SanChas blogg!

Direktlänk till inlägg 19 december 2008

Silikonläppar och MC luder. Del II

Av SanCha - 19 december 2008 11:31


Fortsättning och sista delen!När mannen drog iväg på "dundermaskinen" tog jag mig en varm skön dusch och klättrade in i min stora T-shirt. Hämtade sedan min bok som legat över två månader med endast ett kapitel kvar att läsa. Nu hade jag ingen aning om vad boken handlat om så man får ju backa tillbaka lite. Det kan ju inte vara någon bra bok då man kan lämna ett kapitel så där utan vidare. Har ofta 4 – 5 böcker på gång och varvar att läsa lite olika när jag känner för det.

Kröp upp i min ”favvo” fåtölj och stirrbligade på meningarna bara för att bli av med boken. Då hör jag mannen komma tillbaka puttrandes och jag blev smått irriterad då jag hörde detta ”putter” som han inte ville stänga av så pass sent på kvällen. Försökte inrikta mig på orden som stod i boken.
Plötsligt kommer mannen in och ropar på mig;
-”Kom nu och kör ett varv på gatan alla sover så ingen kommer ju att se dig!
Jag såg framför mig all mundering jag var tvungen att ta på mig och detta avskräckte mig från att vilja resa mig.
-”Jamen jag har ju klätt av mig", säger jag med ett försök att få slippa.

Vi hade en avtal, ett vadslag om att jag skulle klara detta med körningen denna sommar och nu var det alltså dags, mes som jag var!

Mannen tyckte klädseln hade mindre betydelse och säger tjurigt att jag kunde ta vilken jacka som helst och detta skulle ju gå så fort så!
Jag reste mig och gick ut till hallen och hämtade min ”fina” skinnjacka som jag har när vi far till staden. Drog på mig den och T-shirten försvann som hastigast in under och barbent med älsklingstofflorna följde jag efter mannen ut på gatan...................... till ”dundermaskinen” som stod där och puttrade på.

Grenslade mig upp och mannen visade åter igen för hundrade gången hur man gjorde med kopplingen och hur växlarna skulle i. När väl ettan låg i så skulle alltså vredet på handtaget släppas..............ångsamt.....sakta.

Synd att han inte hann säga hur jag skulle göra med gasen............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oooooops......


Ja vänner jag körde inte i förrgår kväll…..jag flög!
3 meter stegrade sig hingsten. Det kan man kalla duga för att vara första gången! Whooooooooooow vilka muskler.....hm....krafter!

Då tyckte plötsligt mannen att vi skulle göra en paus. En mycket lång paus.
Typiskt när jag äntligen hade lite kul!

Så jag fick snällt kliva av ”dundermaskinen” då plötsligt vår granne kommer farandes i sin bil och parkerar bakom oss. Han kommer från landet Turkiet men har accepterat oss svenskar rätt bra.
-”Ska ni ut och åka", frågar han?
-”Nej", säger mannen, Sanna har provkört.
-”Aha",
säger grannen och tittar noga på mig.
Han rynkar ögonbrynen och skrattar till och då plötsligt förstår jag hur han ser mig.
Svullna blåa läppar med endast en synlig skinnjacka med bara ben och luddiga innetofflor en kall kylig vårkväll i mörkret i ett villaområdet, utanför en stad, någonstans i Sverige.

Jag kan förstå att även utlänningar tycker att svenskar beter sig annorlunda. Detta han såg av sin grannes fru denna kväll lär vi aldrig få se av hans fru, det lovar jag.

Jag sprang snabbt in och hoppade upp i min "favvo"-fåtölj och läste ut det satans tråkiga kapitlet.

När mannen senare kom in muttrade han något som liknade.....körkort....ta om...kvinnor....inte ha....

Ja, det var mest mummel så jag kan ha hört fel!


SLUT!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av SanCha - Söndag 3 feb 10:00

Nu får väl de snöälskande så det räcker och blir över!     Mannen skulle iväg tidigt i morse och jag hade svårt att sova då det sista jag såg var snö som yrde och fyllde på gatan/trottoarerna bl a. Ville att han skulle stanna hemma eller åtminsto...

Av SanCha - Lördag 26 jan 12:44

    Idag är jag precis lomhörd eller vad man ska kalla det. Hör varken ordentligt på höger resp vänster öra. Var på vårdcentralen igår för att få hjälp men då de upptäckte en hinna eller hudflaga som verkar sitta fast framför trumhinnan ville de i...

Av SanCha - Tisdag 22 jan 11:18

Kall utomhuspromenad och halkig. Det är det värsta att det är så förbaskat halt och inte hjälper de små stenarna som de lagt ut under snön när det är rena rama Rolf....ett helvete m.a.o. Nåja tog mig runt i skogen på en timma som normalt brukar ta ...

Av SanCha - Söndag 20 jan 19:49


Du som orkar hålla dig vaken eller bor där det inte är molningt. Ut och fota månen då. Så här ser den ut just nu där jag bor men kommer att få molningt tyvärr i natt.   Kram/S ...

Av SanCha - Söndag 20 jan 10:04


Så skönt det ska bli idag och bara duscha, klä sig lite fint och gå bort på mat. Mums och härligt! Har köpt en härlig begonia med färgerna vitt och lila och den blommar precis överallt på topparna. Den hoppas jag blir en vårklick hemma hos värden/v...

Presentation

Frågeruta

0 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se