maten. Har fått en glögg till kaffet med en liten kaka till...mmm!


Ikväll väntas kvarvarande isdansare gå till final (nästa vecka) och det ska bli spännande att se vilka det blir. Själv står jag fortfarande inte på skridskor sedan den där mörka februaridagen inträffade då benet gick av på två håll. Sabla grabb som tyckte han var rolig som stack under sin bandyklubba när jag kom sättandes och skulle göra min nylärda piruett. Den frös till is kan man ironiskt säga.

Tycker deltagarna är fantastiska i alla fall och vilka framgångar på isen!


I år gör jag inga egna julkort utan vi köpte ett färdigt gäng idag som jag bara ska skriva på. Det känns lite löjligt kanske att skicka till folk man nästan aldrig ser, aldrig pratar med men julkort det ska man skicka. Lika löjligt är det att skicka till dem man träffar. Fast är det tradition så är det och jag är inte den som bryter den. Håller lika fast i den som min pappa gjorde. Kan ju däremot säga att generationen efter mig kommer inte att bli detsamma som idag. *veta* Synd kanske men jag lär ju inte få veta det om jag nu inte får ett andra liv.


Ha en trevlig kväll och glöm nu inte tända det andra ljuset imorgon.


Tjingeling!

Av SanCha - 5 december 2008 23:32


Så det gick i Idol! Man kan aldrig vara helt säker innan ju.

Nåja det är ju ändå nästa vecka som är avgörande. Jag tycker allmänt att det var trista låtar de fick sjunga ikväll och som jyryn hade plockat fram åt dem. Bättre upp!


Mannen tog nu ut hunden på kissrunda och jag ska plocka undan i TV-rummet. Det ser ut som ett bombnedslag hur nu detta kan möjligt av två vuxna personer och en stackars liten hund. Det är nog alla filtarna som gör det...


Sov gott nu och ha en skön lördag fram er också!

God Natt!

Av SanCha - 5 december 2008 14:52


*skakar*

Nu äntligen har sonen fixat filmen The Mirrors med Kiefer Sutherland (favvoskådis) till oss.

Har inte sett en skräckis sedan The Ring hade premiär så jag kommer garanterat att skrika, gömma mig bakom soffan osv. Så hur mycket jag kommer att få se av filmen är ju en senare fråga. Gillar denna typ av spänning men sedan kan ju filmen vara en flopp också. Jag håller tummarna för att den får mig att rysa av välbehag....mooooohooooooaaaaaa


=:-O

Av SanCha - 5 december 2008 14:15

Av SanCha - 5 december 2008 13:42


Ja en sådan här dag då det bara regnar kan väl passa bra att tvätta i då. Så nu har jag säkert tvättat 60 handukar sammanlagt. Synd att jag inte kan ta en bild på hur de hänger och fladdrar på linorna i de färggrannaste tygerna som går att beskåda. Det hade varit något för färgaffären och till dess kulörkarta.


Jag tror någon däruppe jäklas med oss nu. Ena dagen snöar det för att i nästa regna bort. Kallt och ruggigt med underkylt regn är det vilket gör gatorna mycket hala. Det blir man varse om när man sticker ut näsan utanför husknuten och bara doppar tån mot gatan.


Frågar hunden om klorna gör någon nytta ute men han fnyser bara eftersom han vet att jag vet att dem passar bäst att slita upp köttstycken med. Det får han ju inga varför han också tjurar en hel del. Jag borde ju inte retas som jag gör. :)


Ikväll är det Idol-dags igen. En ska ut i vanlig ordning och kvar bli de två sista finalisterna som kommer och slåss om prispallen nästa vecka. Jag har trott hela tiden att Kevin kommer att vinna så vem som än åker ikväll får ju bara skaffa mera magnerver till nästa vecka.


Nu är "javat på G"!!!! (viktigt att nämna...ha ha)

Ha en bra eftermiddag nu också!

Tjingeling!Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se