SanChas blogg!

Alla inlägg under december 2008

Av SanCha - 9 december 2008 13:24


Ta er tid och kika på det här klippet från parlamentet med Johan Rheborg. Grannen (Johan Wahlström) hjälper till att lyfta klippet givetvis!

Jag skrattar så jag har så ont i magen nu.....ha ha!

ANNONS
Av SanCha - 8 december 2008 19:11


...är nu alla julkort skrivna, kuverterade och ihopbuntade. Däremot har jag inga frimärken och tänkte putta lite på mannen som kanske kunde fixa detta imorgon. Ja annars får jag väl göra det själv då och det lär ju bli dyrare än vad alla julkorten kostar tillsammans.

Underligt detta och ganska så typiskt svenskt att vi skickar till folk vi bytt adresser med för länge sedan trots att man inte umgås. Det är tradition detta...*skrattar gott*...och håller hårt i det!


Nu ut med hunden i mörkret och sedan slänga mig framför hundtränare och hundcoachar så man får se hur skåpet ska stå! *ironi*


Ha en trevlig kväll nu Ni som kikar in!

Tjingeling!

ANNONS
Av SanCha - 8 december 2008 15:07


Förr nynnade man barnsånger tills barnen somnade in. Idag är det annat ljud i skällan.

DE TRE POPULÄRASTE POPLÅTARNA SOM VAGGVISOR:

1. ”Patience” med Take That.

2. ”Angels” med Robbie Williams.

3. ”I kissed a girl” med Katy Perry.

Stackars barn *ler*


Tjingeling!

Av SanCha - 8 december 2008 15:01


Barnmat kan vara livsfarligHipps barnmat kan innehålla dödlig bakterie. Hipps barnmat kan innehålla dödlig bakterie.

Hipps barnmat kan vara förgiftad med en dödlig bakterie.

– Vi tar väldigt allvarligt på det här, säger Ola Liljekvist, nordisk marknadschef.

Barnmatstillverkaren Hipp är känd för sitt ekologiska utbud och säljs över hela världen, bland annat i Sverige.

I Danmark har Livsmedelsverket nu slagit larm om att företagets banan- och persikopuré kan innehålla bakterien Clostridium Botulium, som orsakar sjukdomen botulism, en sorts matförgiftning.

Purén hamnade i fokus när en fem månader gammal bebis insjuknade i Danmark. Nu avråds alla från att äta den.


Banan- och persikopurén finns även i Sverige.


”Ett fåtal produkter”

– Jag vill poängtera att det inte är säkert att det finns gifter och skulle det vara så är det endast i ett fåtal produkter, säger Ola Liljekvist.

Den puré som misstänks vara giftig har ett utgångsdatum i december i år. Skulle man få i sig giftet kan man drabbas av illamående, kräkningar och diarré. I värsta fall kan man dö, även vid väldigt små mängder.

– Vi ska skicka ut en pressrelease i morgon (läs: i dag) där vi varnar våra kunder, säger Ola Liljekvist.

Av SanCha - 8 december 2008 13:39

Av SanCha - 8 december 2008 13:06


Fick frågan i förrgår vad jag önskade mig i julklapp. Jag svarar som jag alltid gör att jag vill ha hälsan och vara frisk.

-Jamen det går ju inte att köpa, svarar mina nära och kära.


Man går ett helt år och ser saker som kanske behöver bytas ut eller saker man bara skulle vilja ha. När så någon frågar försvinner allt det här man lagrat i hjärnan. Hur kan det bli så?

Jag vet inte något som jag önskar mig och just nu känns det som man har allt också. Två friska barn och ett stort fint hus, man, hund, husbil och motorcykel. Kan man ha det bättre?


Ja hur mycket jag än funderar så kommer jag inte på något. Så jag måste sorgligt idag meddela mina anhöriga att jag inte önskar mig något. Vilken tråkig person jag har blivit!


Tjingeling!

Av SanCha - 7 december 2008 13:13


Jag sa ju till mannen igår att isdansen skulle sluta under kvällen men han var så envis och säger att två skulle bli kvar och göra upp nästa vecka. Så detta skrev jag ju i bloggen...dumma karl...ha ha.

Det blev ju ett slut på isdansen och Markus segrade före Jesper vilket kändes lite snopet måste jag säga. Tyckte nog Jesper åkte bättre men kanske Markus är mera en favorit bland de yngre röstande. Jag ska ju egentligen inget säga för jag röstar ju aldrig och lämnar det till andra som orkar engagera sig så. Jag engagerar mig bara i tjusningen och struntar i resultatet egentligen. Tycker de alla var värdiga vinnare.


Andra ljuset tänt och julgranen uppställd på altanen med ljus i som förgyller den annars så grå dagen.

Hunden är nybadad och luktar bra mycket bättre än igår då han låg bredvid mig och stank värre än värst...hehe! Han ser bara för rolig ut med päls som har svällt till dubbel storlek. Man får leta efter hunden där in under.


Mat ska vi ha idag också och det lutar åt fläskfilé som är tinad sedan igårkväll. Lyxigt värre med m.a.o


Grannen kom och ringde på igårkväll och lämnade in en stor påse full med lite olika bröd i som frun hade bakat. De är från Turkiet och mycket generösa till skillnad mot våra svenska grannar som nog aldrig skulla komma på den här tanken. Bröden är bakade på turkiskt vis och mycket spännande att smaka. Förra året när vi också fick lite bröd trodde vi att detta var kaffebröd. Det var det inte. Det är fikonen som gör en sort av bröden söta men det ska räknas som mörkt limpbröd. Nu vet vi bättre och det är en njutning att äta något som vi absolut inte är vana vid. Det som är kaffebröd är lite lyxigt för det bakas med saffran oavsett sommar som vinter.

Tack snälla grannar!


Nu ska jag göra lite nytta vad nu detta kan bestå i. Bara hunden har torkat till ordentligt ska det bli utgång också.

Ett stilla lugn hägrar över vårt hus, vårt område, ja över hela staden fanktiskt. Känns riktigt skönt faktiskt.


Ha en bra andra advent nu.

Tjingeling!

Av SanCha - 7 december 2008 12:17

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se